Θαυμάζοντας...

Ξεκινάς το πρωί για κυνήγι,
ξέρεις που θα πας και τι θα κυνηγήσεις και το πρώτο ερώτημα δίκανο ή καραμπίνα παίζει στο μυαλό σου.. το χέρι σου πάει στο δίκανο..
Πηγαίνεις σε ένα απο τα πιο όμορφα καρτέρια και περιμένεις υπομονετικά για τις ατσαλόφτερες ... σκέψεις πολλές περνάνε απο το μυαλό σου .. ξαφνικά ακούς βήματα .. τελικά λες έκανα τη σωστή επιλογή 2 φυσίγγια είναι αρκετά..αθόρυβα οπλίζεις και ..
Τελικά δεν πέρασαν οι ατσαλόφτερες αλλά μοιραστήκαμε ένα πολύ ωραίο μεζέ..!!!

a>


20160213-111820.jpg
 
Last edited:
Στην Νάουσα έχω πάει κι άλλες φόρες στο παρελθόν αλλά δεν είχα πολλές ευκαιρίες να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες.Αυτή τη φορά όμως ,σηκωνόμουνα 6 το πρωί και πήγαινα στο μικρό ,αλλά πανέμορφο πάρκο που έχει μέσα στην πόλη μέχρι που φεύγαμε για δουλειά.
Δύσκολη ώρα δύσκολοι φωτισμοί και βιαστικά να προλάβω.
Το πάρκο είναι ψηλά και στην άκρη της πόλης και από κει φαίνεται όλος ο κάμπος μέχρι όσο μπορούν να διακρίνουν τα μάτια.
Σας βάζω λοιπόν μερικές να τις μοιραστείτε μαζί μου.

7rrSVSp.jpg


1QfKHbo.jpg


UgtuXMx.jpg


vHU1BgE.jpg


sKcfy5t.jpg


lBMrgkY.jpg


rluZXSG.jpg


IfKGi7u.jpg


C85bm0G.jpg


wu5PXBs.jpg


3gOk1pi.jpg


Ajek4Fj.jpg


8M5CrTW.jpg
 
Βέβαια η Ναουσα δεν αρκειται στο μικρο παρκο που εχει στην πολη.Εχει το μοναδικής ομορφιάς ,τεράστιο και με απολυτα φυσική βλάστηση ,το παρκο του Αγίου Νικολάου ,που ομοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα.Πανύψηλα πλατάνια και ποικίλη βλάστηση.Το ποταμάκι που οι πηγές του ειναι λίγο ψηλότερα .Τα πολλά ξύλινα γεφυράκια ,οι πανέμορφες διαδρομές που έχει ,ενας χώρος άθλησης ,περιπάτου και ηρεμιας το καθιστούν μοναδικό και κόβουν την ανάσα σε όποιον το επισκέπτεται για πρώτη φορά και όχι μόνο.
Στην άξρη αυτού το πάρκου ,μπροστά στο ποτάμι και κατω απο τα πανύψηλα πλατάνια ,βρίσκεται και το ξενοδοχείο Βέρμιο ,το οποίο εκλεισε προς το παρόν.

zj5zZBM.jpg


tDtnr6g.jpg


8l09ZM7.jpg


mGXdOkg.jpg


wbvgvob.jpg


wbvgvob.jpg

KYlFPqF.jpg


eoPYJ3u.jpg





iG2C2ZL.jpg


iqvKSOD.jpg


UXbtETK.jpg
 
Last edited:
Οι φωτογραφίες στο πάρκο του Αγίου Νικολάου είναι όλες τραβηγμένες αργά το απόγευμα.Πήγα δυο απογευματα και δεν προλάβαινα να χορτισω μ αυτά που έβλεπα.




k1B2GEl.jpg


fU0gwQk.jpg


gnW14Mx.jpg


uv1tEta.jpg


TDXgZGX.jpg


CnrYotq.jpg


dpV2PBf.jpg


wDlLQCU.jpg


B166wko.jpg


wDlLQCU.jpg


ZZHZY2m.jpg


zUi4lU3.jpg
Μπράβο φίλε για αυτες τις μαγικες φωτογραφίες!.shake hands.
Πραγματικά ονειρικά μέρη....
 
Λίγες ακόμη απο τις οποίες οι πρώτες είναι από το πάρκο και οι τελευταίες απο τη χαράδρα του Αλιάκμονα και συγκεκριμένα απο τις λιμνες που σχηματίζονται απο τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ.
(Από τότε που υπήρχε ΔΕΗ δηλαδή....)

HEP0lwi.jpg


SkyeFJe.jpg


zQWkK5o.jpg


vCnaZlQ.jpg


xJflrIJ.jpg


zZ2oIpq.jpg


8ElPya0.jpg


isUVZ68.jpg


36KYi2G.jpg
 
Last edited:
Απίστευτη ομορφιά!! Μπραβο Δημήτρη! Έχεις ταλέντο και στην φωτογράφιση...
το ταλέντο το έχει ξεπεράσει
τώρα πια μεράκι γνώση μιλάνε γι αυτόν όπως οι φωτογραφίες του
αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι τα φυσικά κι όχι έντονα χρώματα στην επεξεργασία τους :)
 
Δημήτρη απόλαυσε τη βόλτα σου και βγάλε τις υπέροχες φωτογραφίες που μας δείχνεις, βρες και κανένα τσιχλοκαρτερο και πες στα γαλάζια πορνιδια να πάνε να γα...
Υ. Γ. Βλέποντας τις φωτογραφίες μου γεννιεται η όρεξη να βρεθώ στο μέρος που φωτογραφίζεις να το δω και από κοντά πόσο όμορφο είναι...
 
Δημήτρη απόλαυσε τη βόλτα σου και βγάλε τις υπέροχες φωτογραφίες που μας δείχνεις, βρες και κανένα τσιχλοκαρτερο και πες στα γαλάζια πορνιδια να πάνε να γα...
Υ. Γ. Βλέποντας τις φωτογραφίες μου γεννιεται η όρεξη να βρεθώ στο μέρος που φωτογραφίζεις να το δω και από κοντά πόσο όμορφο είναι...
Καλοκαίρι το είδες.Αντε και Φθινόπωρο ;)
 
Back
Top