Φίλε να φανταστείς σε μέρος που μια εβδομάδα πριν είχε 300 + χθες είχε το ζόρι καμια 30αρια διάσπαρτα τα πουλιά την κάνανε τα περισσότερα!!!!Σημερα ανοιξανε και τα εκτος ζωνης και παρολα αυτα η ανταπόκριση ειναι ελαχιστη οπως βλεπουμε (περαν Μακεδονιας)...αυτο τα λεει ολα! Καθε χρονο και χειροτερα παει η δουλεια!..
Το θεμα ειναι οτι η μιση χωρα και παραπάνω ουτε που το ειδε φετος απο την εναρξη κιολας! Τουλαχιστον απο τις συζητήσεις αυτο καταλαβαινω...Και εδω εχω παρατηρήσει οτι μονο καποιοι φιλοι απο Β Ελλαδα παιζουν μπαλα, και παλι οχι παντού!Φίλε να φανταστείς σε μέρος που μια εβδομάδα πριν είχε 300 + χθες είχε το ζόρι καμια 30αρια διάσπαρτα τα πουλιά την κάνανε τα περισσότερα!!!!
Κυνηγι στις ζώνες που άνοιξαν σημερα πολλά τα πουλιά η παρεα μας 6 άτομα όριο όλοι απο τις 9 το πρωι + 3 κοτσυφακια κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια!!View attachment 3483οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση με c7 no8
Μπράβο μάγκες ωραίο κυνήγι κάνατε.....Τόσες μέρες μόνο μάτι, σήμερα βάλαμε και λίγο χέρι.
απο χθες με το φιλαράκι πηγαμε για διανυκτέρευση και ψήσιμο εν αναμονή της έναρξης στα μερη μας.
Πετυχαμε συμπτωματικά και αλλα 2 φιλαράκια απο αθήνα που ανέβηκαν για κυνηγι και αποφασήσαμε να πιασουμε μαζι το μερος.
Το απογευμα πήγα και εφτιαξα τη φυλάχτρα ακριβως εκει που ειχα σχεδιασει απ την 1η μερα, και τελικα δεν αδικήθηκα.
Τα πρώτα πουλιά σκασανε μύτη 7:30(αρκετα αργα) και ως τις 8:15 ειχα πιασει το όριο, ο φίλος ειχε το καρτέρι στην ιδια ευθεία απο εμενα και οτι εφευγε απο εμενα πηγενε σε αυτον και αντιστοιχα οτι εμπαινε αναποδα απο τη μερια του αν δεν επεφτε ερχοταν σε εμενα.
Τα αλλα 2 φιλαρακια απο αθηνα πήραν σύνολο 9 τρυγόνια και μια φάσσα.
(τα +2 στη φωτο ειναι απο τουφεκιες του φιλου που πεσαν μπροστα στο καρτέρι μου και τα μαζεψα εγω)
![]()
Κώστα το ένα τερας είναι τι έτρωγε κρεατινη? Ωραιος να σε καλά τα τελιωσεςΚυνηγι στις ζώνες που άνοιξαν σημερα πολλά τα πουλιά η παρεα μας 6 άτομα όριο όλοι απο τις 9 το πρωι + 3 κοτσυφακια κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια!!View attachment 3483οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση με c7 no8
Το θεμα ειναι οτι η μιση χωρα και παραπάνω ουτε που το ειδε φετος απο την εναρξη κιολας! Τουλαχιστον απο τις συζητήσεις αυτο καταλαβαινω...Και εδω εχω παρατηρήσει οτι μονο καποιοι φιλοι απο Β Ελλαδα παιζουν μπαλα, και παλι οχι παντού!
Χαλκιδική φίλε μουΩραίοι!
Που αυτό;
Μου εχει δοθεί η εντυπωση οτι εν μια νυκτι την κοπανανε χωρις σταση πλεον απο δυτικη Ελλαδα..Εχεις δικιο φιλε μου, κι εγω απορω πως σε σχεδον ολοι την Ελλαδα δεν υπηρχε φτερο παρα μονο
στην βορεια Ελλαδα και σε ελαχιστα συγκεκριμενα μερη ειχε τοσα πουλια.... μου κανει εντυπωση
αυτα τα τρυγονια απο που κατεβαινουν αφου ειδικα νοτια Ελλαδα και στα νησια δεν εκανε πουθενα
ενα αξιολογο περασμα.
Τα ειπα.συλεκτικη θα γίνει η 350.μπραβο ρε κωσταΚυνηγι στις ζώνες που άνοιξαν σημερα πολλά τα πουλιά η παρεα μας 6 άτομα όριο όλοι απο τις 9 το πρωι + 3 κοτσυφακια κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια!!View attachment 3483οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση με c7 no8
Καθαρά σκοτώματα , με τι φυσίγγια ρίχνατε ;Καλημέρα σε όλους
Του χρόνου ξανά
Γιώργο κυκλαδες και συγκεκριμένα στη Σύρο έκανε μερικά καλά περάσματα φέτος.Εχεις δικιο φιλε μου, κι εγω απορω πως σε σχεδον ολοι την Ελλαδα δεν υπηρχε φτερο παρα μονο
στην βορεια Ελλαδα και σε ελαχιστα συγκεκριμενα μερη ειχε τοσα πουλια.... μου κανει εντυπωση
αυτα τα τρυγονια απο που κατεβαινουν αφου ειδικα νοτια Ελλαδα και στα νησια δεν εκανε πουθενα
ενα αξιολογο περασμα.
Κάτσε στην Αθήνα εσύ....Γιώργο κυκλαδες και συγκεκριμένα στη Σύρο έκανε μερικά καλά περάσματα φέτος.