Kostas ContraDosi
Moderator
Ρε....δν φτύνεις τ@ρ$#%δι@ σου βραδιάτικα;;;;Μηπως βαζεις αλευρι που φουσκωνει μονο του ρε?

Ρε....δν φτύνεις τ@ρ$#%δι@ σου βραδιάτικα;;;;Μηπως βαζεις αλευρι που φουσκωνει μονο του ρε?
ο σκοπος του οποιουδιποτε μπαφερ-αλευρι ειναι να καλιψει τα κενα μεταξι των σκαγιων κ μονο. γι αυτο κ βαζουμε κάτω απο 6ν σκαγια συνιθος. πιο ψιλα δεν εχουν κενα μεταξι τους η πολυ μικρο.Από 1 ως 1.2 βάζω Γιάννη...
ειχα αναφερει σε μια αμερικανικη ομαδα στο fb να μην συμπιεζουν πολυ το αμορτισερ του συγκετροτιρα γιατι ανεβαζει πιεσεις κ κανενας δεν με πιρε στα σοβαραΤο buffer ανεβάζει τη στιλη του σκαγγιων παρά πολύ σε σχέση με το αλεύρι με ότι αυτό συνεπάγεται έχουμε δει νούμερα τρέλα σε κανονάκι με το Μπάγερ σε ίδια σεταπ με αλεύρι να μη το ξεχνάτε αυτό για απηρους το θεωρώ επηκηνδυνο
Για να κάνει δουλειά το μπαφερ και να καλύψει τα κενα θέλει μεγάλη ποσότητα σε 33 γρ θέλει 1,5 το λιγότερο ποιο λίγο δεν κάνει τίποτα ,σε αυτή τη ποσότητα θα δεις ότι η στιλη ανέβενει πολύ σε αντίθεση με τη βρώμη στα ίδια γρ για σκάγια λέω στα δράμια επηδη τα κενα είναι μεγάλα δεν συμβαίνειΘοδωρή αν κ δν έχω ακόμη τις γνώσεις σου, έχω καταλάβει στα γεμίσματά μου πως το buffer (σκόνη) δν αλλάζει σχεδόν καθόλου (ελάχιστα αλλάζει) την ογκομετρία λόγο μηδαμινής πυκνότητας....αντιθέτως όταν γεμίζω με αλεύρι αλλάζει σημαντικά η ογκομετρία μου.
Οι Drago γενικα πανε καλα σε στενους αυλους.
Πάντως με τις λίγες δοκιμές που έχω κάνει, στον 18,2 αρέσει η μάλλινη, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τους drago......θα μπουν στο πρόγραμμα!Λαμπη τον εχω τσεκαρει τον drago σε πολλα σεταπ και αρκετες πυριτιδες. Τελευταια ( πριν την ληξη της
κυνηγετικης περιοδου ) τον δοκιμασα με την Μ92ς το ιδιο σεταπ ( δοσολογια ) με drago 14 - Θωδη16 σουπερ
και Ζ2Μ15. Στα 35 μετρα με 3*** μαμα τσοκ...ο drago εδωσε 86% - ο θωδη16 -76,5% -και ο Ζ2Μ15 -69%.
Ο Ζ2Μ15 με απογοητευσε.....Αυτο ομως το εχω δει και με αλλες πυριτιδες....παντα εχω μια διαφορα συγκεντρωσης
κατα μεσω ορο το 10% καλυτερη στον drago....περα απο το οτι κατανομες του παντα ειναι πολυ καλες φιλε!!!
Ισως να ειναι αυτο που λεει ο Alex37 δλδ να τον αγαπαει το οπλο μου με 18,3 αυλο φιλε!!!![]()
Πάντως με τις λίγες δοκιμές που έχω κάνει, στον 18,2 αρέσει η μάλλινη, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τους drago......θα μπουν στο πρόγραμμα!
Eσυ εχεις ενα οπλο που δεν σκοτωνει και το αφηνεις να διαλεγει και τι του βαζεις μεσαΠάντως με τις λίγες δοκιμές που έχω κάνει, στον 18,2 αρέσει η μάλλινη, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τους drago......θα μπουν στο πρόγραμμα!
