"Κοντακίαση"

Δε μπορουσα να κανω αλλιως. Η αληθεια ειναι πως ηθελα συνθετικο αλλα δεν θα το εδινα για να παρω παλι browning
Και μενα ολλα τα οπλα ετσι ειναι παπια πλαστικο κοντακι ξυληνο εχει και αυτο τη χαρη του
Εγω τα πλαστηκα τα πεταω απο καινουρια ατουφεκηστα
 
Με τα κοντακια οκ. Ειδικα της 390 τουφεκα κατακεντρα. Με την χ3 δεν εχω χασει πουλια. Ειμαι πολυ καλυτερα σε σχεση με το μαμα με τεραστια βελτιωση στην σταθεροποιηση της επομησης. Το ψηλο χτενι βοηθησε αρκετα σε αυτο. Οστοσο το νιωθω λιγο αυστηρο και το χτενι λιγο χοντροκομενο με αποτελεσμα να πιεσω καπως το ζυγωματικο παραπανω. Στα τσορτσιλ ελαχιστα η τουφεκια εφευγε λιγο αριστερα... Επικοινωνησα με τον κατασκευαστη και σιγουρα θα το παω να το δουμε.
 
τελικά όταν φτιάχνεις κοντάκι στα μετρά σου γίνεται αυστηρό κ βγαίνουν τα σκοπευτικά λάθη στην επιφάνεια πόσο μάλλον όταν έχεις να ρίξει πολύ καιρό .sarcastic.άλλα ένταξη το βρήκα σχετιακα νωρίς στο μισό κουτί φυσίγγια χθες στις κουρούνες.hunter.
 
Ενα απο τα κυριοτερα προβληματα ειναι οτι πρεπει να σηκωσω αρκετα τον ωμο για να πατησει το πελμα καλα στον υπερακανθυο. Σε ολες ομως τις επομησει ενα τμημα δεξια παντα πριεξεχει και τρωω γερες κλωτσιες στον ωμο.. Τοσο δυνατες που μετα την εναρξη ειχα πριστει... Κοπασα το τουφεκιδι μια βδομαδα και οαλι χθες ομως ειχα πονο
 
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να έχουμε κοντακι στα μέτρα μας είναι ότι δεν κλωτσάει. Μήπως να το ξανακοιταξεις το θέμα μέτρα. Μπορεί να μην σου έχει κάτσει τόσο καλά όσο νομίζεις. Εγώ με την μπενελι είδα μεγάλη διαφορά πριν και μετά. Μετά έριχνα και φουρνελα χωρίς παράπονο κανένα.
 
Οχι ειμαι πολυ καλυτερα αλλα οπως ειπες κι εσυ ολα με μιας δε γινονται... Θα ταν θεμα
Όντως, όλα μαζί δεν γίνονται, θέλει δουλίτσα...αρκεί να δέχεται ο μάστορας να σε δει και να σε ξαναδεί, όσο χρειάζεται.
 
Όντως, όλα μαζί δεν γίνονται, θέλει δουλίτσα...αρκεί να δέχεται ο μάστορας να σε δει και να σε ξαναδεί, όσο χρειάζεται.
Αυτο απο δικη μου πειρα δεν το ξερω τουλαχιστον αυτη τη φορα που μακαρι να ναι και η τελευταια, ειμαστε οκ. Εαν δεν τα καταφερω υπαρχει μετα αλλη λυση
 
Back
Top