Σημερα πηγα να δω τι γινεται με τις τσιχλες σε ενα αγαπημενο ελαιωνα με ενα μικρο ρεμα γεματο βατομουρα ,ειδα μονο μια τσιχλα που ποζαρε δυο φορες στο φακο καθιστα και ετσι δεν τις εριξα δεν ειδα τιποτα αλλο ουτε καν κοτσυφια
Με maxus πηγες και φυσιγγια του φαντομά?
Παιδιά, να ένα πανέμορφο βιντεάκι από έναν φίλο από τη βόρειο Ελλάδα, με καταιγιστικές, "λαχταριστές" τσιχλοντουφεκιές...!!!
www.youtube.com/watch?v=mY4G2mBfAs0
(Και δύο αποριούλες μου: στα 2':36" λαγό ντουφεκάει? Το σουπερποζέ που ενίοτε φαίνεται, παλαιό Αntonio Zoli είναι?)
που της πετηχες βρε τσακαλακιιιιιιΗ αρχή έγινε για φέτος....!
picupload
Μπάσιμο δεν είχε παρά μόνο 5-6 πουλιά,μου πέρασαν δύο και τις πήρα!
Από την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα...
Πολύ ωραίο κυνήγι αλλά οτιδήποτε σε κάμερα κεφαλής προκαλεί πονοκεφαλοΠαιδιά, να ένα πανέμορφο βιντεάκι από έναν φίλο από τη βόρειο Ελλάδα, με καταιγιστικές, "λαχταριστές" τσιχλοντουφεκιές...!!!
(Και δύο αποριούλες μου: στα 2':36" λαγό ντουφεκάει? Το σουπερποζέ που ενίοτε φαίνεται, παλαιό Αntonio Zoli είναι?)
Νωρίς ακόμα Στέφανε. Πιστεύω από τις 15 και μέρα οπως και χρόνο. Το τσοκ το δοκίμασες σε κανένα χαρτί? Είδες αυτά που ήθελες?Μπράβο ρε Γιώργο, καλή αρχή!
Αν και έδειχναν καλές οι συνθήκες σήμερα, δεν φάνηκε τίποτα. Ούτε καν άλλα μικροπουλα δεν πέταγαν.
Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης ρε συ Κώστα δεν μπορώ να κάθομαι να κοιμάμαι! Πιο πολύ για τον καφέ και το περπάτημα να δω την περιοχή βγήκα σήμερα. Σημειωτέον είδα ότι υπάρχει αρκετή ελιά σε καλή κατάσταση φέτος.Νωρίς ακόμα Στέφανε. Πιστεύω από τις 15 και μέρα οπως και χρόνο. Το τσοκ το δοκίμασες σε κανένα χαρτί? Είδες αυτά που ήθελες?
Παιδιά, να ένα πανέμορφο βιντεάκι από έναν φίλο από τη βόρειο Ελλάδα, με καταιγιστικές, "λαχταριστές" τσιχλοντουφεκιές...!!!
Καλή αρχή Γιώργο!Η αρχή έγινε για φέτος....!
picupload
Πωπω μια τσιχλαρα έλα γιωργηηΗ αρχή έγινε για φέτος....!
picupload
Tα ψαρόνια πάντοτε πολλά και αρχίζουν να μπαίνουν από νωρίς, στις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη...!!! Όσο περνάνε τα χρόνια αυγατίζουνε όλο και περισσότερο τα μπαγάσικα...!!! Μιλιούνιαααααα...!!!+Ένα κοπάδι 20 ψαρονια ΒΑ Αττική σημερα
Μπραβο ρε Γιωργαρα . . . . .Η αρχή έγινε για φέτος....!
picupload
Μπραβο ρε Γιωργαρα . . . . .
Μας ειπες οπλο, μας ειπες τσοκ, φυσιγγια . . . .
Αλλα δεν μας ειπες που πηγες ????![]()