Kostas ContraDosi
Moderator
Σε 6άρι θα ήταν καλύτερο πιστεύω....Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!
Σε 6άρι θα ήταν καλύτερο πιστεύω....Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!
Το ωμεγα 31 ειναι και το πανε τρελα τα μπενελιαΣτα 30gr έχω ρίξει μερικά καμιά
(15 φυσίγγια περίπου) σε έναρξη υδροβίου σε Νο:7 πριν μια 4 ετία....
Συγκεκριμένα το Omega του Κουτουμάνου πήρα τότε για δοκιμή......Σύνολο 2 κιρκίρια πήρα με το ζόρι......μου φάνηκε λίγο δύσκολο στη σκόπευση,προφανώς λόγο πλήθους σκαγίων...από τότε δν ξανά έριξα....
Τα τριαντα ειναι ταβανι αλιως πανε ατην αλεπου αναλογα τν καιροΕγώ παιδιά έχω βαρεσει και μεγάλα και μικρά.. συνήθως σε τι αποστάσεις ρίχνετε;;
Ορκο δε παιρνω για τπτ αυτο συμβαινει σε πολλες μαρκες καλαματιανος τα δουλευει και για 31 τα πουλανε φετηνη παρτιδα
Πολύ κακό φυσίγγι...Τα τιμωρεί άσχημα τα τσιχλάκια
Πυριτιδα ισπανιδα???
Τα ζεματαει μαθενωΠολύ κακό φυσίγγι...Τα τιμωρεί άσχημα τα τσιχλάκια![]()
Εγώ το χάραμα κυρίως, με τουφεκιές από 10 ως 40mΕγώ παιδιά έχω βαρεσει και μεγάλα και μικρά.. συνήθως σε τι αποστάσεις ρίχνετε;;
Aquila είναι Τόλη.Πυριτιδα ισπανιδα???
Δοκίμασε το maxam imperial 32g no4 έχει 6.70€Αν γέμιζα φίλε πολύ θα ήθελα να το κάνω. Προσωπικά κάτω από 32γρ δεν έχω κατέβει. Ένα 28αρι όμως σε νούμερο 5 ή 6 πολύ θα το ήθελα!
Σε ευχαριστω κωσταAquila είναι Τόλη.
7αρια στα 40 δε το χω επηχειρισειΕγώ το χάραμα κυρίως, με τουφεκιές από 10 ως 40m
Αν γεμίζεις θα κάνεις δουλειά....Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω εσεις πού κυνηγάτε υδρόβια, έχετε κυνηγισει ποτέ με 28-30 γρ παππια;
Πρεπει να χει τρελα μετρα και διτρηση το συγκεκριμενοΔοκίμασε το maxam imperial 32g no4 έχει 6.70€
1.75χ 32 csb 1τρελα μετρα κ διατρηση ;;;; για τρυγονια σε 7 ν ναιΠρεπει να χει τρελα μετρα και διτρηση το συγκεκριμενο
Όχι πατρίδα....Κορωνησία μεριά...τα Ρίζια αν κ είναι καλά τ αποφεύγω.....γιατί κανά δυο φορές έγινε μανούρα εκεί.Ταλιμπάν ! Στα ρύζια είσαι? Αύριο το πρωί πιο μέσα πήγαινε.
Τεσαρι γρηγωρο και δεν εχει μετρα???1.75χ 32 csb 1τρελα μετρα κ διατρηση ;;;; για τρυγονια σε 7 ν ναι
400μ/δ εχει ΤοληΤεσαρι γρηγωρο και δεν εχει μετρα???