Κάλυκες και καψύλια

Εαν το κανει σε ολα τα φυσεκια.....φταιει το βελονι.....εφοσον το κανει σε ορισμενα φυσεκια......ειναι αυτο
που λεει ο Στελιος.....αστοχια υλικου.....
Έχω ρίξει και καψούλια της nobel sport και της fiocchi και της maxam.....δν έγινε ποτέ αυτό....μόνο στα καψούλια της cheddite το έχω πάθει ως τώρα 2 φορές.....

Αν στο εχει κανει σε καποια καψουλια δεν ειναι προβλημα οπλου. Ειναι κυριως προβλημα πολυ λεπτου μεταλλου στο καψουλι. Αν ηταν υπερβολικες οι πιεσεις, το μεταλλο στο συγκεκριμενο σημειο θα ηταν σιδερωμενο προς τα εξω

Οκ. Ευχαριστω!!!!
Παλιά το λέγανε UEE-G πριν η εταιρεία ονομαστεί MAXAM τότε λεγόταν UEE (Unión Española de Explosivos - κάπως έτσι, δεν τα κατέω τα ισπανικά .yel.)... Τώρα θα το δεις σαν G-1000 ή G 209 ή ακόμη και RIO 209 (συνήθως παρτίδες που προορίζονται για Αμερική). Ότι σου είπαν παραπάνω, ίσως το πιο ισχυρό καψούλι (δεν ξέρω μόνο σε σχέση με το 688) και τουλάχιστον σύμφωνα με την MAXAM το ιδανικό για όλες τις δικές της πυρίτιδες, αλλά και για πολλές άλλες της αγοράς.

Παλιά το λέγανε UEE-G πριν η εταιρεία ονομαστεί MAXAM τότε λεγόταν UEE (Unión Española de Explosivos - κάπως έτσι, δεν τα κατέω τα ισπανικά .yel.)... Τώρα θα το δεις σαν G-1000 ή G 209 ή ακόμη και RIO 209 (συνήθως παρτίδες που προορίζονται για Αμερική). Ότι σου είπαν παραπάνω, ίσως το πιο ισχυρό καψούλι (δεν ξέρω μόνο σε σχέση με το 688) και τουλάχιστον σύμφωνα με την MAXAM το ιδανικό για όλες τις δικές της πυρίτιδες, αλλά και για πολλές άλλες της αγοράς.
Και τα ισπανικα Στελιο τα κατεεις.... και απ οτι βλεπω, για αλλη μια φορα, εισαι εγκυκλοπαιδεια... .congrats. .congrats. .congrats.
Ευχαριστω!!!

Ετσι ακριβως ειναι Στελιο και σε θεμα ισχυος ειναι καπως σαν το 688 με τα ισχυροτερα τα 616 silver και 616 gold

Παιδες ερωτηση για στρογγυλο ρελι η καλυκες πρεπει να ειναι κομενοι η μπωρω και σε 70αρι αφρεζαριστο ενωειτε
Αν ειναι αφρεζαριστος ναι μπορεις και σε 70αρη..ο λογος που τους κοβουμε πολλες φορες ειναι επειδη εχουμε στοκ με φρεζαδουρα και θελουμε και κανενα ρελιαστο οποτε πεφτει κοψιμο για να φυγει η φρεζα απο τα χειλη

Αν ειναι αφρεζαριστος ναι μπορεις και σε 70αρη..ο λογος που τους κοβουμε πολλες φορες ειναι επειδη εχουμε στοκ με φρεζαδουρα και θελουμε και κανενα ρελιαστο οποτε πεφτει κοψιμο για να φυγει η φρεζα απο τα χειλη
Σωευχαριστω πολυ Μιλτο γθα την αμεση ανταποκρηση θα δουλεψω ισπανικα υλικα να δω τι θα βρω και τα λεμε παλι θα χρειαστω βοειθεια εαν μπωρεις?

Σωευχαριστω πολυ Μιλτο γθα την αμεση ανταποκρηση θα δουλεψω ισπανικα υλικα να δω τι θα βρω και τα λεμε παλι θα χρειαστω βοειθεια εαν μπωρεις?
Οτι θελεις στην διαθεση σου σε οτι απορια εχεις μην κωλωσεις

Back