Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν έκανα δοκιμές με kicks και percorso στα 40 μέτρα ο συγκεντρωτηρας έπεφτε περίπου 1 μέτρο πριν τον πίνακα.να σκεφτείς λοιπόν ότι στα 30 μέτρα υπάρχει αυτή η πιθανοτητα
Θεωρώ πως άμα την πετυχενε ο συγκεντρωτηρας δεν θα την έβρισκαν σκάγια!

Για overkilling μου κάνει εμένα Ηλία .
Αυτή η ζέστη με την νοτιαδούρα αυτές τις μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο για τα φυσίγγια .
Δεν θεωρώ πολύ βαρύ το speed,για το περκοσο δεν θα μου κάνει και μεγάλη εντύπωση!πάντως με τα mb long range 36gr αν και τις ντουφεκουσα με καλοκαιρία...έπεφταν χωρίς να κάνουν κιχ και χωρίς αίματα!άβυσσος!!!

Δεν θεωρώ πολύ βαρύ το speed,για το περκοσο δεν θα μου κάνει και μεγάλη εντύπωση!πάντως με τα mb long range 36gr αν και τις ντουφεκουσα με καλοκαιρία...έπεφταν χωρίς να κάνουν κιχ και χωρίς αίματα!άβυσσος!!!
Εχουν πολυ αιμα γιατι τις εχει παρει στη μασχαλη που λεμε η τουφεκια και εκει δεν τα γλιτωνεις τα αιματα

Έτσι ακριβώς Ηλία ,άβυσσος...
Το θέμα είναι να υπάρχουν πουλιά ,τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε :).
Πάντως μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί πολλές που δίνουν ελπίδες για την συνέχεια .

Ηλία από αυτο δεν έχεις και εσύ σε μαυράκι ; .sarcastic.

44941782-2555762687775063-3361918881105969152-o.jpg

Ωραίος φίλε alex....
Έχω δύο μέρες να πάω για τα ξεκολια και αρχίζω να τις βλέπω στον ύπνο μου....
Ασε εσυ εχεις εκτροχιαστει φετος με τα τρυγονια τα παπια και τις φασσες.yelling..shake hands. οποτε και να βγεις βολτα κατι θα κρεμασεις πρωι απογευμα!!!

Σημερα παλι στους γρανιτες για κοριτσια.Ξεκινησαμε με επιμεταλλωμενα και φουλ.Αφου ομως ειχαν ορεξη δεν τους χαλασα
το χατηρι....πηγαμε σε LB6 με αντιβαρο και 4*.Αστραπη τις εβρισκε την ωρα που νομιζαν οτι πετανε ασφαλης........

Οτι θελουν τα κοριτσια μου!!Χαμηλα η ψηλα,κανενα προβλημα!

Last edited:
Σημερα παλι στους γραντιτες για κοριτσια.Ξεκινησαμε με επιμεταλλωμενα και φουλ.Αφου ομως ειχαν ορεξη δεν τους χαλασα
το χατηρι....πηγαμε σε LB6 με αντιβαρο και 4*.Αστραπη τις εβρισκε την ωρα που νομιζαν οτι πετανε ασφαλης........

Τα κοριτσια δεχτηκαν αντιαεροπορικα πυρα....my man..bye2.

Γιάννη μου έκανε πολύ εντύπωση το μέγεθος από το στομάχι μόλις την καθάρισα....σαν από κοτόπουλο κόντευε, τι σκατά έτρωγε η καρίολα?? :D

Θα'ναι σαν εκείνους τους χορτοφάγους που τρώνε ότι τρώει χορταράκι......steak
Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
zGIfKVq.jpg
qP7Lhi6.jpg
JRRciw3.jpg

Σημερα παλι στους γραντιτες για κοριτσια.Ξεκινησαμε με επιμεταλλωμενα και φουλ.Αφου ομως ειχαν ορεξη δεν τους χαλασα

Μπράβο σας παλικάρια .........congrats.

Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
zGIfKVq.jpg
qP7Lhi6.jpg
JRRciw3.jpg
Σωστός.
Αφού έχουμε γεμίσει τους ...καταψύκτες με πουλια, είναι η ώρα για ...σπορ.
Με τόξα, με μονόκανο και 36αρια, έτσι για το αθλητισμό και τα ..Νιάτα.;)
Τα .....παληο κόριτσα :cool:

Status
Not open for further replies.
Back