Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.

Μπραβο χρησταρα τα ροκανιζεις σιγα σιγα

Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749

Σημασια εχει οτι περασες καλα.....και το ''ματωσες''.......και ταιρια τους Τεό !!!!! ;) .well done.

Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Άρχοντας!!! Μια χαρά είναι !!!Όντως πολλά τα νερά κ δεν κάνει κ καιρό για να βγούνε προς τα έξω.....αλλά έστω κ έτσι με ταλαιπωρία καλά είναι.Το γούστο να γίνεται!!

Απογευματινή βολτούλα με τη Ria εδώ κοντά για μπεκατσίνια, με ελάχιστο ψιλόβροχο κ βοριαδάκι....

Σύνολο βρείκαμε 4 ορτύκια μεμονομένα τουφέκισα το ένα και πάει,πάει,πάει ακόμη... .sarcastic. ..τα υπόλοιπα δν δεχόντουσαν πολύ φέρμα κ την έκαναν πρωτού φτάσω κοντά στο σκυλί.....
Από καψοράχια (μπεκατσίνια) βρείκαμε σύνολο 3 κ πήραμε τα 2 με ένα ωραίο ντουμπλεδάκι....;)
Έχει ρίξει πολλά νερά τελευταία και τα πουλιά έχουν σκορπίσει....σημασία έχει ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα μας....
(είδα και την 1η καλημάνα για φέτος)...

20191227_171601.jpg

20191227_171142.jpg

20191227_160423.jpg

20191227_170443.jpg

20191227_171301.jpg

Θερμοκρασία: 10oC
Υγρασία: 85%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση SIPE 30gr No:8

Απογευματινή βολτούλα με τη Ria εδώ κοντά για μπεκατσίνια, με ελάχιστο ψιλόβροχο κ βοριαδάκι....

Σύνολο βρείκαμε 4 ορτύκια μεμονομένα τουφέκισα το ένα και πάει,πάει,πάει ακόμη... .sarcastic. ..τα υπόλοιπα δν δεχόντουσαν πολύ φέρμα κ την έκαναν πρωτού φτάσω κοντά στο σκυλί.....
Από καψοράχια (μπεκατσίνια) βρείκαμε σύνολο 3 κ πήραμε τα 2 με ένα ωραίο ντουμπλεδάκι....;)
Έχει ρίξει πολλά νερά τελευταία και τα πουλιά έχουν σκορπίσει....σημασία έχει ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα μας....
(είδα και την 1η καλημάνα για φέτος)...

View attachment 7761

View attachment 7762

View attachment 7763

View attachment 7764

View attachment 7766

Θερμοκρασία: 10oC
Υγρασία: 85%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση SIPE 30gr No:8
Ωραίος μπράβο ρε Κώστα ( ωραία μπλουζιτσα? Για δώσε πληροφορίες ποια είναι θέλω μια τέτοια)

Status
Not open for further replies.
Back