Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την αμαρτία την έκανα και εγώ σήμερα παρέα με το φίλο @Aristos .....Από τις 07:00 στο καρτέρι μήπως και καταφέρουμε κανένα πουλάκι....Ο κόσμος αρκετός...Οι καλές θέσεις πιασμένες....Τα τρυγόνια λίγα στο ξεκλάρωμα και ενσυνεχεία βλέπαμε κανένα συκοφάγο....οι τουφεκιές λίγες σχετικά στο συγκεκριμένο μέρος....:rolleyes:
Από μ'ένα 3 τρυγονάκια πέρασαν πίσω μου τα οποία ενστικτωδώς τους αμπόλισα μια 3άρα....έτσι για το καλό και να έχω κι εγώ να λέω πως φέτος τουφέκισα τρυγόνι... .sarcastic.
Βάζω μια φωτό από την (Μάνη) του Ν.Ηλείας....sarcastic..sarcastic. αφιερωμένη στον Κώστα @outlander ....;)

Μπρβο Λαζαρε...αφου καταφερες και πηγες ειναι τεραστια βελτιωση και λογικα θα ανεβηκες ψυχολογικα

Μπρβο Λαζαρε...αφου καταφερες και πηγες ειναι τεραστια βελτιωση και λογικα θα ανεβηκες ψυχολογικα
Πραγματικά τα κατάφερα και ένιωσα ωραία.. .sarcastic.
Και για να λέω την αλήθεια είμαι 10 μέρες τάβλα.....Την ώρα της επόμησης που τουφέκισα τα τρυγόνια,ένιωσα το όπλο 5kg......sarcastic..sarcastic.

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!View attachment 3458οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.
Το έκανες πάλι το θαύμα σου! Είσαι ωραίος.

Την αμαρτία την έκανα και εγώ σήμερα παρέα με το φίλο @Aristos .....Από τις 07:00 στο καρτέρι μήπως και καταφέρουμε κανένα πουλάκι....Ο κόσμος αρκετός...Οι καλές θέσεις πιασμένες....Τα τρυγόνια λίγα στο ξεκλάρωμα και ενσυνεχεία βλέπαμε κανένα συκοφάγο....οι τουφεκιές λίγες σχετικά στο συγκεκριμένο μέρος....:rolleyes:
Από μ'ένα 3 τρυγονάκια πέρασαν πίσω μου τα οποία ενστικτωδώς τους αμπόλισα μια 3άρα....έτσι για το καλό και να έχω κι εγώ να λέω πως φέτος τουφέκισα τρυγόνι... .sarcastic.
Βάζω μια φωτό από την (Μάνη) του Ν.Ηλείας....sarcastic..sarcastic. αφιερωμένη στον Κώστα @outlander ....;)

Αχ,με ταξιδεψες, μπράβο παικτουρα.

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!View attachment 3458οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.
που τα ανακαλυπτης εση κουφαλιτσααα.bye2..congrats.

Aπό την περασμένη Κυριακή (8/9) έως και εχτές, κάθε ημέρα στο απογεματινό καρτέρεμα. Έβλεπα το πολύ από ένα μόνο τρυγονάκι εκτός βολής μέχρι την Τετάρτη (11/9), και στα υπόλοιπα, τελευταία απογεύματα (δηλ. μέχρι εχτές), ούτε ένα δεν είδα...!

Όσον αφορά σ' εμένα παιδιά, το πολύ να ξαναπάω για κάνα τρυγόνι κάνα-δυο βολές ακόμα μέχρι και αύριο πρωί ή απόγεμα και τέρμα για φέτο η ενασχόλησή μου με το τορτόρι.

Ντάξει, πήρα μερικά τρυγονάκια και εφέτος, το κέφι μου το έκανα, την "κάψα" μου την έσβησα, αρκετά ικανοποιημένος είμαι, τηρουμένων των (δύσκολων) αναλογιών σχετικά με τον τόπο που τα κυνηγώ, διότι εδώ, τα τρυγόνια σε κάθε έναρξη είναι ιδιαίτερα λιγοστά (ειδικά εφέτος ακόμη λιγότερα) και το μέρος δύσκολο (έντονο, ποικιλόμορφο ανάγλυφο με βλάστηση παντού και όχι καλή ορατότητα)... Απαιτείται μεγάλη υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις μερικά...

Εάν ωστόσο, μου κάνει τη χάρη η Θεά Άρτεμη και μου δώκει μία ακόμη τουρτούρα μέχρι αύριο (τελευταίο μου τρυγονοκυνήγι) θα σας το γνωστοποιήσω, ειδάλλως: ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΙ...!!! ;)

Last edited:
Κυνηγι στις ζώνες που άνοιξαν σημερα πολλά τα πουλιά η παρεα μας 6 άτομα όριο όλοι απο τις 9 το πρωι + 3 κοτσυφακια κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια!!View attachment 3483οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση με c7 no8
Αντιαεροπορικα πυρα τους δινεις ολη την ωρα Κωστα..μπαβο!

Κυνηγι στις ζώνες που άνοιξαν σημερα πολλά τα πουλιά η παρεα μας 6 άτομα όριο όλοι απο τις 9 το πρωι + 3 κοτσυφακια κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια!!View attachment 3483οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση με c7 no8
Μπράβο βρε Κώστα από τους λίγους που βλέπω να κάνει πουλιά φέτος ....που κυνηγάς ;

Απάνω τους Κωστή!!!
Μπράβο..συνέχισε έτσι!!!

Τόσες μέρες μόνο μάτι, σήμερα βάλαμε και λίγο χέρι.
απο χθες με το φιλαράκι πηγαμε για διανυκτέρευση και ψήσιμο εν αναμονή της έναρξης στα μερη μας.
Πετυχαμε συμπτωματικά και αλλα 2 φιλαράκια απο αθήνα που ανέβηκαν για κυνηγι και αποφασήσαμε να πιασουμε μαζι το μερος.
Το απογευμα πήγα και εφτιαξα τη φυλάχτρα ακριβως εκει που ειχα σχεδιασει απ την 1η μερα, και τελικα δεν αδικήθηκα.

Τα πρώτα πουλιά σκασανε μύτη 7:30(αρκετα αργα) και ως τις 8:15 ειχα πιασει το όριο, ο φίλος ειχε το καρτέρι στην ιδια ευθεία απο εμενα και οτι εφευγε απο εμενα πηγενε σε αυτον και αντιστοιχα οτι εμπαινε αναποδα απο τη μερια του αν δεν επεφτε ερχοταν σε εμενα.
Τα αλλα 2 φιλαρακια απο αθηνα πήραν σύνολο 9 τρυγόνια και μια φάσσα.
(τα +2 στη φωτο ειναι απο τουφεκιες του φιλου που πεσαν μπροστα στο καρτέρι μου και τα μαζεψα εγω)
70753681_423814935006635_4607698884322394112_n.jpg

παλιοπαιδοοοοοο παλι τα καψατεεεε
.congrats..bye2.

Status
Not open for further replies.
Back