Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αύριο το πρωϊ Αρι, Αύριο το πρωϊ... μπήκα σήμερα σε ένα κυν. κατάστημα, φευγοντας από τη δουλεια και πήρα ένα κουτί NSI Classica και η τιμή έκπληξη 7,00 ευρώ σε προσφορά (δυστηχώς είχα μόνο 10 ευρώ μαζί μου.hit.)

Πολυ καλη τιμη για τετοια ποιοτητα φυσιγγιου. Βλεπω την συγκεκριμενη εταιρεια ξαφνικα πολυ ανταγωνιστικη στις τιμες.

Πολυ καλη τιμη για τετοια ποιοτητα φυσιγγιου. Βλεπω την συγκεκριμενη εταιρεια ξαφνικα πολυ ανταγωνιστικη στις τιμες.
Μάλλον ήταν προσφορά του καταστήματος, είχε και το NSI speed 34γρ 7,50 ευρώ νομίζω

Μπράβο Πανουτσο, το στραβωσες το τρυγονετο... :-)
Για το Περιστέρι δεν πειράζει, θα σου δείξω την Κυριακή πως γίνεται... χιχιχι

@aris_kalamata Αρη έχεις θέσει υψηλά επίπεδα στην απεικόνιση των κυν. στιγμών μας οπότε τα εύσημα είναι για σενα. .shake.

@milvus Πρώτη φορά Παύλο τα χρησιμοποίησα αφου τα χα στην τσάντα και κάθονταν κανα χρόνο και... Παραδόξως δεν ένιωσα κάποιο κλώτσημα με το berettaki ενώ τα πουλιά ντουφεκιούνται με 4* και είναι όλα ξερά χωρίς ίχνος αίματος. Το παραπάνω το λέω αφού πέρσι στην έναρξη το μοναδικό τρυγόνι που πέρασε από πάνω μου και το κράτησα ντουφεκίστηκε πάλι με 4* και το "πολύ" BP Tortora στα 33γρ.
Το πουλί συνέχισε για κάποιο διάστημα και όταν έπεσε ήταν μέσα στο αίμα.

@AltairLusso Κάνε τσού ρε Λάκη....vah.

IMG_1814.jpg

Γουστάρω το γαρνιρισμα. Κάποιον σεφ παρακολουθεις.

Λαμπρο καφε βλεπω Πανο. Για πες εντυπωσεις. Δεν το εχω ριξει ποτε καλοκαιρι
Παυλο σου απαντώ (και)εγώ αν μου επιτρέπεις..Αν το βρεις μην το αφήσεις.Ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Αν θέλει κάποιος να πάει σε λίγο πιο ακριβό φυσιγγι για τρυγόνια τότε η λύση ειναι αυτή..και ελληνικη..Το έχω ρίξει αρκετές φορες..

Παυλο σου απαντώ (και)εγώ αν μου επιτρέπεις..Αν το βρεις μην το αφήσεις.Ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Αν θέλει κάποιος να πάει σε λίγο πιο ακριβό φυσιγγι για τρυγόνια τότε η λύση ειναι αυτή..και ελληνικη..Το έχω ρίξει αρκετές φορες..

Τασο σε ευχαριστω για την πηροφορια. Το ριχνεις στα ντοπια αυγουστιατικα η σε σεπτεμβριατικα τρυγονια?

Τασο σε ευχαριστω για την πηροφορια. Το ριχνεις στα ντοπια αυγουστιατικα η σε σεπτεμβριατικα τρυγονια?
Παυλο το νησί δεν κρατάει Αυγουστιατικα δυστυχώς(μεγάλος πόνος)
Όποτε αναγκαστικά κάνω έναρξη Σεπτεμβρη.Ναι σε τρυγόνια Σεπτεμβρίου όπως καταλαβενεις το ρίχνω.mossberg 9200 τσοκ πάντα 3*

Σεπτεμβρη και Λαμπρο καφε ρε θηριο.fff.
Ένα απλό 33αρι ειναι.. Και αυτό γιατι εχει διαφορετική πυρίτιδα και ειναι πολύ πιο μαλακό από τα χοντρά νούμέρα και φυσικά με πολύ πιο λίγες πιέσεις.Δεν υπάρχει κανένα απόλυτος θεμα στο λάκτισμα.Από ν7-9 γεμίζετε με с7 και 680bar max.
Από ν6 και πάνω με s4 και 1050 bar max
.Συμφωνα με την εταιρία.

