Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aυτά όλα τα... "κραχτοειδή" κατασκευάσματα είναι απαγορευμένα στην Ελλάδα, καλό και φρόνιμον θα ήταν να μην απεικονίζονται εδώ!!!
Ποιος είναι λάθος;Εμείς με τους με το τέλειο κράτος και τους αλανθαστους νόμους....για οι άλλοι (ευρωδολαριουχοι)παρακατιανοι που επιτρέπουν σχεδόν τα πάντα! ;)

Πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε.

Αυτό ακριβώς! Η Λαυρεωτική...είναι μια ανάμνηση! Χρόνια τώρα δεν δίνει τίποτα. Με 100+ κυνηγούς καθημερινά....να πάρουν και 2 με 3 από 2 πουλιά....σιγά τα λάχανα.

Αξίζει η βόλτα...ο καφές και η διαδρομή...που χαζεύεις θάλασσα.

Η Λαυρεωτικη εχει πολλα χρονια να βαλει τρυγονια...τωρα καποιος μπορει μια μερα να δει 5 τρυγονια κ να πει ειχε περασμα...εγω ως ντοπιος προλαβα,ευτυχως,τρομερα κυνηγια στα τρυγονια κ ειδικα οταν ακολουθουσα πισω απο τα ποδια του πατερα μου κ του παππου μου...τοτε οταν ελεγαν περασμα γεμιζε ο τοπος πουλια...οταν ελεγαν ειχε λιγα πουλακια εννοουσαν μεση καρπωση 3-4 τρυγονια...κ οταν καποιος εβλεπε 2-3 πουλια,ο διπλανος ειχε παρει 1 κ αλλοι 6 κυνηγοι ουτε το ειχαν δει ελεγαν δεν ειχε τιποτα...τελος παντων,περασμενα μεγαλεια...για μενα το τρυγονι τελειωσε προχθες με τελικο απολογισμο 3 τρυγονια κ 4 αγριοπεριστερα...του χρονου παλι με υγεια,τωρα μονο ορτυκια.σημερα εγω βγηκα για ορτυκια κ δεν ειδα τρυγονι.ενας φιλος που πηγε για τρυγονια ειδε 3 κ πηρε το 1.

απο μανη εχουμε καμμια πληροφορια?
Κώστα από Μάνη που μίλησα νωρίτερα με ένα φιλαράκι που πήγε εκεί για τα περάσματα χθες είδαν 3 πουλιά μόνο και σήμερα μου είπε πως..... είχε λίγα πουλάκια..... :rolleyes:
2 άτομα 10 τρυγόνια....
Πάντως εδώ κάτω έχει βάλει ένα ωραίο βοριαδάκι στροτό από τις 10:30 το πρωί
.... ;)
Αναμονή για αύριο λοιπόν...

Κώστα από Μάνη που μίλησα νωρίτερα με ένα φιλαράκι που πήγε εκεί για τα περάσματα χθες είδαν 3 πουλιά μόνο και σήμερα μου είπε πως..... είχε λίγα πουλάκια..... :rolleyes:
2 άτομα 10 τρυγόνια....
Πάντως εδώ κάτω έχει βάλει ένα ωραίο βοριαδάκι στροτό από τις 10:30 το πρωί
.... ;)
Αναμονή για αύριο λοιπόν...
οποτε κινηθηκαν λιγα πουλια στη μανη :)

Καλημερα και καλη σαιζον με ασφαλεια,κολλητοι μου που ειναι Αντικυθηρα,την Τεταρτη εκαναν 3-4 ο καθενας τους χθες και σημερα προπο 1-2 κανενα,παντως με τοσους ισχυρους βοριαδες εγω δεν περιμενω κατι το ιδιαιτερο.

Χανια παλι πιτα σημερα εχουμε βαρεθει να τρωμε συνεχεια το ιδιο φαει πιτα πιτα αντε να μπουνε τα τσιχλακια μας να ηρεμησουμε γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση μονο συκοφαδες ειχε σημερα αρκετους και μελισοφαδες τρυγονι ουτε με το ματι. Αυριο παλι τελευτεα μερα απο εμενα Κυριακη παω για λαγο.

Μετά το χτεσινό μπασιμο, σήμερα δεν κινήθηκε πουπουλο.. Τα πουλιά την κάναν το βράδυ με αρκετό μάλιστα βοριά, άσχετα που θέλαμε να πιστεύουμε οτι ο αέρας θα τα κρατήσει.. Μαζί με τα εκατοντάδες τρυγόνια που μπήκαν εχθές απο τις 08 :30 μέχρι κ τις 10 στα ρέμματα, ήταν πιασμενοι κ πολλοί συκοφαγοι. Σήμερα όμως Τίποτα κ από αυτούς. Ταξιδεψαν παρέα!!!

παιδια δεν σημενη επειδη ειστε πολλα τουφεκια οτι πρεπει να τα ρημαξετε , γιατι και εγω εαν δω πολλα πουλια , δεν θα πρεπει να παω να φωναξω ολο το χωριο να τα ρημαξουμε και να παρει ο καθενας απο 8 τρυγονια , τα αφηνω και οποιος τα παρει χαμπαρη τα πηρε

Status
Not open for further replies.
Back