Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παλικαρια,
Σήμερα σηκωθηκα από το κρεββάτι μετά από γαστρεντερίτιδα δύο μέρες πιασμένος σε όλο το σώμα,,,αν μέχρι το απόγευμα έχω ανακτήσει δυνάμεις και μας κάνει τη χάρη ο καιρός αύριο θα την κάνουμε την έξοδο

Καλή συνέχεια !

Καλημέρα παλικαρια,
Σήμερα σηκωθηκα από το κρεββάτι μετά από γαστρεντερίτιδα δύο μέρες πιασμένος σε όλο το σώμα,,,αν μέχρι το απόγευμα έχω ανακτήσει δυνάμεις και μας κάνει τη χάρη ο καιρός αύριο θα την κάνουμε την έξοδο

Καλή συνέχεια !
Περαστικά φίλε γρήγορα !!

Καλημέρα παλικαρια,

Καλή συνέχεια !
Περαστικα ρεεεε
Μαλλον φιλε μπηκες σε αναγκαστικη διαιτα δυο μερες, παρε τα γατροσοφια σου να βγεις αυριο γιατι θα εχει πουλια λογικα με τετοιο καιρο

Καλημέρα παλικαρια,

Καλή συνέχεια !
Περαστικά Παύλο και γρήγορα μάχιμος!

Καλησπέρα στην παρέα..

Πριν λίγο έδωσα άλλη μια μάχη με τη μικρη! Είναι μπουκωμενη και τις κάνω πλύσεις με ορό και γίνεται πραγματικη μαχη!.sarcastic.
Καλό σας βράδυ, καλο ξημέρωμα!
Περαστικά και γρήγορα στη μικρούλα Αρίστο.
Καλημέρα παλικαρια,

Καλή συνέχεια !
Περαστικά σου Παύλο..

Καλησπέρα αγοράκια .
Γιατι τετοια απογοητευση ρε Μητσαρα?
Δεν είναι θέμα απογοήτευσης Κώστα. Από τη μια ο καιρός ,απ την άλλη τα λιγοστά πουλιά ,αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα .
Αλλη μια σεζόν στραβή κι ανάποδη.:D

Καλησπέρα αγοράκια .

Δεν είναι θέμα απογοήτευσης Κώστα. Από τη μια ο καιρός ,απ την άλλη τα λιγοστά πουλιά ,αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα .
Αλλη μια σεζόν στραβή κι ανάποδη.:D
Περαστικα και κρατα γερα!

Status
Not open for further replies.
Back