Τις βαρεσες?Τελικα θα παω σημερα επισκεψη στις χθεσινες κυριες αφου πιω λιγο καφε βεβαια
Στο είπα... το όπλο παίρνει κεφάλια ... δε με πίστευεςΤης πήρες το σκαλπ φιλαράκι, σωραιος![]()
Στο συμπλήρωσα γιατί κάτι είχες ξεχάσειΜου φαίνεται ότι ήταν γριά καριόλα ουκρανέζα και μοιάζει και με ανάπηρη ....![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Αφου δεν του έφερες καμιά φάσσα απο κει που σεργιανούσες τόσες μέρες, άσε ρε φίλε το παιδί να πάρει τουλάχιστον λίγη μυρωδιά εδω στο θλεμα.Εδώ λέμε για τη φάσα φιλαράκο![]()
Ωραίος ο Κώστας που έπεσε μάλλον σε κουφή, στραβή γαλάζια. .....Σήμερα απόλαυσα ηρεμία στο βουνο! Άκουσα ρουμάνια να σηκώνουν λαγους τσιχλιτσες και αέρα πολύ δυνατό. Δεν βγήκε ο σκουφος από το κεφάλι! Κατά τις δέκα εμφανίστηκαν καμία 15αρια φασες να παίζουν αλλά πέντε γερακια του επιτίθενται συνέχεια με αποτέλεσμα αυτές να μένουν στα δέντρα και να μην πετούν. Στο τέλος το πήρα ποδαρατο μέσα στα δέντρα να τις σηκώσω.... Μια μαλλον δεν με κατάλαβε και έφυγε από δίπλα μου σαν μπεκάτσα και τις πήρα το κεφάλι.... Κυριολεκτικά
Μέχρι το απόγευμα τα γερακια συνέχισαν να μαλακιζονται...
Ωραία ήταν απόλαυσα ηρεμία και αέρα!
![]()
Παλιό πουλί και μου έκανε εντύπωση το στομάχι της... Τεραστιο
![]()
Καλή συνέχεια να έχουμε και όρεξη να τις μπινελικωνουμε![]()
Μέ τι νο σκαγια? ??τιποτα τελικα... ενα 10αρι κοπαδακι ολο κ ολο με τρεις ντουφεκιες λαβωσα μια και δε ξερω που στο δι@ολο επεσε. ..
Ωραίος ο Κώστας που έπεσε μάλλον σε κουφή, στραβή γαλάζια. .....
Μετά της έκανες και νεκροψία φίλε;![]()
Ναι ρε αδερφε κατι εκανα, φωτο αργοτερα γιατι δεν προλαβαινω τωρα 13:30 φευγω για δουλειαΤις βαρεσες?
Με 6/0Μέ τι νο σκαγια? ??
Και ποιος σου είπε εσένα πως δεν του εφερεΑφου δεν του έφερες καμιά φάσσα απο κει που σεργιανούσες τόσες μέρες, άσε ρε φίλε το παιδί να πάρει τουλάχιστον λίγη μυρωδιά εδω στο θλεμα.
Αλλά ξέχασα .Για τσίχλες είχες πάει.![]()
Μπράβο φίλε μου!Πόσα?Ναι ρε αδερφε κατι εκανα, φωτο αργοτερα γιατι δεν προλαβαινω τωρα 13:30 φευγω για δουλεια
Με ξένα κόλλυβα δεν μετράει.Και ποιος σου είπε εσένα πως δεν του εφερε![]()