Tolis SBE1
Banned
Αρα κοβουν τα κυπριακαΚαρτέρι, αλλά θεωρώ πως από το πρωϊ μέχρι το βράδυ ήταν έξω με διάλλειμα μόνο για φαγητό. Όσο για τις βολές, ξέρω πως μέχρι 50 μέτρα δεν διστάζει να σηκώσει όπλο.
Αρα κοβουν τα κυπριακαΚαρτέρι, αλλά θεωρώ πως από το πρωϊ μέχρι το βράδυ ήταν έξω με διάλλειμα μόνο για φαγητό. Όσο για τις βολές, ξέρω πως μέχρι 50 μέτρα δεν διστάζει να σηκώσει όπλο.
Κόβουν Τόλη έχω ρίξει πράσινα victory BBΑρα κοβουν τα κυπριακα
ερχονται φιλε μουUSA φτιάχνεται εάν ναι δύσκολο να έρθει Ελλάδα μόνο αν φτιάχνονταν Ιταλία...
Σήμερα έτσι για το καλό πήγα μια βόλτα μόνο αυτό εάν ήμουν πιο εύστοχος και είχα και πιο ανοιχτό τσοκ θα είχα άλλα δύο πουλιά αύριο πάλι θα δοκιμάσω την τύχη μου χεχε
Μετρημένες στον κάμπο πέσανε γύρω στις 240-250 σφαίρες ουκ ολίγες χαχαView attachment 8020
Εγω ρε τελη αδυναμα τα ειχα δει σε σχεση με championΚόβουν Τόλη έχω ρίξει πράσινα victory BB![]()
Μπράβο Σπύρο, ωραίο κυνήγι κάνατεμπηκαμε με τις πληροφοριες να λενε οτι δεν εχει..
προσωπικα περιμενα 1 με 2.
Στις 6 ημασταν μεσα κ φαγαμε αρκετη ωρα ψαχνωντας που θα καθησουμε.
Ηρθε το χαραμα χωρις να πεταξει τιποτα, ψυχολογια στα ταρταρα.
Μετα τις 8 ξεκινησαν να παιζουν τα πουλια. Καθησαμε εως τις 4 το απογευμα.Το νερο μας ειχε τελειωσει απο τις 10..
Ειδαμε ωραιες εικονες, Σουδαν γιναμε ηταν το σχολιο! 50αρια κοπαδια (ολα σφυριχταρια) μπαιναν απο τη θαλασσα κ μας ερχοταν καρφι (ηταν πετυχημενη η επιλογη της φυλαχτρας). Προσπαθουσαμε να τουφεκαμε σε λογικες αποστασεις, αφηνοντας τα πουλια να κανουν κυκλους πανω μας, ωραιες εικονες!
View attachment 8130View attachment 8132
σημερα φαγαμε τη ηττα του καθαρισματος..![]()
Θετικό αυτό το ότι έρχονται όπλα από εκεί κατά παραγγελία με βάζεις σε σκέψεις χεχεερχονται φιλε μου
εγω την benelli μου την πηρα το 2000 μου την εφερε ο σχορεμενος φιλος μου ο Κωστας Καββαθας και στην κανη εχει χτυπημενη
BENELLI USA
Δεν λέω ρε ότι είναι δυνατά σαν τα δικά μας εδώ αλλά σκοτονουν και αυτά σχετικά καλάΕγω ρε τελη αδυναμα τα ειχα δει σε σχεση με champion
Νικολα χρονια πολλα...τι λεει επαιξαν παπια μεσα..?ερχονται φιλε μου
εγω την benelli μου την πηρα το 2000 μου την εφερε ο σχορεμενος φιλος μου ο Κωστας Καββαθας και στην κανη εχει χτυπημενη
BENELLI USA
Αρα κοβουν τα κυπριακα
καλησπερα καταρχην για να μπω στην συζητησηΓια να κυνηγηθεί χρονικά νομιμα το υδρόβιο δίχως ομοιοματα και δίχως σφυριχτρες κλπ πρέπει να συμπίπτουν πολλές λεπτομέρειες...και αυτό δεν συμβαίνει παρά μέρες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...είναι πάρα πολύ σκληρά πουλιά...δεν έχουν καμία σχεση με τα άλλα φτερωτά.και πέραν αυτού το 80-90% των υδροβιότοπων της χώρας μας είναι απαγορευμένα.Επομενως όπως είπες και παραπάνω η δεν κυνηγάς η παίρνεις τα ρίσκα σου...
