Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασιλη να ελεγξεις την πηγη σου γιατι αυτο που εγραψες δεν εχει συμβει φετος.
Γνωστός μου με φωτογραφίες. Δεν μου είπε για τζορνάδα αλλά 3 φορές έκανε 5 τρυγόνια φέτος. Δεν μου λέει ψέμματα. Εκεί μεγάλωσα Παναγιώτη. Στο Σταυρό, τις ράσες και τον Δανακό πήγαινα μέχρι τα 17 μου. :) Είσαι από Σύρο;

ποπο λέω μέσα μου τι τρυγωναρα είναι αυτή ρε ωχ αμάν φασσα νταν νταν νταν καλυνυχτα ούτε ταραχτικε φαντασου που πηγαν οι τουφεκιες μου χαχαχαχα
Αφού έχεις benelli τι περίμενες μήπως ήταν καμιά καρδιακια και πέσει χεχε .sarcastic.

σαββατο ψαξιμο και κυριακη κυνηγι με το ανοιγμα στης ζωνες και ειχε αρκετα πουλια μαζι με λιγα αγριοπεριστερα για να περασουμε μια ομορφη μερα ,τα περισοτερα γαμβρια οπως ηταν φυσικο που μας εδωσαν μερικες ευκαιριες αν και το μερος ηταν πολυ κλειστο.φυσιγγια το πρωι ρουμελιωτης 32 ν7 και μετα ρουμελιωτης 28 ν8.[ν.Ευβοιας]

σαββατο ψαξιμο και κυριακη κυνηγι με το ανοιγμα στης ζωνες και ειχε αρκετα πουλια μαζι με λιγα αγριοπεριστερα για να περασουμε μια ομορφη μερα ,τα περισοτερα γαμβρια οπως ηταν φυσικο που μας εδωσαν μερικες ευκαιριες αν και το μερος ηταν πολυ κλειστο.φυσιγγια το πρωι ρουμελιωτης 32 ν7 και μετα ρουμελιωτης 28 ν8.[ν.Ευβοιας]
Μπραβο γιατι καταφερατε να τα βρείτε outlander!!!Ωραιος!

Καλημέρα σε όλους!

Λαυρεωτική....στα όρια με Μεσόγεια....κάτι είδαμε!
Όχι τίποτα τρελό...αλλά δεν φύγαμε και άκαπνοι!
Χαμηλά προς Χάρακα - Λεγρενά και Μεγάλα Πεύκα κτλ...δεν έχω εικόνα τι έγινε...γιατί εκεί που ήμουν δεν μπορούσες να ακούσεις τις τουφεκίες.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Καλημέρα σε όλους!

Χαμηλά προς Χάρακα - Λεγρενά και Μεγάλα Πεύκα κτλ...δεν έχω εικόνα τι έγινε...γιατί εκεί που ήμουν δεν μπορούσες να ακούσεις τις τουφεκίες.

Καλή συνέχεια σε όλους!
Λες να έχουν μίνει πίσω τίποτα τελευταία πουλιά;;;
Λες να προλάβουμε να κάνουμε καμιά τουφεκιά κι εμείς.....

Λες να έχουν μίνει πίσω τίποτα τελευταία πουλιά;;;
Λες να προλάβουμε να κάνουμε καμιά τουφεκιά κι εμείς.....
Πουλιά εδώ στα βόρεια έχει αρκετά ακόμα περιμένετε στις επαλξεις οι νότιοι ακόμα και πιο βόρεια Βουλγαρία έχει πουλιά ακόμα!!

Πουλιά εδώ στα βόρεια έχει αρκετά ακόμα περιμένετε στις επαλξεις οι νότιοι ακόμα και πιο βόρεια Βουλγαρία έχει πουλιά ακόμα!!
Άϊ και βγεις αληθινός,θα έρθω με τα πόδια στις Σέρρες να σε φιλήσω (να κάνω κ καλό στη μέση μου) :D και να ματά έρθω πάλι κάτω Αμαλιάδα...............................................με το λεωφορείο έπειτα......sarcastic..sarcastic.

