Θεωρώ πως άμα την πετυχενε ο συγκεντρωτηρας δεν θα την έβρισκαν σκάγια!Όταν έκανα δοκιμές με kicks και percorso στα 40 μέτρα ο συγκεντρωτηρας έπεφτε περίπου 1 μέτρο πριν τον πίνακα.να σκεφτείς λοιπόν ότι στα 30 μέτρα υπάρχει αυτή η πιθανοτητα
Θεωρώ πως άμα την πετυχενε ο συγκεντρωτηρας δεν θα την έβρισκαν σκάγια!Όταν έκανα δοκιμές με kicks και percorso στα 40 μέτρα ο συγκεντρωτηρας έπεφτε περίπου 1 μέτρο πριν τον πίνακα.να σκεφτείς λοιπόν ότι στα 30 μέτρα υπάρχει αυτή η πιθανοτητα
Δεν θεωρώ πολύ βαρύ το speed,για το περκοσο δεν θα μου κάνει και μεγάλη εντύπωση!πάντως με τα mb long range 36gr αν και τις ντουφεκουσα με καλοκαιρία...έπεφταν χωρίς να κάνουν κιχ και χωρίς αίματα!άβυσσος!!!Για overkilling μου κάνει εμένα Ηλία .
Αυτή η ζέστη με την νοτιαδούρα αυτές τις μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο για τα φυσίγγια .
Εχουν πολυ αιμα γιατι τις εχει παρει στη μασχαλη που λεμε η τουφεκια και εκει δεν τα γλιτωνεις τα αιματαΔεν θεωρώ πολύ βαρύ το speed,για το περκοσο δεν θα μου κάνει και μεγάλη εντύπωση!πάντως με τα mb long range 36gr αν και τις ντουφεκουσα με καλοκαιρία...έπεφταν χωρίς να κάνουν κιχ και χωρίς αίματα!άβυσσος!!!
Ας πάρουν μπενελες που δεν σκοτωνουνΆντε αλλάξτε τσοκακια μωρέ χαλάτε τα πουλιά
Μπράβο Άλεξ και στα ταίρια τους ;
Ευχαριστω Παυλο, αυριο θα τις αφησω να ηρεμησουν παντωςΆντε αλλάξτε τσοκακια μωρέ χαλάτε τα πουλιά
Μπράβο Άλεξ και στα ταίρια τους ;
Έτσι ακριβώς Ηλία ,άβυσσος...Δεν θεωρώ πολύ βαρύ το speed,για το περκοσο δεν θα μου κάνει και μεγάλη εντύπωση!πάντως με τα mb long range 36gr αν και τις ντουφεκουσα με καλοκαιρία...έπεφταν χωρίς να κάνουν κιχ και χωρίς αίματα!άβυσσος!!!
Μια φορά μίλησες σωστά.πρεπει να αισθάνεσαι περήφανος που βελτιώνεσαιΑς πάρουν μπενελες που δεν σκοτωνουν![]()
Ναι τετοιο εχειΗλία από αυτο δεν έχεις και εσύ σε μαυράκι ;
![]()
Ωραίος φίλε alex....Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()
Ασε εσυ εχεις εκτροχιαστει φετος με τα τρυγονια τα παπια και τις φασσεςΩραίος φίλε alex....
Έχω δύο μέρες να πάω για τα ξεκολια και αρχίζω να τις βλέπω στον ύπνο μου....
Τα κοριτσια δεχτηκαν αντιαεροπορικα πυρα...
Γιάννη μου έκανε πολύ εντύπωση το μέγεθος από το στομάχι μόλις την καθάρισα....σαν από κοτόπουλο κόντευε, τι σκατά έτρωγε η καρίολα??![]()
Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()
Μπράβο σας παλικάρια ........
Παλιοντουφεκο φίλε!Την είδα την φωτογραφία στο Φ/β και λεει και out of the box κιόλας ....αφού με μονοκανο πήρε τόσες ο φίλος,μπράβο του!Ηλία από αυτο δεν έχεις και εσύ σε μαυράκι ;
![]()
Παλιοντουφεκο φίλε!Την είδα την φωτογραφία στο Φ/β και λεει και out of the box κιόλας ....αφού με μονοκανο πήρε τόσες ο φίλος,μπράβο του!
Σωστός.Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()