Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τα κοριτσια ηρθαν αλλα μην εχουμε παλι τα περσινα και μπαινουνε βορεια και εμεις εδω απο την μιση ελλαδα και κατω σαν να εχει μπει ενα τοιχος,αμα εχουμε παλι τα περσινα καλα κρασια.
Έλα βόρεια να σε πάω σε καρτέρι
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο

Καπανδρίτη σήμερα, πρωινή βολτούλα για καφεδάκι με ένα φίλο...
Είδαμε 5-6 πουλάκια στον ορίζοντα , δεν μας βγήκε κανένα βολικό ... ακούσαμε άλλα τόσα χωρίς να τα βλέπουμε, πολύ ψηλά μάλλον ... αυτά τα ολίγα...

Last edited:
Πινουμε καφε με μια παρεα εδω στο χωριο..
Ακουσα ενα πολυ γνωστο ηχο κ φωναζω ασυναισθητα τσιχλαα ..κ αλλη μια που την ειδα..
Σε καμια βδομαδουλα θα ξεκινησω..πιο νωρις δεν εχει νοημα για τα εδω δεδομενα..
Με το καλο να μας ερθουν κ αλλες να κανουμε παιχνιδι..

Πινουμε καφε με μια παρεα εδω στο χωριο..
Ακουσα ενα πολυ γνωστο ηχο κ φωναζω ασυναισθητα τσιχλαα ..κ αλλη μια που την ειδα..
Σε καμια βδομαδουλα θα ξεκινησω..πιο νωρις δεν εχει νοημα για τα εδω δεδομενα..
Με το καλο να μας ερθουν κ αλλες να κανουμε παιχνιδι..
Μια από τα ίδια Τάσο, 2 είδα εγώ σήμερα, η πρώτες για φέτος άντε να δούμε τι θα δούμε;)

Έκανε σήμερα καλουτσικο μπασιμο οι κιχλίτσες. Η πρώτη πέρασε 8:40, πιο πριν δεν είχα δει ή ακουσει καμιά. Σε απαγορευτικό ύψος οι περισσότερες, τελικά τουφέκισα 5 και οι δύο ήρθαν κοντά μου. Εντύπωση μου έκανε το τέταρτο 10:00 με 10:15 Που πέρναγαν σε 2αδες, 3αδες κορδόνι μιας και τόσο νωρίς ημερολογιακά δεν θύμαμαι να μου εχει ξαβατυχει τέτοιο πέρασμα σε όγκο..
Όπλο για σήμερα Ithaca 16αρα.

harry potter flaws

Σήμερα στα πέριξ Θεσσαλονίκης είχε παιχνίδι...
Εκανα εφτά πουλακια, έξι τσίχλες μία τσατσάρα δύο χαμένες και μία μασημένη.
Αν δεν είχε και την πρωινή ομίχλη θα ήταν καλύτερα....
Φάνηκαν και φάσες . . . . . . .love.
Αλλά δεν μπόρεσα να κρατήσω καποια απο ένα ζευγάρι που μου πέρασε με τα εννιάρια

Πως τις έβλεπε μέσα στην νυχτα πως ήταν μπουλούκια;

Δεν τον ρωτησα,,,,,σε μηνυμα μου το ειπε.....δεν ειναι ανθρωπος που λεει ψεματα.....ισως απο τις φωνες τους
το καταλαβαινε.....ισως να ειχε και φεγγαρι και να τις εβλεπε.....

Οντως..... περσυ πηρα δυο πουλια σε αυτα τα μετρα.
Με το 30γρ ν9 του ρουμελιωτη.(ενταξει για τσιχλες παμε)
Σημερα ομως δεν ειμουν τυχερος,τα πουλια ηταν αρκετα μακρυτερα.......

Πριν κάποια χρόνια στην Βοιωτία είχα πάρει μια φάσσα με Euromix 9-10.. Μάλιστα είχαμε πάει με αρκετά παιδιά του φορουμ.. Τεσπα.. Γιαυτό τον λόγο κυνηγάω στα μπασίματα με 7αρια γιατί και πουλιά λίγο πιο μακριά μπορείς να τα κρατήσεις.

Status
Not open for further replies.
Back