View attachment 7899
Έχει λίγες μέρες που τρώω ήττες ενώ έχει πουλιά άλλα είναι πονηρουλια , σήμερα πήγα το πρωί χωρίς αποτέλεσμα.
Καθώς περνούσε η μέρα έκανα κάποια τηλεφωνα μήπως και κάποιος φίλος πάει για κυνήγι για να του κάνω το ορίστε στο καρτέρι μου , όλοι λόγω υποχρεώσεων κάτσανε σπίτι.
Κοιτάω απελπισμένος το ρολόι και είναι 16.30 , ξαφνικά πετάγομαι από τον καναπέ και λέω θα πάω μόνος.
Όσο νύχτωνε η αγωνία κορυφωνόταν , μπαίνουν τα πρώτα τρία χοντρά όπου με είδανε και κόβανε βόλτες ώσπου που έφυγαν .
Η σκέψη μου έλεγε ακόμα μια ήττα στο καλάθι , ώσπου ξαφνικά ο ουρανός γέμισε από πάπιες , σύννεφα απο χοντρά , σφυριχταρια κ.α κόβανε βόλτες κοντά στο καρτέρι μου .. Διάλεξα πέντε τα πήρα άλλα έπεσαν σε κάτι καλάμια και δεν μπόρεσα να τα πάρω μαζί μου , να φανταστείτε το μικρο της φώτο έπεσε στο 1 μετρό μπροστά μου σε καλάμια και έκανα 5 λεπτά να το βρω , δεν φαίνονται...
Αυτό που είδα και σήμερα μου δώσε δύναμη για να κυνηγώ με περισσότερο πάθος αυτό το θήραμα...
Με την σειρά μου σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγειά και ευτυχία . Ο καινούργιος χρόνος ας μας συνετίσει λίγο περισσότερο

Έκτος από υγειά σε μένα μου εύχομαι κάποια στιγμή και ένα λαμπρατορακι να μην χάνω τόσα πάπια είναι κρίμα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