Φιλε γειτονα Κωστα αστα να πανε, σε εμας φετος δεν παταει πουλι απο οτι φανηκε...
αφου τις καλες ημερομηνιες δεν καναμε τιποτα... μην περιμενεις τωρα στα
ξεβγαλματα.
Να'μαστε καλα και του χρονου παλι, τελος το τρυγονι για φετος.

Υ.Γ Ετοιμαζομαστε για Αγριοπεριστερα τωρα.

Καλημέρα σε όλους!

Καλή συνέχεια σε όλους!
Το πρώτο ευχάριστο νεο απο Λαυρεωτική?
Παντως απο εκει που ησουν (Μεσογεια) ο Χαρακας ειναι 15 μιλια! Που να ακουσεις τουφεκιες!Εκτος αμα ο καθενας τα Μεσογεια τα εννοεί διαφορετικα!

Μπράβο Κώστα!
Αυτά τα πονηρά σημεία που δίνουν πουλιά θέλει πολύ κόπο και καλή γνώση του τόπου για να τα βρεις.

Επιστροφη στις 15 απο αλλο ενα δεκαημερο στη Μανη δοξα το θεο κ φετος με την χειροτερη ισως ψυχολογια απο καθε αλλη φορα ομως... Η μεση μου ηταν σε εξαρση κ το αριστερο ποδι εκανε τα δικα του... Δεν μπορουσα να μην παω ωστοσο κ ετσι εφυγα με τη γυναικα αποφαισμενος να το παω συντηρητικα...
Τις πρωτες μερες δεν την παλευα να περπατησω καθολου, εβλεπα τα βουνα κ βουρκωνα, ευχομαι να μην το ζησει κανενας φιλος αυτο... Την εβγαλα αποκλειστικα καρτερακι με καρπωση απο 1 εως 3 πουλια... Στη Μανη επικρατουσε απνοια με αποτελεσμα τα τρυγονια να περνανε χωρις σταση... Καθε μερα περναγαν κ λιγα κουρασμενα εμεναν απο το βραδυ... Ο κοσμος ηταν λιγος ομως σε σχεση με αλλες χρονιες κ το καρτερισιο ενδιαφερον τελειωνε νωρις... Μονο με περπατημα μπορουσες να κανεις λιγα τρυγονακια...
Σιγα σιγα με κατι βολταρεν-μουσκοριλ αρχισε να ξεντωνω κ δειλα δειλα περπαταγα κ λιγο... Την Πεμπτη 12 του μηνα εκανε ενα περασματακι συμπαθητικο για τη Μανη κ το χαρηκα λιγο... Αν εκεινη τη μερα ειχε αερα θα γινοταν καλο παιχνιδι... ΑΠο τις 4 που ημουν καρτερι τα τρυγονια περναγαν ασταματητα απο πανω, ο ουραννος ειχε γεμισει φτερουγισματα... Η παρεα του φιλου Αλεξανδρου που ηρθε την Παρασκευη ηταν ενας ακομα λογος να ξεχασω τον πονο κ να περπατησω λιγο παραπανω... Στο περπατητο γινοταν δουλιτσα, καναμε ωραια κυνηγια κ μαλιστα ειχε κ αρκετα ορτυκακια φετος που συμπληρωναν τις πουλιαστρες μας...Γενικα για τα τρυγονια ηταν σχετικα κακη χρονια γιατι δεν βοηθησε ο καιρος, για τα ορτυκια αντιθετα ξεκινησε ιδανικα...
Φωτο δεν υπαρχουν πολλες μιας κ δεν ειχα κουραγια να κουβαλαω κ τη φωτογραφικη αλλα κανα δυο φορες το εκανα, ηρθε κ η γυναικα αλλες μια δυο φορες παρεουλα κ κατι εγινε...
Σαν να μην εφτανε ο πονος μου, κονομησα απο την αρχη κ δυο ραμματα στον αντιχειρα απο κοψιμo κ ετσι εδεσε το γλυκο... .pray to God.
Ωραια ηταν, ειδικα απο την Τεταρτη μεχρι την Κυριακη την χαρηκα αρκετα τη Μανη... Κ του χρονου να ειμαστε γεροι... :)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back