χρονια πολλα φιλαρακιΝικολα χρονια πολλα...τι λεει επαιξαν παπια μεσα..?
πιον θα πιστεψουνε στο δικαστηριο εαν παςΠαιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όταν περναμε από καταφυγιο, τ όπλο θα πρέπει να ναι λυμένο και εντός θήκης.... δεν προκειται να σε πειράξει κανένας, αυτό προβλεπεται κι αν κάποιος θηροφυλακας πει κάτι άλλο, μάλλον θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα γιατί θα γίνει ρεζίλι στο δικαστήριο, δε στέκει κατηγορία. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που ν απαγορεύει τη διέλευση κυνηγων απο καταφύγιο προκειμένου να πάει να κυνηγήσει κάπου που επιτρέπεται το κυνήγι. Τώρα, εάν τουφεκισουμε καποιο θήραμα κι αυτό πέσει μέσα στο καταφύγιο, αφήνουμε εκτος καταφυγίου όπλα, φυσιγγια κλπ προκειμένου να το πάρουμε... και πάλι δε στέκει κατηγορία εις βάρος του κυνηγού.Και πάντα πρέπει να μαστε ευγενείς.
Θαρθω Νικο...θα τα πουμε..χρονια πολλα φιλαρακι
3 μερες μεσα 7 ατομα
ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ
ελα καμια μερα απο το μαγαζι
Γι' αυτό μετά την ευθυγραμμιση έχει πολύ ωραία καρτέρια στο τουρκικό και δεν σε ενοχλούν ούτε ομοσπονδιακοί, ούτε άλλοιΤο θεωρώ μεγάλη μαλάκια να σε γράφουν για πεντασφερες και τετρασφερα όπλα τώρα για τα ατσάλινα κακά τα ψέματα κανείς δεν τα ρυχνει
Αναφερε εαν θες και τροπο κυνιγιου πχ αν ειταν βραδυνο ημερισιο κ αποστασεις βολης
ενα ατομο;;;;;;;;;;;Καρτέρι, αλλά θεωρώ πως από το πρωϊ μέχρι το βράδυ ήταν έξω με διάλλειμα μόνο για φαγητό. Όσο για τις βολές, ξέρω πως μέχρι 50 μέτρα δεν διστάζει να σηκώσει όπλο.
Όταν γυρίζεις τι γίνεται εδώ Αμβρακικό τους περισσότερους τους πιάνουν στα αυτοκίνητα μέσα είναι ζούγκλα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άσε που πέφτουν και τουφέκιες αλλά έξω έχουν λισαξει και συνήθως την πατάνε οι ξένοιΓι' αυτό μετά την ευθυγραμμιση έχει πολύ ωραία καρτέρια στο τουρκικό και δεν σε ενοχλούν ούτε ομοσπονδιακοί, ούτε άλλοι
Τουρκία το απαγορεύω εγώ να πάνε ... χαχαχα διότι θα πάω εγώ σε λίγες μέρες ...να τα προγκήξω να βγουν στο ποτάμι και στου Μώραληενα ατομο;;;;;;;;;;;
η ειναι ολης της ομαδας΄;;;;;;;
μηπως τους εβαλε μεσα στην τουρκια στα ριζια;;;;;;;;;;
και δεν πηρανε χαμπαρι;;;;
μεγαλο ρισκο ειδικα τωρα με τις αναμπουμπουλες με τους τουρκουςΓι' αυτό μετά την ευθυγραμμιση έχει πολύ ωραία καρτέρια στο τουρκικό και δεν σε ενοχλούν ούτε ομοσπονδιακοί, ούτε άλλοι
μεγαλο ρισκο ειδικα τωρα με τις αναμπουμπουλες με τους τουρκους
πρεπει να μην εχεις μυαλο ωστε να μπεις μεσα στα τουρκικα ριζια.
ξερεις ποσοι παρατησανε τις βαρκες και τα οπλα στην τουρκια κυνηγημενοι απο τους τουρκους και περασανε κολυμποντας τον εβρο χειμωνιατικα για να μην τους πιασουνε;;;;;
ποσους πιασανε το ξερεις;;;