Προσφορές-Τιμές

Γειά σας! Σήμερα θα σας γράψω εντυπώσεις για τα clever του Αλαμάνου. 1. Τα μαύρα 30.5 γρ. είναι όντως ποιό δυνατά στο κλώτσημα από τα μπλέ 32 γρ, όμως στο σημάδι αλλά και στην πράξη, έχουν ίδιο αποτέλεσμα, όμως σε ποιο ζεστό καιρό εάν ρίξεις 2 κουτιά με 30,5 τις ασπιρίνες δεν θα τις γλυτώσεις!. 2. Τα 32 γρ. κάνουν ποιο γλυκιά Τουφεκιά. Οι δοκιμές έγιναν σε υψόμετρα με 600 μέτρα, και 1320 σε έλατα με ψιλόβροχο και ομίχλη! τα πουλιά τουφεκίστηκαν σε όλες τις αποστάσεις! (ψηλά, μακρυά) με τέλεια αποτελέσματα!. 3. Εάν πάρεις πάνω από 2.500 φυσίγγια τότε η τιμή στα 30,5 είναι 19,5 λεπτά το φυσίγγιο και στα 32 γρ είναι 20 λεπτά!, για παραγγελία με λιγότερα φυσίγγια η τιμή είναι 2 λεπτά επί πλέον το φυσίγγιο! , η συσκευασία είναι κιβώτια των 10 κουτιών με 25 φυσίγγια έκαστο!. Παράγγειλα και παράλαβα εχθές 3.500 φυσίγγια σε 7, 8, και 9 νούμερο!. Έχει και κόκκινα με 32 γρ. όμως δεν μου άρεσαν καθόλου! παρόλο που όταν τα έσφαξα δεν διέκρινα διαφορές από τα μπλέ. Η δοκιμές στα πουλιά (δενδρότσιχλες, γερακότσιχλες και τσίχλες) αλλά και στο χαρτόνι, έγιναν με Α 400 explor 3*** και μια μπενέλλι 3***. Εάν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω στην διάθεσή σας!.
 
τα κοκκινα εγραφαν και αυτα clever πανω στον καλυκα?
Φίλε μου καλησπέρα!, μόλις τώρα το είδα!, θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες και απο τα τρία!, δηλαδή τα μαύρα 30.5 γρ, τα μπλέ 32 γρ, και τα κο΄κκινα 32 γρ. Εγώ όπως σας είπα, αγόρασα από τα μπλέ σε 7,8 και 9 νούμερο (μπλέ).
 
Εμένα φίλε μου δεν μου άρεσε!, κρότο και στο χαρτόνι δεν έκανε καλή συγκέντρωση!, τα μπλέ πήγαν καλύτερα!, και η δοκιμή έγινε με μπερέτα εξπλόρ Α 400 με **, ***, ****, και η συγκέντρωση δεν ήταν με κανένα τσόκ καλή!. Εάν τώρα λέω εάν, κάποιος θέλει να αγοράσει από αυτά, εάν δεν θέλει να βασισθεί στις δοκιμές μου, πράγμα φυσιολογικό! τότε να κάνει ότι έκανα και εγώ!, δηλαδή αγόρασα από όλα και έκανα τις δοκιμές μου στο στόχο, αλλά και σε πουλιά!. Όσες σκότωσα με τα κόκκινα ΄σαν ζωντανές και με αίματα!. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, με χαρά θα το κάνω!.
 
Οι τιμές αφορούν σε 20άρια κουτιά απ'όσο βλέπω...
Αλλά και πάλι καλά είναι!
Επίσης λέει ότι ελάχιστη αγορά είναι 1500 φυσίγγια. Επειδή δεν τα ξέρω τα φυσίγγια δε θέλω να πάρω τόσα πολλά, οπότε αν τυχόν υπάρχουν άλλοι από Αθήνα που θα ήθελαν να πάρουμε μαζί τα clever 8/32 που είναι στα 4 ευρώ το κουτί θα ήμουν μέσα.
 
Επίσης λέει ότι ελάχιστη αγορά είναι 1500 φυσίγγια. Επειδή δεν τα ξέρω τα φυσίγγια δε θέλω να πάρω τόσα πολλά, οπότε αν τυχόν υπάρχουν άλλοι από Αθήνα που θα ήθελαν να πάρουμε μαζί τα clever 8/32 που είναι στα 4 ευρώ το κουτί θα ήμουν μέσα.
Ξέρουμε με τι είναι γεμισμένα? Πιθανόν με ισπανικές αλλά γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα?
 
Τάκη τα δούλευα πριν δυο χρόνια,τα είχα βρει παρά πολύ με αυτό το φυσίγγι,πολύ γρήγορο και φονικό!
Σ' ευχαριστώ Ηλία.Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αυτό,με αφορμή ένα προχθεσινό κυνήγι στην Τζια όπου με τα mb32 BkP που κυνηγούσε τραυμάτιζε τσίχλες σε αντίθεση με δύο συναδέλφους που κυνηγούσαν μαζί και έριχναν με super kill dynamik 30g και απ' ότι μου είπε τα πουλιά έπεφταν ξερά και από τους δύο.
 
Back
Top