Manos
Staff member
Με ξένα κόλλυβα δεν μετράει.![]()
Μετράει άμα είσαι συμπαίχτης.
Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...Μπράβο φίλε μου!Πόσα?
Tag team τις κ@ριολ€$ και έχουμε και συνεχειαΜετράει άμα είσαι συμπαίχτης.
Τσέκαρε στο όπλο αν είναι ακόμα το κικς στην θέση του ,πρέπει να έφυγε μαζί με το κυαθιοΣημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε Σπυρο ολα κομπλε ακομα βιδωμενο ειναι το kicksΤσέκαρε στο όπλο αν είναι ακόμα το κικς στην θέση του ,πρέπει να έφυγε μαζί με το κυαθιο
Μπραβο ρε κομάντο ,τς’εσκισες![]()
Άλεξ στα πόσα μέτρα τις έκανες έτσι???τους άλλαξες τα φώτα!!!Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()
Καπου 30 ηταν Ηλια αλλα το περιεργο ειναι οτι ηταν ζωντανες και οι δυο κι ας εγιναν μανταρα...nsi speed no7 η μια και η αλλη με την τρυπακλα percorso no5 η 6 δεν θυμαμαιΆλεξ στα πόσα μέτρα τις έκανες έτσι???τους άλλαξες τα φώτα!!!
Σημερα αποφασισα να κυνηγησω με τοξο μετα απο κατι βιντεακια στο youtube...
![]()
![]()
![]()
Με τον τριφτη συνονοματεΜε ξιφολογχη τις πηρες???Τι σφαξιμο ειναι αυτο?![]()
Με δυναμιτακια εριχνες παλι?Με τον τριφτη συνονοματε
Φίλε αυτά κάνουν μόνο για να τρίβεις τυριά ή λαχανικά.παρε κάτι της προκοπης.παλι καλά που ρίχνεις στα όρια του λιοκανουΜε τον τριφτη συνονοματε
Μαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!Καπου 30 ηταν Ηλια αλλα το περιεργο ειναι οτι ηταν ζωντανες και οι δυο κι ας εγιναν μανταρα...nsi speed no7 η μια και η αλλη με την τρυπακλα percorso no5 η 6 δεν θυμαμαι
Το να έχει καρφώσει ο συγκεντρωτηρας σ αυτή την απόσταση δε σου πέρασε απ' το μυαλό καθόλου με τέτοια τρύπα?Μαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!
Δεν θα το θεωρούσα πολύ πιθανό,οχι είναι η αλήθεια!Το να έχει καρφώσει ο συγκεντρωτηρας σ αυτή την απόσταση δε σου πέρασε απ' το μυαλό καθόλου με τέτοια τρύπα?
Όταν έκανα δοκιμές με kicks και percorso στα 40 μέτρα ο συγκεντρωτηρας έπεφτε περίπου 1 μέτρο πριν τον πίνακα.να σκεφτείς λοιπόν ότι στα 30 μέτρα υπάρχει αυτή η πιθανοτηταΔεν θα το θεωρούσα πολύ πιθανό,οχι είναι η αλήθεια!
Τριβουν και κρεας αμα λαχει για κυμα...Φίλε αυτά κάνουν μόνο για να τρίβεις τυριά ή λαχανικά.παρε κάτι της προκοπης.παλι καλά που ρίχνεις στα όρια του λιοκανου
![]()
Που να προλαβω ρε φιλε επρεπε να παω για δουλειαΜαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!
Λες να εγινε ετσι? Παντως και στις δυο τουφεκισα γονατιστος αρα μπορει να μη τις εχω παρει πολυ καλα, ειδικα στην 1η ειχα 15 λεπτα γονατιστος για να μη φαινομαι, πιατηκαν τα ποδια μου!Το να έχει καρφώσει ο συγκεντρωτηρας σ αυτή την απόσταση δε σου πέρασε απ' το μυαλό καθόλου με τέτοια τρύπα?
Για overkilling μου κάνει εμένα Ηλία .Μαδησες,είδες πόσα σκάγια πήραν?μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι ήταν ζωντανές!
Μαλλον Γιαννη γιατι ειχε 20 βαθμουςΓια overkilling μου κάνει εμένα Ηλία .
Αυτή η ζέστη με την νοτιαδούρα αυτές τις μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο για τα φυσίγγια .