Κάλυκες και καψύλια

Το 615 της άρεσε της sipe και γενικά τα πάει καλύτερα με υλικά φιοκη. Για τα 28 έχει δίκιο ο Γιάννης αλλά εκεί μπορεί μα θέλει 688
Παρατήρισα επίσης Νίκο πως το CX2000 άφηνε κάποια κατάλοιπα στην κάννη....(τίποτα το ιδιαίτερο) μη φανταστείς......
Το 616 όχι τόσα.....άρα την καίει καλύτερα προφανώς....:rolleyes:

Σαρεσε αυτο πολη εεε .sarcastic. .sarcastic. .sex hard. .sex hard.
Έχει πέσει πολύ ξύλο με αυτή φίλε..διπλανά καρτερια μια μέρα με πολύ άσχημο καιρό έμαθα από τον φιλο βρισιές και καντήλια που ούτε ήξερα ότι υπήρχαν. Πήγε το βρισιμο στεφανι. Απεναντίας η μελαχρινη βάραγε αβέρτα... να μαθαίνουμε και κάτι νέο βρε αδερφέ... .vert funny. .sarcastic.

Ακόμα κ η Τέκνα δουλεύει στα 28 με το κατάλληλο στήσιμο. Αλλά κ το λέω για τους ιδιογομωτες, είναι λάθος να στήνουμε τσιχλοφυσιγγο με κόντρα δόση με προοδευτικές πυρίτιδες. Ελπίζω να ξέρετε τον λόγο

Ακόμα κ η Τέκνα δουλεύει στα 28 με το κατάλληλο στήσιμο. Αλλά κ το λέω για τους ιδιογομωτες, είναι λάθος να στήνουμε τσιχλοφυσιγγο με κόντρα δόση με προοδευτικές πυρίτιδες. Ελπίζω να ξέρετε τον λόγο
Εγώ προσωπικά δν ξέρω το λόγο....:oops:

Καί τίς τρείς μαζί να πλένεις τα δόντια σου μέρα από κάθε γεύμα .sarcastic. .sarcastic.

Το καλαμπουρι ειναι καλο Αριστο!!! Καλυτερο ακομα ομως ειναι οταν ρωταει καποιος κατι....να του δινουν
την απαντηση......τα ''μισολογα''.....και οι ''φλου'' απαντησεις.....δεν ειναι ωραιο πραγμα!!! Αν μη τι αλλο
προσβαλουν αυτον που ρωταει.....ετσι το βλεπω εγω. Για ιδιογομωση μιλαμε παιδια....οχι για τα επτασφραγιστα
μυστικα του Κρατους!!!!! ;) :)

Το καλαμπουρι ειναι καλο Αριστο!!! Καλυτερο ακομα ομως ειναι οταν ρωταει καποιος κατι....να του δινουν
την απαντηση......τα ''μισολογα''.....και οι ''φλου'' απαντησεις.....δεν ειναι ωραιο πραγμα!!! Αν μη τι αλλο
προσβαλουν αυτον που ρωταει.....ετσι το βλεπω εγω. Για ιδιογομωση μιλαμε παιδια....οχι για τα επτασφραγιστα
μυστικα του Κρατους!!!!! ;) :)
Με τον Κώστα τα λέμε από κοντά κάθε πρωί, έχω μαγαζί και έρχεται και τα λέμε πραγματικά κάθε πρωί, ποτέ δεν θα έπαιζα με μία ερώτηση, απλά και μόνο τον πείραξα εδώ,για πλάκα,

Με τον Κώστα τα λέμε από κοντά κάθε πρωί, έχω μαγαζί και έρχεται και τα λέμε πραγματικά κάθε πρωί, ποτέ δεν θα έπαιζα με μία ερώτηση, απλά και μόνο τον πείραξα εδώ,για πλάκα,
Αριστο μου δεν το ειπα για σενα φιλε μου....... ο νοων νοειτω!!!!;) :)
Ηρεμίστε παιδιά...
Μια συμβουλή θα την πάρουμε από κάποιους γνώστες.......ένα αστείο όμως θα το πάρουμε από πολλούς.... ;) :)

Back