Δεν υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας με τη δουλειά σου...
Αυτο θελω

Δεν υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας με τη δουλειά σου...
Υπεύθυνη και ορθοτατη προσέγγιση και Πάνω απ όλα με σεβασμό απέναντί σε ένα τοσο ξεχωριστό θήραμα που δεν χωράει σπατάλη...Αυτο θελωΗ θα καιγεται η θα πηγαινει στην ευχη του θεου κ της παναγιας...
![]()
Άλλο αυτό, καινούριο φρούτο thinkΑυτο θελωΗ θα καιγεται η θα πηγαινει στην ευχη του θεου κ της παναγιας...
![]()
Και ομως δεν θα δυσκολευτει πολυ ,το χοντρο το σκαγι εχει πιο γρηγορες ταχυτητες και σε βοηθαει πιο ευκολα στα ψηλωμενα.Θέλει ορχις αυτή η ντουφεκια.. αλλιώς κάτι θα σου φταίει είναι μακριά, φυσάει, έχει παχύ δέρμα, βάλε άλλο τσοκ.... ο Καλαματιανός τις γλεντάει βέβαια...![]()
Εμενα το ν2 ειναι το αγαπημενο μου στα μεγαλλα παπια εχω κανει απηστευτες τουφεκιες με αυτο το σκαιΕίναι άλλος κόσμος τα σκαγια κάτω από το νούμερο 3... Δεν αλλάζεις απλά νούμερο, αλλάζεις κ συνήθειες...
Γρίπη είναι, θα σου περάσειΕίναι άλλος κόσμος τα σκαγια κάτω από το νούμερο 3... Δεν αλλάζεις απλά νούμερο, αλλάζεις κ συνήθειες...
Μαζευε βιταμινες κ αντισωματα μην κολλησειςΓρίπη είναι, θα σου περάσει![]()
Γραμαρια θες μακι απο κανες ειμαι τουμπανο ολλα εχουν γινει ρεμη και μοσυΘες μενουσες για αυτα τα μετρα.....
Η αλλη κανη.....
Ειναι κριμα να πηγαινει χαμενη η μιση μπαρουτι.....![]()
Πεφτει πιστεύω! Αν είναι αδειος ο τενεκές και χωρις καπου να κοντραρει λογικό να τον σπρωξουν τα σκαγια. Αν βάλεις κατι για κόντρα θα τον τρυπήσει .
Κανωνηκα αυτες ριχνω σε αυτα τα μετρα απλα εσφαξα ενα εμποριου που ειχε νικελ ν3 και του πηρα τα σκαγια και εκανα μια δοκημη σε ενα δικο μου σεταπ με τεκναΘοδωρη γιατι δεν δοκιμαζεις με καμια sp2 sp8 κοντα στα 50 γρ;
Στα 60 μέτρα τρυπάει τον τενεκέ το τριάρι
Πεφτει και παραπεφτει.....μην κοιτας τα επιμεταλλωμενα σκαγια σε κρουση πανω σε ντενεκε,δεν θα βγαλεις ακρη.Εχουν τελειως διαφορετικη