Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήγα σε σημείο όπου όταν έχει πολλή αέρα (όπως είχε σήμερα) βγαίνουν πρασινια,το αποτέλεσμα να έρχονται κάποια μεγάλα αλλά να μην μου δίνουν ευκαιρίες για τουφεκιά και τα σκατζουρακια να παίζουν μπροστά μου αλλά δεν τα τουφεκαγα γιατί περίμενα τα πρασινια, τελικά δεν κατάφερε να ρίξω ούτε μια τουφεκιά στα μεγάλα παρά μόνο σε ένα μικρό όταν έφευγα από τα νεύρα μου και το πήρα.
.
.

Σήμερα πήγα σε σημείο όπου όταν έχει πολλή αέρα (όπως είχε σήμερα) βγαίνουν πρασινια,το αποτέλεσμα να έρχονται κάποια μεγάλα αλλά να μην μου δίνουν ευκαιρίες για τουφεκιά και τα σκατζουρακια να παίζουν μπροστά μου αλλά δεν τα τουφεκαγα γιατί περίμενα τα πρασινια, τελικά δεν κατάφερε να ρίξω ούτε μια τουφεκιά στα μεγάλα παρά μόνο σε ένα μικρό όταν έφευγα από τα νεύρα μου και το πήρα.
.
.
Έτσι ακριβώς την πάτησα κι εγώ σήμερα το πρωί.....ήταν μπροστά μου καθησμένα στα νερά 3 γερατζουλάκια στα 30m να πλένονται και εγώ δν τα τουφέκισα γιατί έκοβαν βόλτες πάνω από τα νερά 6 σφυριχτάρια....η κατάληξη τα σφυριχτάρια πήραν μαζί τους τα γερατζούλια και εγώ έμεινα παγωτό...:cool::eek:

.
.
Δεν πειράζει ρε Χρηστάρα θα τα στριμώξεις άλλη φορά και θα τους πιείς το αίμα

Έτσι ακριβώς την πάτησα κι εγώ σήμερα το πρωί.....ήταν μπροστά μου καθησμένα στα νερά 3 γερατζουλάκια στα 30m να πλένονται και εγώ δν τα τουφέκισα γιατί έκοβαν βόλτες πάνω από τα νερά 6 σφυριχτάρια....η κατάληξη τα σφυριχτάρια πήραν μαζί τους τα γερατζούλια και εγώ έμεινα παγωτό...:cool::eek:
Φιλαράκι αυτά τα λάθη δεν τα κάνουμε γιατί τις περισσότερες φορές κάτι μαλακία θα γίνει... Έπρεπε τα γερατζουλάκια να τα στείλεις στο απόσπασμα! .hunter.1 .hair.

"Οποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα". :confused:

Σήμερα ο αέρας ήταν πιο δυνατός από εχτές και έτσι διάλεξα ένα ανοιχτό σημείο που παίζουν μερικά σφυριχταρια και με τον αέρα που είχε ήλπιζα να τα κάνω καλά,έτσι πήρα 2 στο χέρι και το 3 μου έφυγε λαβωμένο στα καλάμια (δεν πρόλαβα να το αποτελιωσω.
.
.

Σήμερα ο αέρας ήταν πιο δυνατός από εχτές και έτσι διάλεξα ένα ανοιχτό σημείο που παίζουν μερικά σφυριχταρια και με τον αέρα που είχε ήλπιζα να τα κάνω καλά,έτσι πήρα 2 στο χέρι και το 3 μου έφυγε λαβωμένο στα καλάμια (δεν πρόλαβα να το αποτελιωσω.
.
.
Ωραίος ο Χρήστος είσαι δύναμη!!!

.
.
Μπράβο Χρήστο!!!

Θυμάμαι εποχές ,που όταν γλυκοχαραζε οι τουφεκιές κράταγαν ένα λεπτό!!!!!σεεεερι!πόλεμος κανονικός,τα παπιά τα έβλεπες όλη τη μέρα να κινούνται ,κοπάδια εδώ κοπάδια εκεί ,χαμός!!!!τώρα ....άστα βραστά....

80698592_447880172546508_3984246315012849664_n.jpg

Έχει λίγες μέρες που τρώω ήττες ενώ έχει πουλιά άλλα είναι πονηρουλια , σήμερα πήγα το πρωί χωρίς αποτέλεσμα.
Καθώς περνούσε η μέρα έκανα κάποια τηλεφωνα μήπως και κάποιος φίλος πάει για κυνήγι για να του κάνω το ορίστε στο καρτέρι μου , όλοι λόγω υποχρεώσεων κάτσανε σπίτι.
Κοιτάω απελπισμένος το ρολόι και είναι 16.30 , ξαφνικά πετάγομαι από τον καναπέ και λέω θα πάω μόνος.
Όσο νύχτωνε η αγωνία κορυφωνόταν , μπαίνουν τα πρώτα τρία χοντρά όπου με είδανε και κόβανε βόλτες ώσπου που έφυγαν .
Η σκέψη μου έλεγε ακόμα μια ήττα στο καλάθι , ώσπου ξαφνικά ο ουρανός γέμισε από πάπιες , σύννεφα απο χοντρά , σφυριχταρια κ.α κόβανε βόλτες κοντά στο καρτέρι μου .. Διάλεξα πέντε τα πήρα άλλα έπεσαν σε κάτι καλάμια και δεν μπόρεσα να τα πάρω μαζί μου , να φανταστείτε το μικρο της φώτο έπεσε στο 1 μετρό μπροστά μου σε καλάμια και έκανα 5 λεπτά να το βρω , δεν φαίνονται...
Αυτό που είδα και σήμερα μου δώσε δύναμη για να κυνηγώ με περισσότερο πάθος αυτό το θήραμα...
Με την σειρά μου σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγειά και ευτυχία . Ο καινούργιος χρόνος ας μας συνετίσει λίγο περισσότερο :)
Έκτος από υγειά σε μένα μου εύχομαι κάποια στιγμή και ένα λαμπρατορακι να μην χάνω τόσα πάπια είναι κρίμα :) :D
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

