Kostas ContraDosi
Moderator
Ευχαριστώ Κωστή.Μπράβο Κώστα ....και στα ταίρια του ....
Έψαξα και για τα ταίρια του,αλλά δν φάνηκαν τα άτιμα....

Ευχαριστώ Κωστή.Μπράβο Κώστα ....και στα ταίρια του ....
Ευχαριστώ Κωστή.
Έψαξα και για τα ταίρια του,αλλά δν φάνηκαν τα άτιμα....![]()
![]()
Αύριο έχει μπεκάτσα το πρόγραμμα.....bikeΑυριο ειναι η ''μερα'' σου......ολο το σο'ι' θα σου ερθει.!!!!!
Παρε αλευρια μαζι σου.....![]()
Αύριο έχει μπεκάτσα το πρόγραμμα.....bike
Μπράβο Χρήστο.....εγώ σήμερα απ' την μεριά της Κορωνησίας......κουλουράκια!!!! Κ όπως είπες τα νερά ακόμη πολλά!!!!Βόλτα το πρωί για κανά παπάκι αλλά τα νερά ακόμα πολλά,το καλό είναι ότι είδα αρκετά πουλιά να ανεμίζουν αλλά εγώ δεν είχα κάτσει καλά με αποτέλεσμα μόνο ενα κατάφερα να τουφεκισω...
.
.
περυσι,τετοια εποχη, σταματουσαμε το ντουφεκιδι οταν πιαναμε το οριο....
φετος, επιτυχια αν βαρεσεις 2 κιρκιρακια!
View attachment 7650
Η βόλτα έγινε κύριοι και το ματώσαμε σήμερα....
Τίποτα το ιδιαίτερο αν εξερέσεις 1 γερατζούλι που το κλαμπάνισα από λάθος μου και ένα νεαρό αρσενικό σφυριχτάρι που ήρθε αργότερα....Το σφυριχτάρι το προσέγγισα καθηστό κ οριακά σηκώθεικε στα 45-50m αφού με είδε φυσικά....Ευχαριστήθεικα μια μακρινή τουφεκιά στο σήκωμά που έκανε....Δν έκανε κιχ....
Όλα καλά τελικά...
Τουφεκιές πέριξ δν έπεσαν όμως και ανυσηχώ..
View attachment 7651
View attachment 7652
Ο βοριάς ξύριζε ολίγων σήμερα...
Θερμοκρασία: 6oC
Υγρασία: 80%
Όπλο: Fabarm Jupiter 71cm 2*
Φυσίγγια ιδιογόμωση: SIPE 34gr No6
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
View attachment 7684
View attachment 7685
Μπράβο παίχτες !Βόλτα το πρωί για κανά παπάκι αλλά τα νερά ακόμα πολλά,το καλό είναι ότι είδα αρκετά πουλιά να ανεμίζουν αλλά εγώ δεν είχα κάτσει καλά με αποτέλεσμα μόνο ενα κατάφερα να τουφεκισω...
.
.
