Καθε μερα με τον κηδεμόνα μου πάω στον διευθυντή φίλε. Αλλά γράψτε μια συνταγή με sipe κ 684 να μάθουμεΑδιάβαστος και συ , τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου !!![]()
Είναι πολλά τα gr Δημήτρη , αν πραγματικά σ΄ ενδιαφέρει μόνο σε p.m.Καθε μερα με τον κηδεμόνα μου πάω στον διευθυντή φίλε. Αλλά γράψτε μια συνταγή με sipe κ 684 να μάθουμε
Πολες φορες εδωσα σεταπ.και βρηκα μπελα μετα οποτε μονο π μΕίναι πολλά τα gr Δημήτρη , αν πραγματικά σ΄ ενδιαφέρει μόνο σε p.m.
Ευχαριστώ φίλε Μιχάλη. Δουλεύω μόνο τα πιο γρήγορα καψουλια στα φυσίγγια μουΕίναι πολλά τα gr Δημήτρη , αν πραγματικά σ΄ ενδιαφέρει μόνο σε p.m.
.,κακός ΓιάννηςΠολες φορες εδωσα σεταπ.και βρηκα μπελα μετα οποτε μονο π μ
Μα ναι αλλα πριν μια τελευταια σναφορά..Είναι ώρα μου φαίνεται να την κάνουμε σιγά σιγά γιατί γιατί γιατί γιατί ..........πολλά τα γιατί αδελφέ μου ελληνα
Δεν τα είδα τα φυσίγγιά του αλλά μάλλον.
Τράβα μια βόλτα,δεν έχεις να χάσειςΤο συγκεκριμένο ήταν ιδιογόμωση από δοκιμή που έκανα με το s.pose...(η κάννη με τα 5*)
Επίσης τον Αύγουστο μου το ξανά έκανε η κάννη με τα 5* σε μια δοκιμή σε εμπορικό φυσίγγι γνωστής εταιρείας αλλά τότε δν έδωσα κ πολύ σημασία...
Ως τώρα 2 φορές μου το έχει κάνει....τα υπόλοιπα καψούλια τα χτυπάει κανονικά....(όλων των ειδών)...
Λέτε να έτυχε ή θα πάω στο Βένδρα νωρίς...![]()
![]()
Καλησπέρα. Κατά τη γνώμη μου δεν οφείλεται πάντα σε χαλασμένη βελόνα ... Μπορεί να οφείλεται στο καψούλι, π.χ. να έτυχε πιο λεπτό το μέταλλο ... πιο ενισχυμένη δόση του εκρηκτικού μίγματος ... πιο μυτερός άκμονας (εσωτερικό εξάρτημα του καψουλιού) ... ή ενισχυμένη γόμωση του φυσιγγίου ... ή να συνέβησαν κάποια από αυτά μαζί. Κι έτσι το μέταλλο του καψουλιού γύρω από τη βελόνα φούσκωσε παραπάνω από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να τρυπήσει στο κέντρο και να περάσουν αέρια προς τα πίσω ...Το συγκεκριμένο ήταν ιδιογόμωση από δοκιμή που έκανα με το s.pose...(η κάννη με τα 5*)
Επίσης τον Αύγουστο μου το ξανά έκανε η κάννη με τα 5* σε μια δοκιμή σε εμπορικό φυσίγγι γνωστής εταιρείας αλλά τότε δν έδωσα κ πολύ σημασία...
Ως τώρα 2 φορές μου το έχει κάνει....τα υπόλοιπα καψούλια τα χτυπάει κανονικά....(όλων των ειδών)...
Λέτε να έτυχε ή θα πάω στο Βένδρα νωρίς...![]()
Rott
Ίσως να έτυχε.Καλησπέρα. Κατά τη γνώμη μου δεν οφείλεται πάντα σε χαλασμένη βελόνα ... Μπορεί να οφείλεται στο καψούλι, π.χ. να έτυχε πιο λεπτό το μέταλλο ... πιο ενισχυμένη δόση του εκρηκτικού μίγματος ... πιο μυτερός άκμονας (εσωτερικό εξάρτημα του καψουλιού) ... ή ενισχυμένη γόμωση του φυσιγγίου ... ή να συνέβησαν κάποια από αυτά μαζί. Κι έτσι το μέταλλο του καψουλιού γύρω από τη βελόνα φούσκωσε παραπάνω από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να τρυπήσει στο κέντρο και να περάσουν αέρια προς τα πίσω ...
Μου είχε συμβεί πολύ παλιά στο 16άρι, σε μερικά φυσίγγια από μια παρτίδα Rottweil της ΔΟΡΚΑΣ (τώρα R-16), και μένα το μυαλό μου πήγε αμέσως στη βελόνα, όμως δεν είχε τίποτα και ήταν απόλυτα στρογγυλή και λεία η μύτη της. Και δεν μου το έκανε ξανά με άλλα φυσίγγια, οποιασδήποτε μάρκας.