Last edited:
Καλησπερα και απο μενα,κανονιστηκε για αυριο το πρωτο μου <<διαδικτυακο>> κυνηγι με τον φιλο Woodman,θα ερθει στα μερη μου αυριο να παμε για τρυγονια και μετα στο σκοπευτηριο να δοκιμασει τα οπλα του.
Ελπιζω να παμε καλα και να ανεβασουμε ομορφα βιντεακια και φωτογραφιες!

Αρχίστε να σβήνετε τα γράμματα από τα φυσιγγια, ώστε ο Τάσος να μην μπορεί ούτε να κοιμηθεί το βράδυ. .sarcastic.
Το χειροτερο μου είναι άλλο..Να πηγενω σε τσιχλοκαρτερα και να μην βρίσκω καλυκες φρέσκους μπας και δω καμιά άγνωστη μαρκα:(:(.very funny..ghe.

Επειδη δουλευω lambro ανελλιπως, τα καφε μπορει να ειναι ιδια σε χαρακτηριστικα με τα κοκκινα ομως ειναι πιο σκληρο φυσιγγι και με λιγο καλυτερη βλητικη αποδοση ειδικα τον χειμωνα, παντως κι εγω τα χρησιμοποιω και τα δυο καλοκαιρι φθινοπωρο κοκκινα χειμωνα καφε.Τα καφε παντως θεριζουν με ολους τους καιρους χωρις αιματα κλπ...Ειμαι οφ τοπικ αλλα απο Κυριακη θα σας γραφω για εξορμησεις τρυγονιου περιξ Σουνιου...

Αμα ασχοληθεις με την ιδιογομωση,θα ξεθυμανει το μερακι σου αυτο,γιατι το δικο σου θα ειναι το καλυτερο η στη χειροτερη ισαξιο με οοοολλλλλαααα αυτα που μαζευεις:cool:
Συμφωνώ!Δυστυχώς αλλάζω μάρκες γιατί έχω τρελα..Αν είναι δυνατόν να δοκιμάσω ότι φυσίγγι κυκλοφορεί στην αγορά.οχι για βρω το καλύτερο..
Απλά δεν μπορώ να κάτσω σε μια μάρκα.Αυτο μου γυρίζει μπούμερανγκ όμως για ένα λόγο.Βρισκω μια τάδε μάρκα πχ τσιχλοφυσιγγων και έχω πολύ καλή καλές καρπώσεις σε σχέση με τα φυσίγγια που ρίχνω.Ε λοιπόν αυτή την μάρκα θα την αλλάξω σύντομα(!!!!!)Το αποτέλεσμα συνήθως ειναι η να βρω χειρότερο φυσίγγι ποιοτικα,είτε να μην μπορώ να βρω τα χουγια του..προσκοπευσεις κλπ..

Επειδη δουλευω lambro ανελλιπως, τα καφε μπορει να ειναι ιδια σε χαρακτηριστικα με τα κοκκινα ομως ειναι πιο σκληρο φυσιγγι και με λιγο καλυτερη βλητικη αποδοση ειδικα τον χειμωνα, παντως κι εγω τα χρησιμοποιω και τα δυο καλοκαιρι φθινοπωρο κοκκινα χειμωνα καφε.Τα καφε παντως θεριζουν με ολους τους καιρους χωρις αιματα κλπ...Ειμαι οφ τοπικ αλλα απο Κυριακη θα σας γραφω για εξορμησεις τρυγονιου περιξ Σουνιου...
Ειδα στο σαιτ της lambro ότι το Βεργίνα βγενει σε ν7-9 μάλλον δεν το γεμίζει σε χοντρά πλέον..

Status
Not open for further replies.
Back