Remington Team

Οχι το πιστευω..αλλα δεν ξερω πως γινεται αυτο κ σε οπλα απο χωρες που θεωρειτε υπευθυνο το εργοστασιο σε περιπτωση ατυχηματος(λεω ατυχημα γιατι ειναι σοβαρο αυτο)..
Τα φυσιγγια ηταν μεσα στα ορια του οπλου?
Αλλα κ παλι μιλαμε για ατσαλι..
Η αντιπροσωπεια τι ειπε?
Ποια αντιπροσωπία ? έχουμε την αίσθηση οτι έχουμε αντιπροσωπειες στην Ελλάδα .... Δεν έχουμε ....
 
Τι λετε τωρα ρε παιδια??o_Oo_Oo_O
Αδυνατω λιγο να το πιστεψω η αληθεια ειναι.. αλλα για να το λετε οι περισσοτεροι..

Ποια αντιπροσωπία ? έχουμε την αίσθηση οτι έχουμε αντιπροσωπειες στην Ελλάδα .... Δεν έχουμε ....
Εδω δεν εχεις κ αδικο..
 
Μακρυά από 1100 και 1187 ... Σπάνε εξαρτήματα, ξεκολλάνε αποθήκες φυσιγγίων, σχίζονται βάσεις ... Πολλά προβλήματα. Για versa και v3 δεν ξέρω αλλά μόνο που είδα το λύσιμο τους ξενέρωσα ...

Του 1964 είναι και την ενημέρωσα να προσέχει διότι κάποιες παρουσιάζουν προβλήματα όπως λες :)
 

Attachments

  • P9070009.JPG
    P9070009.JPG
    214,9 KB · Προβολές: 35
  • P9070008.JPG
    P9070008.JPG
    227,2 KB · Προβολές: 33
Μιλάω για σχισμένες βάσεις ... Receiver στα ελληνικά. Google it "remington broken cracked receiver". Έχω και 2 να σου δείξω αν θες :)
Η βάση που σχίζεται στο σημείο που ο μοχλός οπλίσεως ολισθαίνει προς τα πίσω, έχει ΑΙΤΙΟ την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του χρήστη και όχι το όπλο.... Οι βλάβες που παρουσιάζουν τα όπλα θα πρέπει να κρίνονται με βάση τα ίδια τα οπλα και όχι λόγω χρήσης εκτός ορίων.
 
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ στις βλάβες είναι ΤΟ ΑΙΤΙΟ και ΟΧΙ Η ΒΛΑΒΗ. Το 95% των βλαβών σε όπλα οφείλεται σε εσφαλμένη συντήρηση και σε χρήση εκτός ορίων. Είναι απίθανες και σπανιότατες οι περιπτώσεις ελαττωματικού όπλου μετά απόο 3μηνη χρήση όπου θα βγάλει και τις παιδικές του ασθένειες.
 
Δλδ? Που οφειλεται?
Όταν το επαναντατικό ελατήριο έχει συγκεκριμένο έργο να επιτελέσει και απομειώνεται η ισχύς του, δεν αντέχει τις συγκινήσεις με βαριές γομώσεις. Αν ο ΚΙΤΣΟΣ καραμπουζουκλής χορευταράς χρήστης πλακώσει να ρίξει 1 κουτί semi magnum, θα καταστρέψει το όπλο του. Στο δικό μου όπλο το ελατήριο είναι σεταρισμένο και μετρημένο για γομωσεις 28-36γρ. Θα λειτουργήσει και με 24 γρ αλλά όχι με 100% επιτυχία. Στα 40γρ ενδεχομένως να αρχίσει ο μοχλός να κτυπάει στη βάση.
 
Back
Top