Κάλυκες και καψύλια

Παιδιά θέλω μια εξακρίβωση.....Γέμισα το απόγευμα μερικά φυσίγγια σε κάλυκες Cheddite 12/70/8mm με ένα δοκιμασμένο setup που είχα δοκιμάσει πριν λίγες ημέρες.....
Οι περισσότεροι κάλυκες είναι κλεισμένοι σωστά από τα 57,7mm ως τα 57,90mm.....
Τρία φυσίγγια όμως διέκρινα στο μέταλλο (στην πατούρα) μια ελάχιστη διόγκωση (φούσκωμα).
Τελικό ύψος και τα 3 (προβληματικά φυσίγγια) έχουν 58,3.....προσπαθώ να τα ξανά ρελιάσω να κατέβω ακόμη 0,3mm αλλά δν πάνε άλλο......
Τη μπωρεί να έγινε;;;
Λάθος δν νομίζω να έχω κάνει....
Είναι ικανά αυτά τα 3 φυσίγγια να τα ρίξω η θα ξεκουπωθεί ο πάφυλας κατά την εκπυρσοκρώτηση και θα έχουμε πανηγύρια....;;;;

Παιδιά θέλω μια εξακρίβωση.....Γέμισα το απόγευμα μερικά φυσίγγια σε κάλυκες Cheddite 12/70/8mm με ένα δοκιμασμένο setup που είχα δοκιμάσει πριν λίγες ημέρες.....
Τρία φυσίγγια όμως διέκρινα στο μέταλλο (στην πατούρα) μια ελάχιστη διόγκωση (φούσκωμα).
Τελικό ύψος και τα 3 (προβληματικά φυσίγγια) έχουν 58,3.....προσπαθώ να τα ξανά ρελιάσω να κατέβω ακόμη 0,3mm αλλά δν πάνε άλλο......
Τη μπωρεί να έγινε;;;
Είναι ικανά αυτά τα 3 φυσίγγια να τα ρίξω η θα ξεκουπωθεί ο πάφυλας κατά την εκπυρσοκρώτηση και θα έχουμε πανηγύρια....;;;;
8 χιλ κάλυκα ποτέ φίλε Κώστα. Τουλάχιστον 12. Κανόνας απαράβατος. Καλύτερα κοψτα τα φουσκωμένα

Τη μπωρεί να έγινε;;;
Από πολύ πίεση πέταξε ο κολος του κάλυκα από το κωνικό κόντρα στροφείο,δεν έχει τίποτα, ρίξε ρε .yel.

8 χιλ κάλυκα ποτέ φίλε Κώστα. Τουλάχιστον 12. Κανόνας απαράβατος
Σε τι είναι κανόνας απαράβατος φίλε Δημήτρη;; γιατί έχω γεμίσει χιλιάδες σε 8αρακι ακόμα και 38 γραμμάρια,δεν έχω δει ποτέ προβλήματα, ιδιετερα σε κάλυκες καλής ποιότητας

Σε τι είναι κανόνας απαράβατος φίλε Δημήτρη;; γιατί έχω γεμίσει χιλιάδες σε 8αρακι ακόμα και 38 γραμμάρια,δεν έχω δει ποτέ προβλήματα, ιδιετερα σε κάλυκες καλής ποιότητας
Σε 38 γρ 8 χιλ κάλυκα;;;;; Για μένα είναι απαγορευτικό αυτό φίλε. Εσύ κάνε όπως ξερεις. Ούτε σε 24 γρ σκητ δεν βάζω 8 χιλ

Last edited:
Τη μπωρεί να έγινε;;;
Και σου έχω πει,ρίξε σπρέι σιλικόνης στο στροφείο,και να μην πιέζεις απότομα ρεεειιιι

Σε 38 γρ 8 χιλ κάλυκα;;;;; Για μένα είναι απαγορευτικό αυτό φίλε. Εσύ κάνε όπως ξερεις
Και για μένα είναι, αλλά το κάναμε λίγες φορές, αλλά για 32;;;που έχει πρόβλημα;;αν σου έχει κάνει κάτι το 8αρακι καλό είναι να μας πεις να έχουμε και μια ακόμη άποψη,δεν είναι κακό να μοιράζονται τα προβλήματα

Περνάω με spray το στροφείο κάθε 30 φυσίγγια και είναι μια χαρά ρεεεειιι....
Να μην πατάς με τα πόδια σου την μανιβέλα .sarcastic. και αυτό το 9βολο σε 8αρακι το είχαν τώρα βέβαια δεν θα το έβαζα, αλλά μέχρι τσιχλοφυσιγγο ναι4205

Βίκτωρα,
Κατά μία έννοια, αυτό κρύβει και μια δόση αλήθειας.
Μπορεί το βεληνεκές του όπλου να μην αυξάνεται, σε απόλυτους αριθμούς, αλλά αυξάνεται η δυνατότητα του χειριστή να βάλλει σε στόχους που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτόν, κάτι που δεν θα επιχειρούσε με τα μεταλλικά σκοπευτικά.
Το ωφελιμο βελινεκες δηλαδη

Ναι Λευτερη, αυξανεται αυτο ακριβως που λες. Ομως οταν νομοθετεις, οφειλεις να οριζεις επακριβως τι ακριβως εννοεις, και οχι να γραφεις οτι σου κατεβει, και να αφηνεις το κοσμο να ερμηνευει οπως θελει. Βεβαια, αυτο ειναι διαχρονικα και το μεγαλο προβλημα της Ελληνικης νομοθεσιας, οποτε δεν περιμενα κατι διαφορετικο
Φιλε βιαζοντε να πανε να κανουν την αιτηση για επιδοτηση νομοθετησης μη τους παρεξυγεις

Να μην πατάς με τα πόδια σου την μανιβέλα .sarcastic. και αυτό το 9βολο σε 8αρακι το είχαν τώρα βέβαια δεν θα το έβαζα, αλλά μέχρι τσιχλοφυσιγγο ναιView attachment 4205
Που το βρείκες εσύ αυτό....Ο Θοδωρής ο Λαμπ.... στο έδωσε και αυτό;; .ha ha..ha ha.Τυχαιρέ....!!

Back