Kostas ContraDosi
Moderator
Καλημέρα Αρίστο!!Καλημέρα σας, καλό Σαββατοκύριακο!![]()
Φιλαράκι μέσα από Αμαλιάδα είσαι ή επαρχιακά;

Καλημέρα Αρίστο!!Καλημέρα σας, καλό Σαββατοκύριακο!![]()
Καλημέρα Κώστα.Καλημέρα Αρίστο!!
Φιλαράκι μέσα από Αμαλιάδα είσαι ή επαρχιακά;![]()
Εγώ επαρχιακά...Καλημέρα Κώστα.
Μεσα από Αμαλιάδα, εσυ;
Προς Ρουπάκι...Εγώ επαρχιακά...
Περαστικά φίλε γρήγορα !!Καλημέρα παλικαρια,
Σήμερα σηκωθηκα από το κρεββάτι μετά από γαστρεντερίτιδα δύο μέρες πιασμένος σε όλο το σώμα,,,αν μέχρι το απόγευμα έχω ανακτήσει δυνάμεις και μας κάνει τη χάρη ο καιρός αύριο θα την κάνουμε την έξοδο
Καλή συνέχεια !
Αγόρι σου εύχομαι να αναρώσεις κ αύριο να καείς στα σμπάρα!!Περαστικά φίλε γρήγορα !!
Πολύ ωραία........τα νερά στα πόδια σου....Προς Ρουπάκι...![]()
Περαστικα ρεεεεΚαλημέρα παλικαρια,
Σήμερα σηκωθηκα από το κρεββάτι μετά από γαστρεντερίτιδα δύο μέρες πιασμένος σε όλο το σώμα,,,αν μέχρι το απόγευμα έχω ανακτήσει δυνάμεις και μας κάνει τη χάρη ο καιρός αύριο θα την κάνουμε την έξοδο
Καλή συνέχεια !
Περαστικά Παύλο και γρήγορα μάχιμος!Καλημέρα παλικαρια,
Καλή συνέχεια !
Περαστικά και γρήγορα στη μικρούλα Αρίστο.Πριν λίγο έδωσα άλλη μια μάχη με τη μικρη! Είναι μπουκωμενη και τις κάνω πλύσεις με ορό και γίνεται πραγματικη μαχη!
Καλό σας βράδυ, καλο ξημέρωμα!
Περαστικά σου Παύλο..Καλημέρα παλικαρια,
Καλή συνέχεια !
Δεν είναι θέμα απογοήτευσης Κώστα. Από τη μια ο καιρός ,απ την άλλη τα λιγοστά πουλιά ,αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα .Γιατι τετοια απογοητευση ρε Μητσαρα?
Περαστικα και κρατα γερα!Καλησπέρα αγοράκια .
Δεν είναι θέμα απογοήτευσης Κώστα. Από τη μια ο καιρός ,απ την άλλη τα λιγοστά πουλιά ,αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα .
Αλλη μια σεζόν στραβή κι ανάποδη.![]()