DUCK NIK
Banned
πρεπει να εκανες καλη φυλαχτρα.....Καλησπερα στην παρεα,για ολοημερο παπιοκυνηγι σημερα στη Δραμα....κατι κινηθηκε....
δεν σε βλεπανε.....

πρεπει να εκανες καλη φυλαχτρα.....Καλησπερα στην παρεα,για ολοημερο παπιοκυνηγι σημερα στη Δραμα....κατι κινηθηκε....
Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Ωραίος μπράβο φίλε μου!!!!Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Έκανες καλή δουλιτσα μπράβο..Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Ψιλοροκανίζουμε αυτές τις μέρες... επιτέλους φάνηκαν φρέσκα πουλιά... Ευχαριστώ πολύ τον φίλο @BeReT για το τσοκάκι που μου έδωσε... Κάνει παπάδες το U3
Όχι δυσκολεύομαι φίλε....Εντάξει σκοτώνει?
Μπράβο Tεο...Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Καλό είναι και αυτό ρε πατριώτη!!!Μια καταδρομική σήμερα στον Αμβρακικό......τίποτα το ιδιαίτερο.....ενώ Μ δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες.....όταν τον π@@@ζεις....μένεις Μ ένα σγατζουράκι!!! View attachment 7751
Δεν έχει πουλιά Χρήστο παρά πολλά νερά το πρωί δεν έβρισκα που να κρυφτώ τα καλάμια έχουν εξαφανίστει από τα νερά και αυτά τα λίγα σε βλέπουν από μακριάΜπράβο Tεο...
Κουκλί η Α302!!!!!!Μια καταδρομική σήμερα στον Αμβρακικό......τίποτα το ιδιαίτερο.....ενώ Μ δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες.....όταν τον π@@@ζεις....μένεις Μ ένα σγατζουράκι!!! View attachment 7751
Δε βαριέσαι....υγεία κ να κάνουμε το γούστο μας πατριδα!!!!Καλό είναι και αυτό ρε πατριώτη!!!
Σ ευχαριστώ Τάκι!!!Κουκλί η Α302!!!!!!
Άρχοντας!!! Μια χαρά είναι !!!Όντως πολλά τα νερά κ δεν κάνει κ καιρό για να βγούνε προς τα έξω.....αλλά έστω κ έτσι με ταλαιπωρία καλά είναι.Το γούστο να γίνεται!!Μετά από αποχή 3 μήνες κατάφερα και πήρα κάτι λίγα με πολύ δισκολια και οριακές τουφέκιες φέτος είναι πολύ χάλια η χρώνια στον ΑμβρακικόView attachment 7749
Ωραίος μπράβο ρε Κώστα ( ωραία μπλουζιτσα? Για δώσε πληροφορίες ποια είναι θέλω μια τέτοια)Απογευματινή βολτούλα με τη Ria εδώ κοντά για μπεκατσίνια, με ελάχιστο ψιλόβροχο κ βοριαδάκι....
Σύνολο βρείκαμε 4 ορτύκια μεμονομένα τουφέκισα το ένα και πάει,πάει,πάει ακόμη.....τα υπόλοιπα δν δεχόντουσαν πολύ φέρμα κ την έκαναν πρωτού φτάσω κοντά στο σκυλί.....
Από καψοράχια (μπεκατσίνια) βρείκαμε σύνολο 3 κ πήραμε τα 2 με ένα ωραίο ντουμπλεδάκι....
Έχει ρίξει πολλά νερά τελευταία και τα πουλιά έχουν σκορπίσει....σημασία έχει ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα μας....
(είδα και την 1η καλημάνα για φέτος)...
View attachment 7761
View attachment 7762
View attachment 7763
View attachment 7764
View attachment 7766
Θερμοκρασία: 10oC
Υγρασία: 85%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm (2*)
Φυσίγγια: Ιδιογόμωση SIPE 30gr No:8