Για που λες να τραβήξεις;Σήμερα λέω να πάω μια βόλτα μιας και έχω ελεύθερο χρόνο. Αν θέλει να έρθει κανείς παρέα, είναι ευπρόσδεκτος!
Το σκέφτομαι ακόμα. Μπορεί να πάω για κανένα κοκκάλι, μπορεί για καλαμάρια μπορεί και για απλή συρτή...Για που λες να τραβήξεις;
Εχει ακομα καλαμαρια?Ρωταω γιατι δεν εχω πάει ποτέ για αυτο το ψαρεμα.Εδω τα ψαρεύουν πάντα χειμώνα κ θέλει και κρύο..καλαμάρια
Έτσι όπως τα λες είναι Τάσο. Τα καλαμάρια τα ψαρεύουν από την ακτή από μέσα Οκτώβρη μέχρι αρχές Απρίλη. Από βάρκα τα ψαρεύουν όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι λοιπόν τυχαίνει να γιαλώνουν τα καλαμάρια και μάλιστα συνήθως είναι και μεγάλα. Αυτά θα πάω να κυνηγήσω αν πάω. Φίλος το περασμένο Σάββατο έβγαλε 2.5 κιλά. Την Κυριακή έβγαλε 3 καλαμάρια. Είναι να τα πετύχεις το καλοκαίρι...Εχει ακομα καλαμαρια?Ρωταω γιατι δεν εχω πάει ποτέ για αυτο το ψαρεμα.Εδω τα ψαρεύουν πάντα χειμώνα κ θέλει και κρύο..
Εχω δει στα ρηχα κάνοντας ψαροντουφεκο το καλοκαίρι, μελάνια στα μισονερα. Καλαμάρι όμως ποτέ. Φεύγουν έγκαιρα. Οι σουπιες αντίθετα κάθονται στο βυθό με παραλλαγή.Έτσι όπως τα λες είναι Τάσο. Τα καλαμάρια τα ψαρεύουν από την ακτή από μέσα Οκτώβρη μέχρι αρχές Απρίλη. Από βάρκα τα ψαρεύουν όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι λοιπόν τυχαίνει να γιαλώνουν τα καλαμάρια και μάλιστα συνήθως είναι και μεγάλα. Αυτά θα πάω να κυνηγήσω αν πάω. Φίλος το περασμένο Σάββατο έβγαλε 2.5 κιλά. Την Κυριακή έβγαλε 3 καλαμάρια. Είναι να τα πετύχεις το καλοκαίρι...
Μυρίζει θάλασσα, λέμε, λέμε... του 2010 είναι...Ωραίο καρβούνι Γιώργο! Φετινό είναι?
Αν και ήταν 5 κιλακια, σαν μαριδα ήρθε με την μπετοβεργα...Με εργαλεια των 50 -80 λιμπρων που βλέπω, Γιώργο, μάλλον δεν το ευχαριστηθηκες.
Λαθος Τασο,τρεις χειμωνες επρεπε να προσπαθεις...εδώ και τρία καλοκαιρια προσπαθώ
Μαλλον μαγουλο ητανε.Η το άρπαξε εκτός στόματος..
Αν ειχες εργαλεια 16-20 lbs θα το φχαριστιοσουνα.Αν και ήταν 5 κιλακια, σαν μαριδα ήρθε με την μπετοβεργα...
Ειρηνικός ωκεανοςΑλεξανδρουπολη η Χαλκιδικη ησουν;