Πράγματι είναι γενικό το φαινομενο....και σε ορτυκια
Πράγματι είναι γενικό το φαινομενο....και σε ορτυκια
Μετά good bye Charlie.Η κατηφορικη περδικοντουφεκια είναι η πιό δυσκολη..Θέλει να ρίξεις στο σηκωμα των πουλιων..Αν καθυστερήσεις και πλαναρουν με χίλια την κατηφορα μετά άντε γεια..
Και τα δύο πάνω είναι το m2 cal20 και κάτω η ultra light cal12.Η τουφεκα μπενελι είναι Κωνσταντίνε?
Ήμουν σίγουρος!!Είσαι μπενελακιας..(και πολυ καλά κανεις)!!Και τα δύο πάνω είναι το m2 cal20 και κάτω η ultra light cal12.
Όχι φίλε Τασο πιο πολλά Beretta εχω,αλλά είχα βολευτεί την ultra light όπως λέει και το όνομα της λόγο βαρους. Το εικοσαρι είναι άλλη κ@¥£α και παρόλο που πέρσι τα κοπάδια ήταν μικρά και σε λίγα μέρη δεν με ένοιαζαν τα νούμερα μου έφτανε που ήμουν εκεί και έκανα αυτό που αγαπω. Δεν είμαι και καμία σημαδευταρα εξοικείωση θέλει το εικοσαρι.Ήμουν σίγουρος!!Είσαι μπενελακιας..(και πολυ καλά κανεις)!!Είναι πιστεύω μεγάλη πρόκληση το κυνηγι της περδικας με 20αρι!!
Σωστά τα λες Τάσο, αν δεν αφήνουμε γονο την επωμενη χρόνια τι θα βρουμε, υπάρχουν πολλοί ανεγκεφαλοι μέχρι να υπάρχει μια στο κοπάδι την κυνηγανε. Και δεν χρειάζεται απαγορευσεις τα ξέρουμε τα αποτελεσματα (πεδινη) σύνεση και σεβασμο.Συμφωνώ σε όλα..Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε τα κοπάδια είναι μικρά το ιδιο συμβαίνει και εδώ και είναι κρίμα..Ευτυχώς που όταν αγριέψει η πέρδικα γίνετε καχύποπτη και δεν δέχετε φερμα..Αλλιώς δεν θα ειχε μεινη πουλί.Πιστεψε με αξίζει ένα ιδιαίτερο σεβασμό απο όλους μας..Βλεπω κάποιες φορές κυνηγούς 3-4 ατομα στην ίδια ευθεία και τα σκυλιά μπροστά να κάνουν σκούπα.Ουτε αυτο το θεωρώ κυνηγι,άσχετα αν είναι παράνομο η όχι..Σηκώνετε το κοπάδι κ ριχνουν ολοι..και τι κοπαδι?5-6 πουλιών..
Μπραβο συνονοματε να χαιρεσαι το σκυλι σου
Χρόνια πολλά Κων/νε για αύριο του Αγίου Μαμα.Να σαι καλά συνονοματε ,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια, όλα τα κυνηγια έχουν την ομορφιά και την χάρη τους και της δυσκολίες τους. Όμως αυτό πρέπει να σαι και λίγο πειραγμενος αλλιώς δεν εξηγείται όλη αυτή ή ταλαιπωρια: ζεστη, ορειβασία, για να συναντήσεις τη βασίλισσα του βουνου.
Ο Χριστογιαννης ως συνήθως δεν παίζεται.