Αλλοι από εδώ. ...Μπενελλι και οπεν γουοτερ? ?....ρε Μπενελλι και οπεν γουοτερ? ??Πρωινό στον Στρυμώνα με ένα βράδυ με πολύ βροχή δεν είδαμε τίποτα απο υδρόβια εκτός από 4 φασσες εκτός βολής....τι θα γίνει με αυτό το χάλι φέτος δεν ξέρω
Και εδώ τα καμαρια μας χεχε
View attachment 6045
Χαχα γιατί είσαι και εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι τα Benelli δεν σκοτώνουν μήπως χεχεΑλλοι από εδώ. ...Μπενελλι και οπεν γουοτερ? ?....ρε Μπενελλι και οπεν γουοτερ? ??![]()
Αυτός?στο Ουρμπίνο δούλευε παλιά και μετά μετανάστευσε στη ΚέρκυραΧαχα γιατί είσαι και εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι τα Benelli δεν σκοτώνουν μήπως χεχε![]()
Εγώ το λέως χρόνια.Χαχα γιατί είσαι και εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι τα Benelli δεν σκοτώνουν μήπως χεχε![]()
Άσε ρε γυαλιστερε ουρανοκατεβατε
![]()
Ετσα μπρεΓυαλιστερός ; οπως λέμε τις γυαλιστερές απ το βυθο ;
Καλά που υπάρχουν και αυτές η φωτογραφίες και έχουμε να θυμόμαστε πλέον .
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας να κλαις....Καλά που υπάρχουν και αυτές η φωτογραφίες και έχουμε να θυμόμαστε πλέον .Να είσαι καλά Δημήτρη .
Αμήν Γιώργο , άντε να δούμε πότε θα κάνει παπιοκαιροΈκανα την πρώτη βόλτα μου για φέτος στον βάλτο και με μια λέξη....απελπισία!
Κουνούπια,ζέστη και νερά σχεδόν πουθενά!
Μετά από μεγάλη γύρα έκατσα τελικά σε ένα ρύζι που έστω λίγο νερό το είχε...
Το αποτέλεσμα όπως το φανταζόμουν φτωχό!
Πέντε μαμζέρια μου πέρασαν οριακά και με μια τουφεκιά ξεκρέμασα ένα.
Το 32άρι ατσάλινο της NSI σε νούμερο 3 έκανε την δουλειά και μάλιστα πολύ καλά!
Περιμένουμε να κρυώσει ο καιρός και να γεμίσουν τα χωράφια με νερό για να κάνουμε κανένα κυνήγι της προκοπής...!
Και τώρα βράζει....
Και τώρα βράζει....![]()
![]()
Κιτα. ...Αν δεν πας δεν θα μάθουμε ούτε εμείςποια η γνωμη σας να παω μια βολτα για παπιά με το ψιλόβροχο ή δεν θ παίξει τίποτα?
δεν έχω πάει παλι μ βροχή κ δεν έχω ιδέα αν παίζουν
..
χαχαχ εντάξει ευχαριστωωωΚιτα. ...Αν δεν πας δεν θα μάθουμε ούτε εμείς