Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωτο περπατητο της χρονιας και για μενα! Μοναχικος λυκος για να μπει καλα η χρονια!!!2 βαθμοι στην αφιξη, 7 στην αναχωρηση! Βροχη αρχικα, χιονονερο μετα και ετσι πηγε το 80% του 3ωρου που περπατησα.
Τα πουλακια ιδια με αλλες φορες, καμια μεταβολη λογω της χιονοκαλυψης στα περιξ (για να προλαβω: εκει που ημουν ελαχιστο χιόνι κάτω)! 12 με ακολουθησαν..Τα 2 ηταν τα σπανια για φετος κοτσυφια.
Φυσιγγια Κενταυρος 28γραμ νουμερο 8 και 9 (αναμικτα οτι επιανε το χερι μου το εβαλα στο γιλεκο!). Με το δικαννο δε βαζω αλλο φυσιγγι τελος! Σήμερα δοκιμάστηκαν στα ακρα..βροχη-χιονονερο + αερας + 2-7 βαθμοι!
Καλη χρονια παιδια!

Το πρωτο περπατητο της χρονιας και για μενα! Μοναχικος λυκος για να μπει καλα η χρονια!!!2 βαθμοι στην αφιξη, 7 στην αναχωρηση! Βροχη αρχικα, χιονονερο μετα και ετσι πηγε το 80% του 3ωρου που περπατησα.
Τα πουλακια ιδια με αλλες φορες, καμια μεταβολη λογω της χιονοκαλυψης στα περιξ (για να προλαβω: εκει που ημουν ελαχιστο χιόνι κάτω)! 12 με ακολουθησαν..Τα 2 ηταν τα σπανια για φετος κοτσυφια.
Φυσιγγια Κενταυρος 28γραμ νουμερο 8 και 9 (αναμικτα οτι επιανε το χερι μου το εβαλα στο γιλεκο!). Με το δικαννο δε βαζω αλλο φυσιγγι τελος! Σήμερα δοκιμάστηκαν στα ακρα..βροχη-χιονονερο + αερας + 2-7 βαθμοι!
Καλη χρονια παιδια!
Στέφανε καλησπέρα, επειδή από άλλες φορες έχω διαβάσει πας προς Βοιωτία πέρασες καθόλου από Μαυρομματι Βάγια κλπ τι γίνεται εκεί από χιόνι;

Στέφανε καλησπέρα, επειδή από άλλες φορες έχω διαβάσει πας προς Βοιωτία πέρασες καθόλου από Μαυρομματι Βάγια κλπ τι γίνεται εκεί από χιόνι;
Απο Μαυροματι οχι, αλλα απο Βαγια ναι..Τα Βαγια ειναι κατασπρα. Το Μαυροματι νομιζω θα ναι καλυτερα αλλα οριακα θα εισαι απο θέμα νομιμότητας..υποθέσεις κανω βεβαια..

Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία.
Σήμερα μοναχικό περπάτημα σε ελαιοπερίβολα στα πεδινά. Από 09:00 μέχρι 13:00. Άλλαξα δύο μέρη και τελικά βρήκα κάποια πουλάκια σε κυπαρρισώνες, εγκατελειμένα λιοστάσια, και βατιώνες. Αποτέλεσμα 10 τσίχλες στο χέρι, 1 χαμένη και 1 ψαρόνι με 47 φυσίγγια (ευστοχία μόλις 25%). Κοτσύφια ελάχιστα είδα. Τίποτα άλλο. Φυσίγγια όλα ιδιογώμωση, αριστερή κάννη 1* Α1 1,70x33 No7 Z2M-21 και δεξιά κάννη 3* Α1 1,70x33 No 8 1/2 με σταυρωτό Gualandi, όπλο πλαγιόκαννο Antonio Zoli. Πολύ καλές τουφεκιές μου έδωσε το φυσίγγι με τον Ζ2Μ-21.
wallpaper xbox 360

Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι.
Απογευματινό περιπατητό, το πρώτο της χρονιάς σήμερα. Να κάψουμε καμιά χοληστερίνη των εορτών, παρέα με το πιστό μου μονόκαννο.
Έτσι κι αλλιώς τα πουλιά είναι τόσα, ώστε περισσότερα φυσίγγια ή κάννες είναι περιττό βάρος, περνάνε και τα χρόνια ε;
Έριξα εννέα φυσίγγια, έβαλα στην πουλιάστρα τρία πουλάκια (μία παχιά κοτσυφίνα και δύο τσιχλίτσες) και άλλα δύο θα κοιμηθούν απόψε με λιγότερο φτέρωμα.
Τώρα ξεκούραση και μάδημα δίπλα απ' το τζάκι, θα μπούνε στη χόβολη μέσα στο μπρικάκι.

