Ντουφεκατες να πάρουν τον κατήφορο μωρεΚάμπος σερρων σημερα το πρωι είχε πολλές πιασμένες αν δεν ήμουν για τα γαλάζια κορίτσια 4-5 θα τις είχα παρει!!
Ντουφεκατες να πάρουν τον κατήφορο μωρεΚάμπος σερρων σημερα το πρωι είχε πολλές πιασμένες αν δεν ήμουν για τα γαλάζια κορίτσια 4-5 θα τις είχα παρει!!
ΠΑΝΩ σου Μάκη.....καλησπέρα
τελειώνοντας με την σύζυγο το καθημερινό περπάτημα στο γήπεδο γύρω στης 20.15 την άκουσα και πολύ κοντά μάλιστα![]()
η γυναίκα μου ρώταγεΠΑΝΩ σου Μάκη.....
Κοιτάμε κανά κώλο, τι κοιτάς εκεί, κοιτάμε ουρανό τα ίδια, ε ρε φίλε δεν παίζονται με τπτ.η γυναίκα μου ρώταγε
τι επαθες και κοιτάς στον ουρανό![]()
Κοιτάμε κανά κώλο, τι κοιτάς εκεί, κοιτάμε ουρανό τα ίδια, ε ρε φίλε δεν παίζονται με τπτ.![]()
Κύριε Μακηη πάμε δυνατακαλησπέρα
τελειώνοντας με την σύζυγο το καθημερινό περπάτημα στο γήπεδο γύρω στης 20.15 την άκουσα και πολύ κοντά μάλιστα![]()
Μάνα "έξ ουρανού"!!!!η γυναίκα μου ρώταγε
τι επαθες και κοιτάς στον ουρανό![]()
Μάκη Καλημέρακαλησπέρα
Αντωνόπουλος λε΄γομαι και καταγωγη εχω απο το παραπούγκι ειναι το χωριό ανάμεσα στο διαβολίτσι και στο Δεσύλα.Από ποιο χωριό? Το όνομα σου?
Καλως την.....Εθεάθη 1 ( ολογράφως: μία) πρωϊνή στη Σταμάτα ...![]()
Κ δν τη σταμάτησες Παντελή;;;Εθεάθη 1 ( ολογράφως: μία) πρωϊνή στη Σταμάτα ...![]()