Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα είπα να μην βγω μιας και το έχω παρει σερι 10 μερες τωρα. Ο ματης όμως ανοιξε κατα τις 6.30.... χουζουρεψα, και τελικα σηκώθηκα κατά τις 7.15. Δεν πηγα πουθενα αλλά εφτιαξα καφεδάκι και έκατσα στο μπαλκονι να το πιω για να δω αν εχει πουλακια σημερα και να ακουσω τα γυρω καρτερια τι κανουν. Εχω καλή θέα προς τα καρτέρια και επειδή είμαι ψηλά ακούγονται σχεδόν όλα. Ως τωρα ειδα περιπου 10-15 πουλια απο διάφορες κατευθύνσεις, σποραδικες τουφεκιές από τα "καλά" μπασιματιάρικα καρτέρια και από ένα λιγότερο "καλο" δεν σταμάτησαν να τουφεκάνε. Πανηγύρι κανονικό, αλλά όπως πολύ ευστοχα είπε ένας φίλος παραπάνω, πανηγύρι χωρίς οργανα δεν γίνεται. Όσοι δεν μπορεσαν να βγουν σήμερα δεν νομίζω οτι έχασαν κάτι σημαντικό (στη ΒΑ Αττικη τουλάχιστον).

Τπτ παιδιά υγρασία ζέστη και κουνούπια.. Ενα ζευγαράκι μου βγήκε και τις πηρα και τις 2..Θέλαν καφε απο Starbucks μαλλον..

34zdmgx.jpg

Ουτε την ειδα σημερα. Δεν ηταν ομως τοσο ζεστη οσο χτες, και πριν λιγο με πληροφορησαν οτι ειδαν τσιχλες να μπαινουν. Αυριο ισως ειναι καλυτερα

.....και εγώ εξακολουθώ να κάθομαι καρτέρι, περισσότερο για παρατήρηση γιατί από κυνηγετικό ενδιαφέρον, ουδέν

Μπράβο Κυριάκο αφού κάνατε και βόλτα χαρά στο κουράγιο σας με τέτοια ζέστη. Όσο για τα μανιτάρια και γω δεν τα ξέρω φίλε και εκεί στις υγρασιες που γυριζω το χειμώνα βλεπω πολλά αλλά μόνο βλεπω.... .asking.

Ησυχία σήμερα μιας και από το βραδακι βρέχει συνέχεια οπότε αύριο θα έχουμε παύση μπασίματος . Τώρα θα περιμένουμε το βοριαδακι να κατέβουν.

Να σαι καλα Γιαννη!
Εγω ξανα στην Χιο καρτερακι οπου θα βρισκομαι το Σαββατο πρωι για μια εβδομαδα!
Ελπιζω να επαναληφθει το περσυνο εξαιρετικο σκηνικο!!!

Γιαννη εκει στα πευκα εχουμε πορτοκαλι μανιταρια τα οποια τρογωνται και ειναι λουκουμι!!!!!!!
Δεν βλεπω την ωρα να παω για αμανιτες οπως τα λεμε εκει!

Στο καρτερακι μου παλι σημερα πολλη υγρασια και πουλια αφαντα.Αραχτος στο καρεκλακι και 9 η ωρα τα μαζεψα κι εφυγα

• Like
Reactions: jnp
Περάσανε αρκετά πουλιά σήμερα αλλά σε κάτι υψη απίστευτα. Κούμπωσα τα δυα αστρα έβαλα και περισότερη προσκόπευση απο οτι έχω συνηθίσει και κατέβασα μια που έπεσε κατακόρυφα στα 50 μέτρα. Εχασα και άλλες δυο που θα τις είχα αν δε δεχόμουνα παρενόχληση απο τα κουνούπια τα οποία παρά το αντικουνουπικό που έβαλα πάνω μου και ψέκασα και τα ρούχα μου μου κατάφεραν πλήγματα με κορύφωση ένα τσίμπημα στο χείλος που με τσαντισε και σηκώθηκα και εφυγα. Σκέφτομαι επόμενη φορά με fullface. Ποιος ξέρει κανα καλό αντικουνουπικό;

Να σαι καλα Γιαννη!
Εγω ξανα στην Χιο καρτερακι οπου θα βρισκομαι το Σαββατο πρωι για μια εβδομαδα!
Ελπιζω να επαναληφθει το περσυνο εξαιρετικο σκηνικο!!!

Γιαννη εκει στα πευκα εχουμε πορτοκαλι μανιταρια τα οποια τρογωνται και ειναι λουκουμι!!!!!!!
Δεν βλεπω την ωρα να παω για αμανιτες οπως τα λεμε εκει!
Ωραία Κυριάκο θα έχουμε και ανταπόκριση από Αιγαίο μερια, καλά να περάσεις και αν βοηθήσει ο καιρός θα περάσεις καλύτερα ;)

Υπάρχει και το μύρτιλο του Κορε νομίζω πολυ καλό .αλλά για να μιλάμε για κουνουπια ρε παιδια αυτη την εποχή είναι θέμα λες και πάμε για τρυγόνια στην έναρξη ,πολυ ασχημα εξελίσσεται ο καιρός για την εποχή ,εαν δεν αλλαξει προς βοριά και λίγο ψύχρα μην περιμένουμε σπουδαία πράγματα. .hunter.1

Last edited:
Ωραία Κυριάκο θα έχουμε και ανταπόκριση από Αιγαίο μερια, καλά να περάσεις και αν βοηθήσει ο καιρός θα περάσεις καλύτερα ;)

Ευχαριστω Γιαννη!
Ανταποδιδω τις ευχες!
Μακαρι να μας κανει κανενα καλο μπασιμο να το ευχαριστηθουμε!

Ποιος ξέρει κανα καλό αντικουνουπικό;

Αντικουνουπικο του ελληνικου στρατου αν εχεις κανενα φιλο να σου φερει... Σε διαφανο κουτακι ειναι με λευκο πωμα... Το αναμιγνυεις με νερο κ δεν σε πλησιαζει τιποτα... Τσεκαρισμενο απειρες φορες...

Εγω παιδια κυριως σε κυνηγι τρυγονιου στον καμπο καλοκαιρι χρησιμοποιω το MUSTIBLOC με αριστα αποτελεσματα .Υπαρχει σε διαφορες μορφες στα φαρμακεια.

Status
Not open for further replies.
Back