Ανετα βαζει το παπι στην τσαντα..πολυ ωραια τουφεκια Αρη
Με 1 η 2 καλους ασσους ερχεται παρταλι ο πρασινος κατω, δεν χρειαζεται παραπανω σκαγια...Ανετα βαζει το παπι στην τσαντα..πολυ ωραια τουφεκια Αρη
Υψηλού επιπέδου τουφέκια!
Ετσι ακριβως και φαινεται οτι η τουφεκια εχει και αλλα μετρα με πιο σφηχτο τσοκ..και η m92s ειναι μανα γι αυτα τα σεταπΜε 1 η 2 καλους ασσους ερχεται παρταλι ο πρασινος κατω, δεν χρειαζεται παραπανω σκαγια...
Άριστη! Για όσους έχουν χέρια εκεί πάνω.
Γιατί με 3 κ όχι με φουλ η δοκιμή???
Με φουλ δεν κυνηγαω ετσι κ αλλιως, στα 2 αστρα ειναι το πιο σφιχτο που παιζω πλεον... Εχω κανει με αυτο το τσοκ πολλεςδοκιμες, τωρα ηθελα να δω τι θα γινει κ οταν θα χρειαστει να τουφεκισω σε αυτα τα μετρα με ενα πιο ανοιχτο τσοκ...Γιατί με 3 κ όχι με φουλ η δοκιμή???
Πες ότι το 3αρι είναι kicks κουφάλα σκηνοθεταΣτενοτουφεκαει πολυ η Μ2, αυτη η καταρα θα με κυνηγαει τελικα να μου κανει τη ζωη δυσκολη...Ειπαμε η Benelli θελει χειριστη...
![]()
Ρίξτο με το 3* μαμά να γελάσουμε ...Στενοτουφεκαει πολυ η Μ2, αυτη η καταρα θα με κυνηγαει τελικα να μου κανει τη ζωη δυσκολη...Ειπαμε η Benelli θελει χειριστη...
![]()
Με το 3αρη και γενικα τα ανοιχτα τσοκ σε αυτα τα μετρα ειναι πολυ θεμα τυχης..πιο κοντα τα ανοιχτα τσοκ σου γεμιζουν την τσαντα..στα πολλα μετρα θες πολυ καλη μενουσα για να καταβαλλεις το θηραμα..εγω για σιγουρια θα εριχνα με σφηχτα τσοκ να μου δωσει πιο πολλα σκαγια γυρω απο το θηραμαΓιωργο οντος...ειναι πολλη δυσκολο να βαλεις μια ντουφεκια με ανοιγμα 80-90 ποντους πανω σε ενα παπι στα 60 μετρα....
Θεωρω πως ο παραγοντας τυχη σε αυτα τα μετρα εχει της ιδιες πηθανωτητες με την σκοπευτηκη μας δηνωτητα....
Για εμενα μετα απο πολλες πολλες δοκημες στο κυνηγι καταληγω στο σημπερασμα πως της περησοτερες πηθανοτητες της εχουμε με 3* τσοκ για ποιο ανοιχτη ντουφεκια και Νο σκαγιου ποιο πανω απο τον ασσο....
Ησως 2αρη η και 3αρη....για να γεμησουμε καπως την ντουφεκια μας με σκαγια......για περησσοτερες πηθανωτητες ....
Γνωμη μου ενα στρογγηλο 2αρη η 3αρη που δεν παραμορφοθηκε και εχει καλές μενουσες κανει αρκετη ζημεια στα 50 και 60 μετρα....
Ας στενοτουφεκαει Αρη το οπλο..συγκρινεται τιποτα με την ανατιναξη στον αερα και το πουλι πατσαβουρι;Στενοτουφεκαει πολυ η Μ2, αυτη η καταρα θα με κυνηγαει τελικα να μου κανει τη ζωη δυσκολη...Ειπαμε η Benelli θελει χειριστη...
![]()
Mε 3 μαμα κυνηγατε εσεις που εχετε optima, εμεις τονωνουμε λιγο την αγορα των τσοκ εν μεσω κρισης...Ρίξτο με το 3* μαμά να γελάσουμε ...![]()
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά σχεδιάζω μια νοητή ασπρομετωπη μέσα στα σκάγια ...Και κάθε φορά έχει πουφ η δουλειά...!!!Δεν υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας με τη δουλειά σου...