View attachment 7899

Έχει λίγες μέρες που τρώω ήττες ενώ έχει πουλιά άλλα είναι πονηρουλια , σήμερα πήγα το πρωί χωρίς αποτέλεσμα.
Καθώς περνούσε η μέρα έκανα κάποια τηλεφωνα μήπως και κάποιος φίλος πάει για κυνήγι για να του κάνω το ορίστε στο καρτέρι μου , όλοι λόγω υποχρεώσεων κάτσανε σπίτι.
Κοιτάω απελπισμένος το ρολόι και είναι 16.30 , ξαφνικά πετάγομαι από τον καναπέ και λέω θα πάω μόνος.
Όσο νύχτωνε η αγωνία κορυφωνόταν , μπαίνουν τα πρώτα τρία χοντρά όπου με είδανε και κόβανε βόλτες ώσπου που έφυγαν .
Η σκέψη μου έλεγε ακόμα μια ήττα στο καλάθι , ώσπου ξαφνικά ο ουρανός γέμισε από πάπιες , σύννεφα απο χοντρά , σφυριχταρια κ.α κόβανε βόλτες κοντά στο καρτέρι μου .. Διάλεξα πέντε τα πήρα άλλα έπεσαν σε κάτι καλάμια και δεν μπόρεσα να τα πάρω μαζί μου , να φανταστείτε το μικρο της φώτο έπεσε στο 1 μετρό μπροστά μου σε καλάμια και έκανα 5 λεπτά να το βρω , δεν φαίνονται...
Αυτό που είδα και σήμερα μου δώσε δύναμη για να κυνηγώ με περισσότερο πάθος αυτό το θήραμα...
Με την σειρά μου σας εύχομαι Καλή χρονιά με υγειά και ευτυχία . Ο καινούργιος χρόνος ας μας συνετίσει λίγο περισσότερο :)
Έκτος από υγειά σε μένα μου εύχομαι κάποια στιγμή και ένα λαμπρατορακι να μην χάνω τόσα πάπια είναι κρίμα :) :D
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μπράβο φιλαράκι μου πολύ θετικά νέα!!!

Μπράβο φιλαράκι μου πολύ θετικά νέα!!!

Ασε σου λεω 7 φυσιγγια εριξα και εφυγα , σκεψου οτι ηταν λες και ειχα μονοκαννο , δεν χρειαζοταν να κανω χαλασμο περιμενα τα πιο ευκολα ασχετα που παιρνουσε κοπαδι π.χ 50 πουλιων στα 40 μετρα . Προσπαθησα να κανω και μετρημενες τουφεκιες γιατι με ψαχνουν να δουν που ριχνω , δεν με ενοχλει να κυνηγησει και αλλος κοντα σε μενα αλλα κατι τυποι ερχονται απο την 1 το μεσημερι και ριχνουν 500 φυσιγγια σε οτι κυκλοφορει ή ερχονται 17.30 και καθονται στα 10 μετρα απο μενα ή ακομα φωναζουν στρατό για να ριξουμε 5 παπια και γινεται ολοκληρη μανουρα .. Και οι περισσοτεροι το παιζουν και τζαπα μαγκες γιατι κρατανε σιδερικα στα χερια αλλα ας όψεται ... Για αυτο μαγκες προσοχη , το ξερω δεν ειναι ωραιο να φευγεις απο το καρτερι αλλα αν ζυγωνει η δουλεια προς μαμακια καλυτερα να φυγεις και ας σε πουνε κοτα , δυστυχως μαμακες υπαρχουνε πολλοι

επιστροφη απο το δελτα του εβρου
φανηκαν και οι πρωτες καρακαζες χηνες
επιτελους
αλλα τα κλαρινα πεφτουνε βροχη...
οι καλητερες παρεες μεινανε με μηδενικο αριθμο παπιων.
παροτι ο καιρος προμηνηε να γινει κατι ...
και με 10 μποφορ βορια ΜΗΔΕΝ...
τα παπια ελαχιστα μεσα ενω τα απαγορευμενα αλλα δεν χωρουσανε

οι σημαιες σκιστηκανε απο τον αερα
οι ζημιες πολλες μια φορα μας ρημαξε προχθες ο νοτιας τωρα ο βοριας καπακι...
βαρεθηκαμε να βλεπουμε βουλιαγμενες βαρκες
IMGP0020.jpg

Status
Not open for further replies.
Back