Dimitris benelli
Banned
Θα σου ριξω πυραυλο εδαφους αερος φιλε .Λιγα με τον φιλο μουΝα σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη![]()
Θα σου ριξω πυραυλο εδαφους αερος φιλε .Λιγα με τον φιλο μουΝα σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη![]()
Θα σου ριξω πυραυλο εδαφους αερος φιλε .Λιγα με τον φιλο μου
Για να με περικόψει φθθέλεις τηνΝα σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη![]()
Μπες στο ανάλογο τόπικ και γράψε μου ένα setup.....Αυτά είναι πυραυλακια εδάφους αέρος για την Τουρκάλα μου αύριο και είναι με Δημητσανιτικη μπαρουτη![]()
Δεν είναι για σένα αυτά τα σεταπ, αυτά είναι για εμένα που δεν βλέπω κοντά και τις βαράω μακριάΓια να με περικόψει φθθέλεις την
Μπες στο ανάλογο τόπικ και γράψε μου ένα setup.....![]()
Θες 10βολο ....ειναι σκληροπετσος....Να σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη![]()
Μη ετσι λες Αριστο...ειναι καλο παιδι ο Κωστας.Να σου πω, έχω έναν στο σημάδι,τον Κώστα Winchester, θα του την φυτέψω του πουστη![]()
Fiocchi είναι Άρη?Αν και νωρίς,δεν πειράζει,από Σεπτέμβριο παιδιά εύχομαι με υγεία πάνω απ'όλα και παπάκια για τους παπιοκυνηγουςView attachment 9965
Όχι, είναι maxam,τους δουλεύω χρόνια και μου αρέσουνFiocchi είναι Άρη?
Ωραία εκτύπωση φίλε! Αξίζει η μηχανή αν και λίγο ακριβή.. έχουν τη δικη σου υπογραφή!!Όχι, είναι maxam,τους δουλεύω χρόνια και μου αρέσουν
Ωραίος ο παίκτης...@Kostas Winchester SX η απόφαση έγινε,τα υλικά πάρθηκαν,και η εκτύπωση γίνεται σιγά σιγά για την σεζόν 2020-21. Να είμαστε καλάView attachment 10295
Θα ρωτήσεις πρώτα έναν φίλο από εδώ που γεμίζει,όταν βρει ένα καλό σεταπ που του κάνει τα χατίρια οοοοοολα το αλλάζει;;;;;;αν το αλλάξει,να το αλλάξω και εγώ, ελπίζω να με έπιασες,με το κιλό σε λέωΩραίος ο παίκτης...
Πες μας λοιπόν και τα υπόλοιπα υλικά...![]()
Αρι αν έχεις όρεξη και θέλεις, δεν πας στο μηχανές και παρελκόμενα να μας πεις δύο λόγια για την μηχανή, κόστος, λειτουργία, μελάνια. Σίγουρα ενδιαφέρει πολλά παιδιά εδώ μέσα, προσωπικά στα τσιχλοφυσιγγα θα το θεωρούσα σπατάλη όχι ότι δεν είναι ωραίο αλλά λόγω ποσότητας φυσιγγιων.Όχι διαφιμηση, απλά δεν έχουμε τίποτα να κάνουμεView attachment 10333View attachment 10334View attachment 10335
τι έχω κιόλας βάλει φίλε Κώστα και σε ευχαριστώ πολύ, ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την μηχανή να σας πωΑρι αν έχεις όρεξη και θέλεις, δεν πας στο μηχανές και παρελκόμενα να μας πεις δύο λόγια για την μηχανή, κόστος, λειτουργία, μελάνια. Σίγουρα ενδιαφέρει πολλά παιδιά εδώ μέσα, προσωπικά στα τσιχλοφυσιγγα θα το θεωρούσα σπατάλη όχι ότι δεν είναι ωραίο αλλά λόγω ποσότητας φυσιγγιων.