Tolis SBE1
Banned
μεγάλοι έρωτες έτσι είναι μόλις τις βλεπεις τα χανεις αλλά μετά το πρώτο ραντεβου ολα καλα τις παμε 

Γνωστός μου με φωτογραφίες. Δεν μου είπε για τζορνάδα αλλά 3 φορές έκανε 5 τρυγόνια φέτος. Δεν μου λέει ψέμματα. Εκεί μεγάλωσα Παναγιώτη. Στο Σταυρό, τις ράσες και τον Δανακό πήγαινα μέχρι τα 17 μου.Βασιλη να ελεγξεις την πηγη σου γιατι αυτο που εγραψες δεν εχει συμβει φετος.
Αφού έχεις benelli τι περίμενες μήπως ήταν καμιά καρδιακια και πέσει χεχεποπο λέω μέσα μου τι τρυγωναρα είναι αυτή ρε ωχ αμάν φασσα νταν νταν νταν καλυνυχτα ούτε ταραχτικε φαντασου που πηγαν οι τουφεκιες μου χαχαχαχα
ε ναι αφού κανει πιό πολυ θόρυβο απ τα διευριμενα ρε αλλά τζιφοςΑφού έχεις benelli τι περίμενες μήπως ήταν καμιά καρδιακια και πέσει χεχε![]()
Χαχαχα να σε φέρω καμία κροτίδα να τις πετάς να πέφτουν χαχαε ναι αφού κανει πιό πολυ θόρυβο απ τα διευριμενα ρε αλλά τζιφος
ΚαλημέραΚαθαρά σκοτώματα , με τι φυσίγγια ρίχνατε ;
Μπραβο γιατι καταφερατε να τα βρείτε outlander!!!Ωραιος!σαββατο ψαξιμο και κυριακη κυνηγι με το ανοιγμα στης ζωνες και ειχε αρκετα πουλια μαζι με λιγα αγριοπεριστερα για να περασουμε μια ομορφη μερα ,τα περισοτερα γαμβρια οπως ηταν φυσικο που μας εδωσαν μερικες ευκαιριες αν και το μερος ηταν πολυ κλειστο.φυσιγγια το πρωι ρουμελιωτης 32 ν7 και μετα ρουμελιωτης 28 ν8.[ν.Ευβοιας]
Λες να έχουν μίνει πίσω τίποτα τελευταία πουλιά;;;Καλημέρα σε όλους!
Λαυρεωτική....στα όρια με Μεσόγεια....κάτι είδαμε!
Όχι τίποτα τρελό...αλλά δεν φύγαμε και άκαπνοι!
Χαμηλά προς Χάρακα - Λεγρενά και Μεγάλα Πεύκα κτλ...δεν έχω εικόνα τι έγινε...γιατί εκεί που ήμουν δεν μπορούσες να ακούσεις τις τουφεκίες.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Πουλιά εδώ στα βόρεια έχει αρκετά ακόμα περιμένετε στις επαλξεις οι νότιοι ακόμα και πιο βόρεια Βουλγαρία έχει πουλιά ακόμα!!Λες να έχουν μίνει πίσω τίποτα τελευταία πουλιά;;;
Λες να προλάβουμε να κάνουμε καμιά τουφεκιά κι εμείς.....
Άϊ και βγεις αληθινός,θα έρθω με τα πόδια στις Σέρρες να σε φιλήσω (να κάνω κ καλό στη μέση μου)Πουλιά εδώ στα βόρεια έχει αρκετά ακόμα περιμένετε στις επαλξεις οι νότιοι ακόμα και πιο βόρεια Βουλγαρία έχει πουλιά ακόμα!!
Το πρώτο ευχάριστο νεο απο Λαυρεωτική?Καλημέρα σε όλους!
Λαυρεωτική....στα όρια με Μεσόγεια....κάτι είδαμε!
Όχι τίποτα τρελό...αλλά δεν φύγαμε και άκαπνοι!
Χαμηλά προς Χάρακα - Λεγρενά και Μεγάλα Πεύκα κτλ...δεν έχω εικόνα τι έγινε...γιατί εκεί που ήμουν δεν μπορούσες να ακούσεις τις τουφεκίες.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Μπράβο Κώστα!σαββατο ψαξιμο και κυριακη κυνηγι με το ανοιγμα στης ζωνες και ειχε αρκετα πουλια μαζι με λιγα αγριοπεριστερα για να περασουμε μια ομορφη μερα ,τα περισοτερα γαμβρια οπως ηταν φυσικο που μας εδωσαν μερικες ευκαιριες αν και το μερος ηταν πολυ κλειστο.φυσιγγια το πρωι ρουμελιωτης 32 ν7 και μετα ρουμελιωτης 28 ν8.[ν.Ευβοιας]
Γιαννη ετσι ειναι...απο τον καναπε δεν γινεται κυνηγιΜπράβο Κώστα!
Αυτά τα πονηρά σημεία που δίνουν πουλιά θέλει πολύ κόπο και καλή γνώση του τόπου για να τα βρεις.