Mafia Calabria
Moderator
Και γιατί οχιμη ποστάρετε τέτοια ρε παιδιά..πόσο στοιχιζει αυτη και ποιος την φέρνει?
(ρε που θα ξαναμπλέξουμε με τα μπαρουτόσκαγια)..![]()

Και γιατί οχιμη ποστάρετε τέτοια ρε παιδιά..πόσο στοιχιζει αυτη και ποιος την φέρνει?
(ρε που θα ξαναμπλέξουμε με τα μπαρουτόσκαγια)..![]()
?Υπάρχουν και ποιο οικονομικές λύσης και ποιο αξιοπιστες
https://www.vendors.gr/el/ιδιογομωση/μηχανες-γομωσης-mec/2842-mec-cointainer.htmlΚαλησπέρα στην παρέα έχω μια mec 600 και ψάχνω τις μπουκάλες μήπως ξέρεις κάποιος που μπορώ να βρω? Δεν έχει κανένα μαγαζι
Φίλε σε ευχαριστώ αλλά τους έχω πάρει όλους και δεν έχουν τι κάνω? Να φτιάξω από μπουκάλι?
Ναι από Coca Cola κάνουν! Η άλλο μπουκαλάκι με ίδιο σπειρωμα!Φίλε σε ευχαριστώ αλλά τους έχω πάρει όλους και δεν έχουν τι κάνω? Να φτιάξω από μπουκάλι?
Το θέμα μου είναι με την μπαρούτι μήπως κολλάει...Βάλε δυο μπουκάλια απο μισό λίτρα κόκα κολα η του λίτρου και εισαι μια Χαρα. Θα πας να δώσεις 50€ για ποιο λόγο για δυο μπουκάλια που γράφουν πάνω MEC
Σε ευχαριστώΝαι από Coca Cola κάνουν! Η άλλο μπουκαλάκι με ίδιο σπειρωμα!
Σκετη δε νομιζω να την εχει παει μαζιΔραπανο δε θελω, αλλα την μεγγενη ευχαριστως θα την παρω αν την εχει σκετη
Ποιες μαρκες αν επιτρεπεται?Τοτε, δωρον αδωρον. 2 δραπανα εχω![]()
Kαλυκες δεν παιρνεις φρεζαρισμενους?Δεν ξερω Σταυρο. Εχω ενα παλιο που ειναι μονιμα η ρελιαστρα πανω, και ακομα ενα που εχω το μηχανιμα που κανει το φρεζαρισμα στους καλυκες, αλλα χρησιμοποιηται και ως δραπανο αν χρειαζομαι να φτιαξω κατι.
Το απογευμα θα σου γραψω τις μαρκες