Πως τις έβλεπε μέσα στην νυχτα πως ήταν μπουλούκια;Eμαθα απο φιλο....κατω απο το ''αυλακι'' απο τις 2,30 μεχρι 6.30 εμπαιναν τσιχλες σε μπουλουκια!!!![]()
Πως τις έβλεπε μέσα στην νυχτα πως ήταν μπουλούκια;Eμαθα απο φιλο....κατω απο το ''αυλακι'' απο τις 2,30 μεχρι 6.30 εμπαιναν τσιχλες σε μπουλουκια!!!![]()
Έλα βόρεια να σε πάω σε καρτέριτα κοριτσια ηρθαν αλλα μην εχουμε παλι τα περσινα και μπαινουνε βορεια και εμεις εδω απο την μιση ελλαδα και κατω σαν να εχει μπει ενα τοιχος,αμα εχουμε παλι τα περσινα καλα κρασια.
Πύλη ή καψοσπίτι φίλε;Ξανά Δερβενοχώρια σήμερα, σαφώς περισσότερα πουλιά από χθες, 1 πάλι πήρα...
Μια από τα ίδια Τάσο, 2 είδα εγώ σήμερα, η πρώτες για φέτος άντε να δούμε τι θα δούμεΠινουμε καφε με μια παρεα εδω στο χωριο..
Ακουσα ενα πολυ γνωστο ηχο κ φωναζω ασυναισθητα τσιχλαα ..κ αλλη μια που την ειδα..
Σε καμια βδομαδουλα θα ξεκινησω..πιο νωρις δεν εχει νοημα για τα εδω δεδομενα..
Με το καλο να μας ερθουν κ αλλες να κανουμε παιχνιδι..
Μου τα λέει ο @elias930i 8αρια στα μπασιματα γτ αν περασει καμία φασα θα πάρεις τα 3 του καραμπελα
Αμα σου περάσει νορμαλ και με 9αρια γίνεται πατσαβούρα..
ειλικρινά και χωρίς ίχνος ειρωνείας , το νορμάλ πιό είναι για τα 9άρια και την φάσα ??
Πως τις έβλεπε μέσα στην νυχτα πως ήταν μπουλούκια;
Αδερφέ δεν τα ξέρω καλά τα μέρη εκεί. Μετά τη Στεφάνη δεξιά 7-8 χλμ. Πεύκο και πουρνάρι έχει ο τόπος.Πύλη ή καψοσπίτι φίλε;
Οντως..... περσυ πηρα δυο πουλια σε αυτα τα μετρα.20-25 μέτρα..
Οντως..... περσυ πηρα δυο πουλια σε αυτα τα μετρα.
Με το 30γρ ν9 του ρουμελιωτη.(ενταξει για τσιχλες παμε)
Σημερα ομως δεν ειμουν τυχερος,τα πουλια ηταν αρκετα μακρυτερα.......