Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα αν και δεν το βλεπω. Χθες γυρισαμε τον μισο νομο και τιποτα, σημερα δεν εχουμε δει πουλι εκτος απο 2 μονες τους
IMG-20181029-080534.jpg

Σπύρο και μόνο που είσαι στο βουνό με αυτή τη θέα πολλή καλή είναι η μέρα σου! ;)

Της πήρες το σκαλπ φιλαράκι, σωραιος.my man.
Στο είπα... το όπλο παίρνει κεφάλια ... δε με πίστευες .yel.

Μου φαίνεται ότι ήταν γριά καριόλα ουκρανέζα και μοιάζει και με ανάπηρη .....yel.
Στο συμπλήρωσα γιατί κάτι είχες ξεχάσει .sarcastic.

Από την χθεσινή εξορμήσεις σε στάνταρ καρτέρι η εμπειρία ήταν απογοητευτικη. Ο έντονος νότιας δεν άφηνε τα πουλιά να πάρουν την κατεύθυνση που πρέπει και με το πρώτο ντου σπαγανε και φευγαν προς τα πίσω. Κάμποσα άτομα και οι δύο πρώτοι στο σημείο εμφάνισης με διασποράς με την προοπτική της ομαλής κατεύθυνσης,βασικός εγώ αλλά...τίποτα. τις επόμενες ημέρες και από 31 και μετά απ' όσο είδα ο καιρός θα ευνοήσει. Και από πουλιά έστω ζορικα με τον καιρό αρκετά λίγα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Εδώ λέμε για τη φάσα φιλαράκο .yel.
Αφου δεν του έφερες καμιά φάσσα απο κει που σεργιανούσες τόσες μέρες, άσε ρε φίλε το παιδί να πάρει τουλάχιστον λίγη μυρωδιά εδω στο θλεμα.
Αλλά ξέχασα .Για τσίχλες είχες πάει. .yel.

Και σήμερα το πρωί δεν είδα κάτι...! Ωστόσο, κατά τις 10, έπεσε ένας ντριμπλές από έναν συγχωριανό μου, πεπειραμένος κυνηγός, ο οποίος καρτέρευε καμιά 300ριά μέτρα πιο πέρα από εμένανε... Τον πήρα τηλ. αμέσως μετά τις ντουφεκιές, και μου είπε ότι μια 5άδα φάσσες ντουφέκισε τελικά και, δυστυχώς, το μόνο που πήρε ήταν... πούπουλα! Ούτε καν λάβωσε κάποια...! Του αποκρίθηκα "μήπως ήταν μακριά σου και γι' αυτό τα πουπουλένια συννεφάκια...;" "Όχι, μια χαρά μου σκάσανε! Δεν ξέρω τι μου έφταιξε...!" Τελικά, μου παραδέχτηκε ότι δεν ήταν όσο ψύχραιμος χρειαζόταν και οι ντουφεκιές του έφυγαν πίσω ή στραβοσημαδεμένες...! Αυτά συμβαίνουν σε όλους, αλλά κρίμα είναι, δεδομένου και ότι αυτά τα 5 που τουφέκισε, ήταν και τα μόνα πουλιά που μπήκαν στη χούνη σήμερα...!

Σήμερα απόλαυσα ηρεμία στο βουνο! Άκουσα ρουμάνια να σηκώνουν λαγους τσιχλιτσες και αέρα πολύ δυνατό. Δεν βγήκε ο σκουφος από το κεφάλι! Κατά τις δέκα εμφανίστηκαν καμία 15αρια φασες να παίζουν αλλά πέντε γερακια του επιτίθενται συνέχεια με αποτέλεσμα αυτές να μένουν στα δέντρα και να μην πετούν. Στο τέλος το πήρα ποδαρατο μέσα στα δέντρα να τις σηκώσω.... Μια μαλλον δεν με κατάλαβε και έφυγε από δίπλα μου σαν μπεκάτσα και τις πήρα το κεφάλι.... Κυριολεκτικά :D
Μέχρι το απόγευμα τα γερακια συνέχισαν να μαλακιζονται...
Ωραία ήταν απόλαυσα ηρεμία και αέρα!
IMG-20181028-113209.jpg

Παλιό πουλί και μου έκανε εντύπωση το στομάχι της... Τεραστιο:eek:
IMG-20181028-184354.jpg

Καλή συνέχεια να έχουμε και όρεξη να τις μπινελικωνουμε:D
Ωραίος ο Κώστας που έπεσε μάλλον σε κουφή, στραβή γαλάζια. ......sarcastic.
Μετά της έκανες και νεκροψία φίλε; .RESPECT.

Ωραίος ο Κώστας που έπεσε μάλλον σε κουφή, στραβή γαλάζια. ......sarcastic.
Μετά της έκανες και νεκροψία φίλε; .RESPECT.

Γιάννη μου έκανε πολύ εντύπωση το μέγεθος από το στομάχι μόλις την καθάρισα....σαν από κοτόπουλο κόντευε, τι σκατά έτρωγε η καρίολα?? :D

Αφου δεν του έφερες καμιά φάσσα απο κει που σεργιανούσες τόσες μέρες, άσε ρε φίλε το παιδί να πάρει τουλάχιστον λίγη μυρωδιά εδω στο θλεμα.
Αλλά ξέχασα .Για τσίχλες είχες πάει. .yel.
Και ποιος σου είπε εσένα πως δεν του εφερε.yel..yel.

Status
Not open for further replies.
Back