Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάμπος Σερρών σήμερα το πρωί πολλές τσίχλες που περνούσαν σε κόπαδακια 3 5 7 10 πουλιών είδα αρκετές από δαυτες ίσως και πάνω από 200 πουλάκια οι νότιοι περιμένετε τις επόμενες μέρες για πέρασμα!!
ΩΧ!!! Στο θεό το μολυβη!!!

Κάμπος Σερρών σήμερα το πρωί πολλές τσίχλες που περνούσαν σε κόπαδακια 3 5 7 10 πουλιών είδα αρκετές από δαυτες ίσως και πάνω από 200 πουλάκια οι νότιοι περιμένετε τις επόμενες μέρες για πέρασμα!!

Mακαρι Κωστη

Μπράβο ρε Κωστή...αχχχ αυτός ο κάμπος απ' όλα έχει....είσαι πολύ τυχερός...καλακυνηγια φίλε μου

Ρε τι κακό και καλό σημάδι 09/10. Δλδ τις καλές χρονιές στην αρχή γράφαμε όλα φαίνονται ότι θα έχουμε μια φοβερή σεζόν; Ούτε καν, οι προβλέψεις συνήθως είναι για τον χαβαλέ μας. Ίσως απολογιστικά να μπορούμε να εξηγήσουμε τα μπασίματα αν και αμφιβάλω σε πολλές περιπτώσεις και για αυτό. Να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Άλλωστε μέχρι τώρα είναι όλα τα θηράματα σε καλύτερους αριθμούς από πέρυσι (εκτός από τις καρακάξες).

Παιδιά χωρίς να είμαι ειδικός.....αλλά δεν νομίζω να έχει κάποια σημασία αν 9/10 είδαμε τσιχλες στην Μαγνησία και στην Βοιωτία όχι.....είναι ποιο νωρίς κ απ' το νωρίς!!! Εγώ πιστεύω φέτος θα πέσει πολύ πράγμα από όλα τα πετούμενα!

Status
Not open for further replies.
Back