Έτσι ακριβώς!!!!πιο πολλές μπεκάτσες έχω φερμαρει εγώ από ότι φίλος με τα σκυλιά του....χωρίς πλακαΕσυ κανεις κουμαντο.....αλλα η φασσα και το παπί θελει παρακολουθηση και υπομονη......τωρα η μπεκατσα
Αρχοντισσα ειναι....αλλα ποιο ευκολη.....με την εννοια οτι εχει τα ''θαλαμια'' της.....παντα στα ιδια μερη
θα την βρεις....ειναι οπως και τα χταποδια....οταν αδειασει το θαλάμι....μετα απο μερικες μερες εχει αλλο μεσα
αρκει να υπαρχουν......αυτο εχω διαπιστωσει στα οσα χρονια την κυνηγουσα φιλε.![]()
ΥΓ. Αναθεμα αυτους που βαζουν φολες......και χανουμε τον συντροφο μας στο κυνηγι.![]()
Έτσι ακριβώς!!!!πιο πολλές μπεκάτσες έχω φερμαρει εγώ από ότι φίλος με τα σκυλιά του....χωρίς πλακα
Αλίμονο...δεν είπα να αρχίσουμε κ το γαύγισμα.....απλά...όταν άρχισα να κυνηγώ μπεκάτσα...διαπίστωσα ότι ...να πω ότι σκεφτόμουν σα μπεκάτσα?κάτι τέτοιο...τα αισθανομουν τα πουλιά ,που μπορεί να είναι αν ειναι...κ ως τώρα έχω φερμαρει 3 κοιταζόμασταν κατάματα κ έχω σηκώσει άπειρες με τα πόδια ....στα σκυλιά ήμουν άτυχος....αγαπημένη ράτσα επανιελακια θηλυκά κ κουρτσχαρ!είναι παρέα ο σκύλος ,συνεργάτης και και και πολλά και!Γιαννη ο σκυλος ειναι απαραιτητος για το κυνηγι της μπεκατσας.....και οχι μονο......το καλο μπεκατσοσκυλο
με την παροδο των χρονων αρχιζει μαθαινει και ξερει τα θαλαμια απο μονο του..... τωρα οσο και να
γνωριζουμε και εμεις τα θαλαμια..... αν δεν παει ο μαστορας ( σκυλος ) να σου την ''μπλοκαρει''....και
να περιμενει φερμαρισμενος να παρεις θεση βολης......το ''παιχνιδι'' το εχουμε χαμενο κατα 95% φιλε.
Δεν λεω υπαρχουν και ευκολες περιοχες και θαλαμια που μπορει ο κυνηγος να παρει ισως ενα πουλι
χωρις σκυλο. Δεν μου ''λεει'' τιποτα αυτο.......η Αρχοντισσα θελει σκυλο ......και σκυλο ''μαστορα''....
ετσι απολαμβανεις και το κυνηγι της.......ας μην ειναι και ''μαστορας'' ο σκυλος....σιγα -σιγα θα μαθει.....
αρκει να ''τ'οχει''........το 10 με 15% των πουλοσκυλων γινονται ΑΡΙΣΤΑ μπεκατσοσκυλα.....και το ξανα
λεω......Αναθεμα στους αλητες που βαζουν φολες.![]()
![]()
Ωραίες εικόνες!!!Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Εκεί είναι τα ρημαδια ακόμα είναι πολύ μέσα.το πρωί θα είναι καλύτερα Χρήστο.Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Μπράβο Χρήστο τα πελεκάς!!!!Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Εκεί είναι τα ρημαδια ακόμα είναι πολύ μέσα.το πρωί θα είναι καλύτερα Χρήστο.
Μπράβο ρε Χρηστάρα....Έκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Πατριώτη άμα θα μπορέσω να πάω το πρωί θα πάω να δοκιμάσω σε ένα άλλο σημείο που έχω μια πληροφορία,το Σάββατο θα ξαναπάω εκεί τώρα να τα αφήσω να ηρεμήσουν....Εκεί είναι τα ρημαδια ακόμα είναι πολύ μέσα.το πρωί θα είναι καλύτερα Χρήστο.
Εισαι πολυ ωραιοςΈκανα πάλι την βόλτα μου για κανά παπάκι αλλά σήμερα έκατσα σε λίγο πιο κλειστό μέρος και ερχόταν καλύτερα τα πουλιά,το αποτέλεσμα πήρα τρία κιρκιρια και έχασα αλλά 2,το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τον σπρινγκερακο μου μαζί γιατί το νερό φτάνει μέχρι την μέση μου και σε μερικά σημεία είμαι στα όρια να πάρω νερό....
.
.
.
Μπράβο Χρήστο τα πελεκάς!!!!
Να είστε καλά ρε φιλαράκια!!!Μπράβο ρε Χρηστάρα....![]()