Τωρα θυμηθηκα την διαφημιση....Γουσταρω να ανακατευω συγκεντρωτηρες με πυριτιδεςΓια μενα ,και τα ''γουστα μου''......τον drago τον θεωρω κορυφαιο συγκεντρωτηρα φιλε!!!!![]()
Ρε σειρά μου αρέσει η κατανομή της μάλλινης..........καθώς είμαι και δεινός σκοπευτήςEσυ εχεις ενα οπλο που δεν σκοτωνει και το αφηνεις να διαλεγει και τι του βαζεις μεσα![]()
Eσυ εχεις ενα οπλο που δεν σκοτωνει και το αφηνεις να διαλεγει και τι του βαζεις μεσα
Τωρα θυμηθηκα την διαφημιση....Γουσταρω να ανακατευω συγκεντρωτηρες με πυριτιδες
και να μου πετανε γιαουρτια μετα τις δοκιμες....Γουσταρω ρε παιδι μου!!![]()
Εγω να δεις!Εχω πεσει κατα καιρους σε κατι χαρτονια μολυβοκτονα...Δεν πλησιαζει σκαγι λεμεΕχω ''αντιπαλο'' τον εαυτο μου.....ξερεις ποσες φορες τον εχω γιαουρτωσει ????![]()
![]()
Για τον Νικόλα τον Αγγελόπουλο συμφωνώ απόλυτα!Γι' παντα λεω ....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....επειδη δεν τρωγεται!!!
Το αλευρι κανει την διαφορα στα μολυβδινα βολια και οχι μονο.......ειτε σου καθεται στον λαιμο ειτε οχι....
αυτη ειναι η αληθεια!!! Τωρα το σεταπ δεν ειναι δικο μου....ειναι ενος πολυ καλου μου φιλου και ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ
ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ και συνονοματου...απο σαιτ του Ιδιογομωση. Εχουν πεσει ΠΟΛΛΑ γουρουνια με αυτο το 8βολο.
Καποια στιγμη το αντεγραψε ενας Ελληνας βιοτεχνης φυσιγγιων....και το παρουσιασε για δικο του... ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ.
Το σεταπ αυτο ειναι του Νικολα του Αγγελοπουλου ο οποιος ειναι ενας απο μεγαλυτερους γνώστες στον
χωρο της Ιδιογομωσης!!!!!!!
ΥΓ. Να λεμε παντα τα πραγματα με το ονομα τους!!!![]()
Για τον Νικόλα τον Αγγελόπουλο συμφωνώ απόλυτα!
κ Νίκο & Στράτο επέστρεψα......
Λοιπόν: Το setup με τη ΜΒ32 κ Νο9 είναι 12/68,5 MB32 1.55×30 V-Zero 23 στα 57.4....κενό χώρο έχω στα 10.3....
Υ.Γ Το αστέρι κάνει ένα "κλικ" λακουβίτσα...ίσα που ξεχωρίζει.
Σωστά.!! Με τν GT δν έχω λακούβα....με το v-zero έχω λακούβα ελάχιστη όμως η οποία απ'ότι είδα δν επιρέασε θα έλεγα κ τόσο την κατανομή.Ωραιος.....αλλα με τον gt24....Δεν γινεται να εχεις λακουβα...........με τον v-zero εχεις....εκει εχεις 11χιλοστα κενο
χωρο....![]()
![]()
Κώστα πολύ ωραίες κατανομές. Μπράβο σου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Κλείνεις με 2 στάδια?????Σωστά.!! Με τν GT δν έχω λακούβα....με το v-zero έχω λακούβα ελάχιστη όμως η οποία απ'ότι είδα δν επιρέασε θα έλεγα κ τόσο την κατανομή.
Καλό βέβαια είναι να μην υπάρχει ΚΑΝ η λακούβα....και θα τη βρω την άκρη...![]()
Να το αφήσεις έτσι όπως είναι.Σωστά.!! Με τν GT δν έχω λακούβα....με το v-zero έχω λακούβα ελάχιστη όμως η οποία απ'ότι είδα δν επιρέασε θα έλεγα κ τόσο την κατανομή.
Καλό βέβαια είναι να μην υπάρχει ΚΑΝ η λακούβα....και θα τη βρω την άκρη...![]()
Ναι Ταξιάρχη κλείνω με 2 στάδιαΚώστα πολύ ωραίες κατανομές. Μπράβο σου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Κλείνεις με 2 στάδια?????
Σωστά.!! Με τν GT δν έχω λακούβα....με το v-zero έχω λακούβα ελάχιστη όμως η οποία απ'ότι είδα δν επιρέασε θα έλεγα κ τόσο την κατανομή.
Αρχικά ναι Κωστή θα το αφήσω ως έχει....Να το αφήσεις έτσι όπως είναι.