Καταγωγή καλλιρροη. Μεγάλωσα και διεμενα Καλαμάτα πηγαίνοντας σ/κ στο χωριό και εδώ και 10 χρόνια πλέον Αθήνα ιλιον. Θέλω και ελπιζω πως σε καμια 5ετια θα μπορέσω να κατέβω πάλι κάτω.Εσύ από που είσαι φιλαράκι;;
Καταγωγή καλλιρροη. Μεγάλωσα και διεμενα Καλαμάτα πηγαίνοντας σ/κ στο χωριό και εδώ και 10 χρόνια πλέον Αθήνα ιλιον. Θέλω και ελπιζω πως σε καμια 5ετια θα μπορέσω να κατέβω πάλι κάτω.Εσύ από που είσαι φιλαράκι;;
Κ εγώ γεννήθηκα κ μεγάλωσα Τρίπολη αλλά τα τελευταία 4χρονια μένω κεντρική Μακεδονία...την ίδια ελπίδα έχουμε...Καταγωγή καλλιρροη. Μεγάλωσα και διεμενα Καλαμάτα πηγαίνοντας σ/κ στο χωριό και εδώ και 10 χρόνια πλέον Αθήνα ιλιον. Θέλω και ελπιζω πως σε καμια 5ετια θα μπορέσω να κατέβω πάλι κάτω.
Ε ενταξει εσυ εισαι σε καλυτερη μοιρα ,ο αλλος στο ιλιον αστα να πανε ,απο αποψη κυνηγιου λεω .Κ εγώ γεννήθηκα κ μεγάλωσα Τρίπολη αλλά τα τελευταία 4χρονια μένω κεντρική Μακεδονία...την ίδια ελπίδα έχουμε...![]()
στο βασιλικό δεξιά προς τό βουνό
Μιας και μαζευτηκαν οι Καλαματιανοι και περιξ...εχει καταγωγη η γυναίκα απο Τουρκολέκα...εχει κανείς γνωση να μου πει κανα καλο καρτερι?(εννοω περιοχη φυσικα οχι στιγμα!!)..παντως εκει δεν ασχολείται και κανεις με τα κοτσυφια απο οτι καταλαβα, και το πασχα γινοτανε πάρτι απο τα μαυρα!
Στον Τουρκολεκκα δεν εχω κυνηγησει ποτε τσιχλες αλλα αν σε ενδιαφερουν γενικα καρτερια στην ευρυτερη περιοχη στειλε μου ενα πμ οταν ξανακατεβεις να σου δωσω στιιγμα...
Θα μας πεις κανένα καρτεράκι και σε μας φίλε?![]()
Φάσες Ρεεεεεε!Μιας και μαζευτηκαν οι Καλαματιανοι και περιξ...εχει καταγωγη η γυναίκα απο Τουρκολέκα...εχει κανείς γνωση να μου πει κανα καλο καρτερι?(εννοω περιοχη φυσικα οχι στιγμα!!)..παντως εκει δεν ασχολείται και κανεις με τα κοτσυφια απο οτι καταλαβα, και το πασχα γινοτανε πάρτι απο τα μαυρα!
Πριν την μεγαλη φωτια ηταν τρομερο μερος ..Μιας και μαζευτηκαν οι Καλαματιανοι και περιξ...εχει καταγωγη η γυναίκα απο Τουρκολέκα...εχει κανείς γνωση να μου πει κανα καλο καρτερι?(εννοω περιοχη φυσικα οχι στιγμα!!)..παντως εκει δεν ασχολείται και κανεις με τα κοτσυφια απο οτι καταλαβα, και το πασχα γινοτανε πάρτι απο τα μαυρα!
Σε μας θα δώσεις τιποτα τραυματισμένο??δυο χρόνια περιμενω!!!!Εσενα θα στις δωσω ετοιμες χυπημενες γιατι σε εχω που δυσκολευεσαι λιγο στο σημαδι...![]()
Ειναι το Πάνω Γλιάτα ...οχι της ...Αν εννοείς τα όρια με το απαγαγορευμένο της Ανω Γλιατάς....τον "Κλέσουρα" όπως τον λένε...ναι...δουλεύει ακόμα.
Σε μας θα δώσεις τιποτα τραυματισμένο??δυο χρόνια περιμενω!!!!
Έχουμε έχουμε ...Ρε παίδες μιας και πιάσατε τα καλαματιανά...κάνα καλό μέρος προς Ανδρούσα ή Μελιγαλά έχετε;![]()
Έχουμε έχουμε ...