Σήμερα μοναχικό περπάτημα σε ελαιοπερίβολα στα πεδινά. Από 09:00 μέχρι 13:00. Άλλαξα δύο μέρη και τελικά βρήκα κάποια πουλάκια σε κυπαρρισώνες, εγκατελειμένα λιοστάσια, και βατιώνες. Αποτέλεσμα 10 τσίχλες στο χέρι, 1 χαμένη και 1 ψαρόνι με 47 φυσίγγια (ευστοχία μόλις 25%). Κοτσύφια ελάχιστα είδα. Τίποτα άλλο. Φυσίγγια όλα ιδιογώμωση, αριστερή κάννη 1* Α1 1,70x33 No7 Z2M-21 και δεξιά κάννη 3* Α1 1,70x33 No 8 1/2 με σταυρωτό Gualandi, όπλο πλαγιόκαννο Antonio Zoli. Πολύ καλές τουφεκιές μου έδωσε το φυσίγγι με τον Ζ2Μ-21.
wallpaper xbox 360
Ωραίος ο φίλος!

Για σήμερα τα προγνωστικά μας τα έκαναν μούσκεμα, στην κυριολεξία όμως. Περιμέναμε ότι μετά τις 7-8 θα είχε ηλιοφάνεια με σχετική συννεφιά, αλλά συναντήσαμε βροχή με μικρά διαστήματα διακοπής. Ο καιρός ανακατευόταν συνεχώς και από ΒΔ κατέβαζε μαυρίλα. 10 παρά την κοπανήσαμε για πίσω, ελπίζω αύριο να μην έχουμε τα ίδια.
παλι αυριο?

Τι συνταγη ειναι αυτη?
Επισης overlord περιμενω την συνταγη, γτ φανηκε ενδιαφερουσα!!
Στέφανε είναι τα πρώτα με συμπαθητική πάχυνση, λιπάκι στα καπούλια τους.
Όταν βρίσκω τέτοια τσιχλοκοτσύφια τα βάζω στο μπρίκι με νερό και βράζουν.
Σκέτο ξεπουπούλιασμα, τίποτα άλλο. Το ξαντέριασμα καθώς το τρως.
Μόλις βράσουν καλά, να πάει να ξεχωρίσει το ποδαράκι απ' τον πωπό, τα βγάζω, αλατοπίπερο δίπλα, ψωμί, κρασάκι. Μπουκιά και συχώριο!
Όταν τα πουλιά είναι παχιά με το βράσιμο το νερό γεμίζει λάδι (λιωμένο λίπος).

Και εντερικό περιεχόμενο γεμίζει το νερό Βασίλη εκτός από λίπος φοβάμαι.
Τίποτα απολύτως, με αυτά μεγαλώσαμε, κοντά 60 χρόνια τα τρώω έτσι.
Και να γέμιζε (που ΔΕΝ γεμίζει) το βράσιμο τα σκοτώνει όλα. Εξάλλου σιγά το εντερικό περιεχόμενο που έχει η τσιχλίτσα ή ο κότσυφας...
Τα πουλιά είναι πεντακάθαρα και το έντερο βγαίνει από μέσα τους ατόφιο, μαζί με τα υπόλοιπα εντόσθια όταν έχουν βράσει σωστά!

Μέγαρα απογευματινό κάτι έγινε αν και ψηλά τα πουλιά ίδιος εκεί που καθόμασταν γιατί τα καλά καρτερία ήταν πιασμένα από νωρις. Πήγε η 3αρα σύννεφο. Πέρασαν πουλάκια αρκετά. 30 φυσίγγια 1 κοτσύφι και 5 τσίχλες. Καλά ήταν.

Βαρέθηκα να περιμένω μέχρι την ώρα του απογευματινου και αποφάσισα να βγω να περπατήσω λίγο μόνος μου.
Καλά δεν έκανα;View attachment 7999View attachment 8000
Με όλο το σεβασμό κ το θάρρος και πάντα φιλικά......δν .sex hard.λέω εγώ....sarcastic.
Πάτε για τσίχλες κ φεύγεται κ με μπεκάτσα....pray to God....εγώ ακόμη την ψάχνω....ha ha.
wallpaper xbox 360
Γιώργαρε βλέπω το λάλισες για τα καλά το Zoli σου.....well done....Μια χαρά!!

Και εγώ πήγα να δω σήμερα ένα άλλο καρτέρι αν δουλεύει (15' από το σπίτι μου) αλλά τελικά........τν ήπια και νύχτωσε....3 τσίχλες πέρασαν 1 τουφέκισα....καπνός....

Υ.Γ. Εφοδιαστείτε όλοι σας φυσίγγια μισόταπα...εφόσον τα πουλιά περνούν από τις 17:20 κ μετά.....no. εκεί θα καταλήξουμε στο τέλος....να ρίχνουμε μισόταπα.

Status
Not open for further replies.
Back