Την καλησπέρα μου σε όλους!
Μόλις σήμερα κατάφερα να μπώ στο internet μετά απο ένα Σ/Κ στα πάτρια εδάφη!
Σάββατο πρωι στημένος στο καρτέρι για πολλές ώρες δεν κατάφερα να δω τπτ.
Σάββατο απόγευμα όμως έσκασε το προμύνημα για το τι ακολουθούσε την Κυριακή και
αυτό ήταν καμιά 50 φασσούλες που μπήκαν απο θάλασσα ψάχνοντας κάπου για να κουρνιάσουν!
Το πέρασμα είχε ήδη ξεκινήσει!!!!

Η βραδιά ήταν απο τις ωραιότερες που έχω δεί στη ζωή μου,καταπληκτική διαύγεια,το φεγγάρι σχεδόν γεμάτο και πολύ φωτεινό σε σημείο που έβλεπες σχεδόν τα πάντα,ελαφρύ βοριαδάκι που έκανε μόνο τα φύλλα των δέντρων να κουνιούνται και τα χιλιάδες αστέρια να τρεμοπαίζουν...
Κυριάκη ξημερώματα φεύγοντας απ το σπίτι με μια αισιοδοξία και ένα συναίσθημα οτι σίγουρα θα έχει πουλιά,αφου όλα ήταν τέλεια ήρθε και έδεσε όταν σε όλη την διαδρομή(20λεπτών ασφαλτόδρομου) πεταγόντουσαν απο τον δρόμο κοκκινολαίμια σε απίστευτους αριθμούς και τσίχλες συνέχεια!
Μη προλαβαίνοντας να κάτσω στο καρτέρι σκάει η πρώτη,με βλέπει κ γυρνάει, κατευθείαν χτυπάει το τηλ. και λαχανιασμένος ο αδερφός μου λέει ότι τουφέκισε μια αλλα
δεν την πήρε "το νου σου σήμερα έχει πουλιά" Όντως ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ! Τα κοπάδια πέρναγαν πολλές φορές στη σειρά με πουλιά απο 8,9 εως και δύο κοπάδια που για να μην γίνω υπερβολικός στην αρχη νομιζα οτι ήταν ψαρόνια!Μεχρι τις 11:00 ήμουν σε υπερένταση απο κει κ μετά ήθελε υπομονή. Χόρτασε το μάτι μου φάσσες.
Και για την ιστορία καρπώθηκα ΜΟΝΟ πέντε απο όλες αυτες, λίγο πικραμένος και πολύ χαρούμενος που ήμουν απο τους τυχερούς που βρέθηκα πάνω στο βουνό παρέα με τόσα και τόσο όμορφα πουλιά! Του χρόνου καλύτερα,αφου απο όλο αυτό κέρδισα πολλά...
είναι πολύ κ@λόπουλο πάντως...
Υ.Γ. σήμερα απο ανταπόκριση, λιγότερα πουλιά όμως κάτι έγινε...