Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
παιδια δεν σημενη επειδη ειστε πολλα τουφεκια οτι πρεπει να τα ρημαξετε , γιατι και εγω εαν δω πολλα πουλια , δεν θα πρεπει να παω να φωναξω ολο το χωριο να τα ρημαξουμε και να παρει ο καθενας απο 8 τρυγονια , τα αφηνω και οποιος τα παρει χαμπαρη τα πηρε
Φίλε μου η παρέα μας είναι σταθερά 3 άτομα κ μάλιστα αυστηρά κλειστή... Δεν ξυπναμε ποτέ κανέναν γιατί απλά τα πουλιά τα ανακαλύπτουμε με κοπο κ πολλά χιλιόμετρα...

Μου αρεσει που παει σκυφτος κ νομιζει πως δεν τον βλεπουν..ουτε να κουνηθουν δεν μπορουν απο την κουραση..ουτε καν καθονται,ξαπλωμενα ειναι..
Τρυγονια με πεζοβολο..το ειδαμε κ αυτο..

Μεγάλη μάστιγα οι αραβοαπλυτοι... δεν αφήνουν τίποτα.. όπλα δυχτια ψαροντουφεκα κονσερβοκούτια με ότι μπορούν τους ορμάνε...

Φίλε μου η παρέα μας είναι σταθερά 3 άτομα κ μάλιστα αυστηρά κλειστή... Δεν ξυπναμε ποτέ κανέναν γιατί απλά τα πουλιά τα ανακαλύπτουμε με κοπο κ πολλά χιλιόμετρα...
Μπραβο παιδες! Συνεχιστε να μας ενημερωνετε!!

παιδια δεν σημενη επειδη ειστε πολλα τουφεκια οτι πρεπει να τα ρημαξετε , γιατι και εγω εαν δω πολλα πουλια , δεν θα πρεπει να παω να φωναξω ολο το χωριο να τα ρημαξουμε και να παρει ο καθενας απο 8 τρυγονια , τα αφηνω και οποιος τα παρει χαμπαρη τα πηρε
Νικο μη το βλεπεις έτσι δε νομίζω να το κάνουμε κάθε μέρα οι ανθρωποι και δεν είναι κακό

Μεγάλη μάστιγα οι αραβοαπλυτοι... δεν αφήνουν τίποτα.. όπλα δυχτια ψαροντουφεκα κονσερβοκούτια με ότι μπορούν τους ορμάνε...
Ισως και να το κάνουμε για να ταισουν την οικογένεια αφού ούτε για οπλο δεν έχουνε λεφτά μη τα βλεπουμε απο την κακή πλευρα φιλικά παντα στην κυπρο πχ που έχουν οικονομική ευχερια και κοντραροντε στο πιός θα πιασει πιό πόλα με τα δυχτια τι να πουμε φιλικά παντα το λέω γτ έχω ακούσει απο ανθροπτους που πηγαν σουδαν να κάνουν απορτ τα παιδια για να φάνε πεντε τρυγωνια στο σπιτι ετσι

Kι εδω σημερα δεν φανηκε τιποτα... μονο κατι Μελισουργη εκαναν
την πρωινη τους βολτα, απο τρυγονια ουτε για δειγμα...
δεν επεσε τουφεκια πουθενα παρολο που εχει πολυ κοσμο σημερα,
απ' οτι φαινετε τελος τα περασματα και για φετος
μιας και η φετινη χρονια για εδω την Μεσσηνια ηταν μια απο τις πιο χειροτερες
που εχω δει στα τοσα χρονια που κυνηγαω το τρυγονι.

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!3458οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!View attachment 3458οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.
Μπράβο Κωστή, τρένο πας με σπασμένα φρένα...... .sarcastic.

Οι μεγάλες προσδοκίες για την σημερινή μέρα διαψεύστηκαν γρήγορα με το πρωτο φως της ημέρας...

Απο πολυ νωρίς η μισή παρέα στα καρτέρια της Σελιτσας και η άλλη μισή στο Πόρτο Κάγιο... πιάσαμε όλα τα ακρωτήρια σήμερα ...Στη φωτό η θέα απο το καρτέρι μου στη Σέλιτσα, στο βάθος το νησάκι Βενέτικο στη μύτη του ακρωτηρίου ...

Τελικός απολογισμός απο 6 άτομα 1 τρυγόνι και 1 ορτύκι :D

Ο καιρός ιδανικός , με αέρα όσο πρέπει για να κρατήσει τα πουλιά στη στεριά... αλλά πουλιά δεν φάνηκαν πουθενά ...
Θα θυμόμαστε καιρό τη φετινή βραδιά με το υπέροχο αυγουστιάτικο φεγγάρι ...
Απο αύριο η ομάδα μπαίνει δυναμικά στην τρίχα...

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.

Μπράβο Κώστα, τα εχεις τεντώσει φέτος ... έπρεπε να τον ακούσω τον φίλο μας τον Στάθη και να αλλάξουμε προορισμό :D

Την αμαρτία την έκανα και εγώ σήμερα παρέα με το φίλο @Aristos .....Από τις 07:00 στο καρτέρι μήπως και καταφέρουμε κανένα πουλάκι....Ο κόσμος αρκετός...Οι καλές θέσεις πιασμένες....Τα τρυγόνια λίγα στο ξεκλάρωμα και ενσυνεχεία βλέπαμε κανένα συκοφάγο....οι τουφεκιές λίγες σχετικά στο συγκεκριμένο μέρος....:rolleyes:
Από μ'ένα 3 τρυγονάκια πέρασαν πίσω μου τα οποία ενστικτωδώς τους αμπόλισα μια 3άρα....έτσι για το καλό και να έχω κι εγώ να λέω πως φέτος τουφέκισα τρυγόνι... .sarcastic.
Βάζω μια φωτό από την (Μάνη) του Ν.Ηλείας....sarcastic..sarcastic. αφιερωμένη στον Κώστα @outlander ....;)

Δυνατό και το σημερινό πρωινό με το φιλαράκι μου από τις 8 μέχρι τις 9:30 όριο αρκετά πουλάκια που περνούσαν σε 2αδες 3αδες κάναμε ωραίες ντουφεκιες και ότι έμπαινε ανάμεσα μας καιγόταν+5 αγριοπεριστερα!!View attachment 3458οπλο beretta a350 και εγώ και το φιλαράκι μου τσοκ anaconda mid εγώ και το φιλαράκι μου Gemini 3* ported φυσίγγια δικά μου ιδιογομωση με c7 στα 30γρ νο8 .sarcastic.
Μπραβο ρε Κωστη εχεις βγαλει τρελα γουστα!!!

Status
Not open for further replies.
Back