Ειχε ειχε....Μποφορ!Ενημέρωση για Λαυρεωτική από φίλο που πήγε σήμερα, δεν είχε τίποτα!
Ειχε ειχε....Μποφορ!Ενημέρωση για Λαυρεωτική από φίλο που πήγε σήμερα, δεν είχε τίποτα!
Ποιος είναι λάθος;Εμείς με τους με το τέλειο κράτος και τους αλανθαστους νόμους....για οι άλλοι (ευρωδολαριουχοι)παρακατιανοι που επιτρέπουν σχεδόν τα πάντα!Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!
Πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε.Ενημέρωση για Λαυρεωτική από φίλο που πήγε σήμερα, δεν είχε τίποτα!
Έτσι όπως μου τα λες, θα κάτσω να κοιμηθώ αύριο!Πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε.
Πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε.
Οντως η θεα απο τις κορυφες ειναι απίστευτη το ξημερωμα...Αξίζει η βόλτα...ο καφές και η διαδρομή...που χαζεύεις θάλασσα.
Κώστα από Μάνη που μίλησα νωρίτερα με ένα φιλαράκι που πήγε εκεί για τα περάσματα χθες είδαν 3 πουλιά μόνο και σήμερα μου είπε πως..... είχε λίγα πουλάκια.....απο μανη εχουμε καμμια πληροφορια?
οποτε κινηθηκαν λιγα πουλια στη μανηΚώστα από Μάνη που μίλησα νωρίτερα με ένα φιλαράκι που πήγε εκεί για τα περάσματα χθες είδαν 3 πουλιά μόνο και σήμερα μου είπε πως..... είχε λίγα πουλάκια.....
2 άτομα 10 τρυγόνια....
Πάντως εδώ κάτω έχει βάλει ένα ωραίο βοριαδάκι στροτό από τις 10:30 το πρωί
....
Αναμονή για αύριο λοιπόν...
Ναι κάτι μπείκε απόψε.....οποτε κινηθηκαν λιγα πουλια στη μανη![]()