Kostas ContraDosi
Moderator
Ούτε τα 8άρια με csb 1 δν την κρατούσαν την τσίχλα....Τα 32gr no8

Το έχω πάθει κ εγώ το ίδιο με ακριβώς ίδια υλικά και συχάθεικα την ισπανική csb στις υγρασίες...
(Με ήπιο κ ζεστό καιρό πάει καλά)..
Ούτε τα 8άρια με csb 1 δν την κρατούσαν την τσίχλα....Τα 32gr no8
Beretta a400 extreme unico και τσοκ briley helix 3*Με τι όπλο και τι τσοκαρισμα?
Πήρα σμρ eley 32gr και p&b mb 32 gr να τα δοκιμάσω αύριο μήπως και δω καμία άσπρη μέραΟύτε τα 8άρια με csb 1 δν την κρατούσαν την τσίχλα....
Το έχω πάθει κ εγώ το ίδιο με ακριβώς ίδια υλικά και συχάθεικα την ισπανική csb στις υγρασίες...
Κωστα πιθανολογω οτι δεν σου εκατσε το φυσιγγι κ οχι η πυριτιδα...Ούτε τα 8άρια με csb 1 δν την κρατούσαν την τσίχλα....
ριξε του ρουμελιωτη το 32αρι και το 28αριΟύτε τα 8άρια με csb 1 δν την κρατούσαν την τσίχλα....
B k P mb32Ρε παίδες για νότια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία το πρωί αρκετά υψηλή 18-19 oC ποια φυσίγγια έχετε να προτείνετε μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα τώρα που φάνηκαν πουλιά
Καλός συνδιασμός όπλου τσοκ αλλά σε κρέμασαν τα φυσίγγια.Beretta a400 extreme unico και τσοκ briley helix 3*
Αυτά μου πρότειναν και στο οπλοπωλείο σμρ,B k P mb32
Για δοκίμασε την επόμενη.Ποσο τα δίνουν?Αυτά μου πρότειναν και στο οπλοπωλείο σμρ,
Όντως αλλά τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά ας ελπίσουμε αύριο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματαΚαλός συνδιασμός όπλου τσοκ αλλά σε κρέμασαν τα φυσίγγια.
δεν ξερω πως τουφεκας και θα σε παω στα σιγουρα, nsi clasicca 32grΡε παίδες για νότια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία το πρωί αρκετά υψηλή 18-19 oC ποια φυσίγγια έχετε να προτείνετε μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα τώρα που φάνηκαν πουλιά
7,20€ αν θυμάμαι καλά τα πήραΓια δοκίμασε την επόμενη.Ποσο τα δίνουν?
Χαλάλι τους!!!7,20€ αν θυμάμαι καλά τα πήρα
Θα τα ρίξω αύριο και θα σας πω αποτελέσματα και μερικά eley που τα πρότειναν και αυτά για πολύ καλό φυσίγγι παντός καιρούΧαλάλι τους!!!
Και τα eley 32 csb 1 έχουν.Πήρα σμρ eley 32gr και p&b mb 32 gr να τα δοκιμάσω αύριο μήπως και δω καμία άσπρη μέρα
Σίγουρα παίζει και αυτό το σενάριο,δεν το αποκλείω,αλλά (το Ρίο 32 κ το Hit 30) που και τα δύο είναι με csb1 σε ψιχαλόβροχο είχα πούπουλα.Κωστα πιθανολογω οτι δεν σου εκατσε το φυσιγγι κ οχι η πυριτιδα...
Τα 32gr no8
Μου κανει εντυπωση οτι ειχες ν8 κ 3*..και τα συγκεκριμενα ειναι συγκεντρωτικα φυσιγγια..Beretta a400 extreme unico και τσοκ briley helix 3*
Δωσε εμπιστοσυνη σε οτι αλλα φυσιγγια χρησιμοποιουσες με αυτους τους καιρους..Ρε παίδες για νότια με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία το πρωί αρκετά υψηλή 18-19 oC ποια φυσίγγια έχετε να προτείνετε μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα τώρα που φάνηκαν πουλιά
Το περίεργο ήταν ότι τα τουφέκουσα πούπουλα παντού και στην συνέχεια ήταν σαν να κοντοστεκόταν τα πουλιά Και συνέχιζαν έως που αρκετά μέτρα παρακάτω Επεφταν ζωντανά με αποτέλεσμα από τα δέκα πουλιά να πάρω μόνο τα τρίαΜου κανει εντυπωση οτι ειχες ν8 κ 3*..και τα συγκεκριμενα ειναι συγκεντρωτικα φυσιγγια..
Αλλα κ το nsi gm3 που ειναι "σφιγμενο" φυσιγγι κ λογικα θα επρεπε να αποδωση με αυτο τον καιρο..
Τα ξεπουπουλιασματα απο μονα τους δεν πρεπει να μας λενε τιποτα..συνηθως ωφειλονται σε σκαγια που περασαν "ξωφαλτσα" κ δεν "βρηκαν κρεας"..
Αυτο το αναφερω γενικα γιατι υπαρχουν πολυ που πιστευουν οτι οταν ενα θηραμα ξεπουπουλιαζετε πρεπει παση θυσια κ να πεφτει αλλιως φταιει το φυσιγγι..κατι τετοιο ειναι μεγαλο λαθος..
Με τα παραπανω βαβαια δεν σημαινει οτι δεν εφταιγαν τα φυσιγγια κ εφταιγες εσυ..για να μην παρεξηγουμε..
Δωσε εμπιστοσυνη σε οτι αλλα φυσιγγια χρησιμοποιουσες με αυτους τους καιρους..