Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ θα διαφωνήσω.
Τα δοκίμασα όλα και κατέληξα στο παραδοσιακό στρογγυλό ρέλι.!
Δεν αντιπαραθέτω απλά αυτό έκρινα εγώ ως το ιδανικότερο!

Δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης....Συμφωνω μαζι σου........οτι αρεσει στον καθε εναν.....αλλωστε κανεις
και σε κανεναν δεν μπορουμε να επιβαλλουμε την γνωμη μας!!! Το παραδοσιακο υπηρχε πριν απο την
εποχη του παππου μου....και θα εξακολουθει να υπαρχει με αριστα αποτελεσματα!!!!
Η μονη διαφορα στο παραδοσιακο κλεισιμο ειναι οτι σημερα χρησιμοποιουμε και συγκεντρωτηρες
που δεν υπηρχαν τοτε. Στο αστεροειδες κλεισιμο αλλαξαν αρκετα πραγματα....απο τα 2 σταδια πηγαμε και
στα 5 σταδια. Εδω...και παντα κατα την γνωμη μου ....οι διαφορές ειναι μεγαλες...γι' αυτο εφερα σαν
παραδειγμα τα κουπια με την προπελα......ολοι καποια στιγμη με προπελα θα πορευονται...αυτο πιστευω....
ισως να κανω και λαθος!!!! :)

Ποιό απο τα δύο υπερέχει και πώς τεκμηριώνεται ;

Τι να τεκμηριωσω βρε φιλε!!! Την εχω στα χερια μου και δουλευα μεχρι και πριν μερικα χρονια....καταπιαστηκα
με αλλες μπαρουτες ΜΒ36 κτλ....και εμεινε στο βαζο της....ψαχνω να βρω που και αν εχω καπου γραμμενο
το λοτ....δεν εχω να τεκμηριωσω τιποτα....λεω αυτο δουλευα.....και χωρις να χασω σφραγισμα!!!! :cool:

Για την Tecna γεμίζω 1.80 για 46 γραμ. με καψούλι 686
Έχετε καμία άλλη αναλογία για 35-36 γραμ. ;

Κωστα αυτο το 1,80χ46 εισαι σιγουρος οτι το εγραψες σωστα ?? Μηπως ειναι λαθος ? Με τι τροπο κλεινεις
και για ποιο νουμερο σκαγια ενδιαφερεσαι ??

Κωστα αυτο το 1,80χ46 εισαι σιγουρος οτι το εγραψες σωστα ?? Μηπως ειναι λαθος ? Με τι τροπο κλεινεις
και για ποιο νουμερο σκαγια ενδιαφερεσαι ??
Νίκο λάθος 36 ήθελα να γράψω
Ενδιαφέρομαι για 5-6 σκάι
Κλείνω με αστεράκι 6

Νίκο λάθος 36 ήθελα να γράψω
Ενδιαφέρομαι για 5-6 σκάι
Κλείνω με αστεράκι 6

Κωστα σε δυο σταδια το εστηνα 1,90χ36 σε Ν5 και Ν6. 68,5 - 57 . Στο πεντασταδιακο το εκανα 1,85χ36 DRAGO 20
N5 - N6 - 68,5 - 56,5. Καψουλια δουλευα αναλογα τον και καιρο CX2000 και 688. Αυτο που σου δινω ειναι ενας
''μπουσουλας''.....δοκιμασε και τροποποιησε το σεταπ στα μετρα τα δικα σου και του οπλου σου. Τα λοτ της
ΤΕΚΝΑ δεν ειναι σταθερα...δοκιμασε....παιξε σε πυριτιδα 0.05 + - . Εαν ανεβεις στο 1,95χ36 βαλε και 686 καψουλι.

Κωστα σε δυο σταδια το εστηνα 1,90χ36 σε Ν5 και Ν6. 68,5 - 57 . Στο πεντασταδιακο το εκανα 1,85χ36 DRAGO 20
N5 - N6 - 68,5 - 56,5. Καψουλια δουλευα αναλογα τον και καιρο CX2000 και 688. Αυτο που σου δινω ειναι ενας
''μπουσουλας''.....δοκιμασε και τροποποιησε το σεταπ στα μετρα τα δικα σου και του οπλου σου. Τα λοτ της
ΤΕΚΝΑ δεν ειναι σταθερα...δοκιμασε....παιξε σε πυριτιδα 0.05 + - . Εαν ανεβεις στο 1,95χ36 βαλε και 686 καψουλι.
Ευχαριστώ
Το 688 είναι το άσπρο;

Attachments

• 3A5E42D4-D380-4A57-9717-17E6EF29CF27.jpeg
    3A5E42D4-D380-4A57-9717-17E6EF29CF27.jpeg
    586,5 KB · Προβολές: 26
Καλησπέρα σε όλη την παρέα... Δεν θα περνούσε ποτέ η καραντίνα διαφορετικά !!!! Καλά γεμίσματα να έχουμε όλοι !!!!

Σίγουρα Θύμιο και γνωριμα σετ απ, γιατί μέχρι να τα δοκιμάσουμε μπορεί να θέλουν σφάξιμο μετά!!Τί στήσιμο έχεις κάνει στα φυσίγγια σου?,άν θελεις απαντάς φυσικά!!

Γιατη σφαξιμοo_O
Γεια σου Γιάννη!!Εννοώ δεν γεμίζουμε πολλά φυσίγγια με αδοκίμαστα σετ απ ή καινούργια λοτ μπαρούτης γιατί οι περισσότεροι απο μας ούτε σκοπευτήριο ούτε βουνό πάμε αυτόν τον καιρό για δοκιμές!!

Γεια σου Γιάννη!!Εννοώ δεν γεμίζουμε πολλά φυσίγγια με αδοκίμαστα σετ απ ή καινούργια λοτ μπαρούτης γιατί οι περισσότεροι απο μας ούτε σκοπευτήριο ούτε βουνό πάμε αυτόν τον καιρό για δοκιμές!!
Αααα ειπα και εγω κοψοχολιαστικα .sarcastic. .sarcastic.

Σίγουρα Θύμιο και γνωριμα σετ απ, γιατί μέχρι να τα δοκιμάσουμε μπορεί να θέλουν σφάξιμο μετά!!Τί στήσιμο έχεις κάνει στα φυσίγγια σου?,άν θελεις απαντάς φυσικά!!
Το set up είναι g3000 1,55*31gr ν8....πάντα δοκιμές πριν την παραγωγή !!!

Στη μεγέθυνση της φωτο μου κάνει λίγο πράσινο !!Παίζει να είναι μία παρτίδα 688 με ξεθοριασμένο πράσινο που κυκλοφόρησε πρίν μερικά χρόνια!!
Ναι και στην πραγματικότητα είναι ξεθωριασμένο πράσινο

Status
Not open for further replies.
Back