Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάτι άλλο σημαντικό έχει να κάνει με την αφαίρεση του αντερου αμέσως μετά το χτύπημα του πουλιου με ένα ξυλάκι που η μια του άκρη
Είναι γυριστή(κάτι σαν αγκίστρι)..Ο λόγος είναι ότι αν μεινη το αντερο
Τότε το κρέας αποκτά μια βαριά "πουλισια"μυρωδιά..Όσες φορές και
να το έχω βγάλει η μυρωδιά υπάρχει κ μένει και στο μαγείρεμα
Παρόλα αυτά δεν με ενοχλεί..Γευστικά η πέρδικα μου αρέσει
Περισσότερο απο μπεκατσα.Ξερω πολλούς ομως που δεν την τρώνε λόγω μυρωδιάς...

Εμένα αυτό που με τρελαίνει στην πέρδικα ρε μάγκες είναι να την βλέπεις να έχει πάρει την κατηφόρα, να πηγαίνει με 200 και όσες τουφεκιές και να ρίξεις να μη στρίβει με τίποτα! Πηγαίνει σαν καμικάζι κανονικά!

Η κατηφορικη περδικοντουφεκια είναι η πιό δυσκολη..Θέλει να ρίξεις στο σηκωμα των πουλιων..Αν καθυστερήσεις και πλαναρουν με χίλια την κατηφορα μετά άντε γεια..

Ήμουν σίγουρος!!Είσαι μπενελακιας..(και πολυ καλά κανεις)!!.well done..well done. Είναι πιστεύω μεγάλη πρόκληση το κυνηγι της περδικας με 20αρι!!
Όχι φίλε Τασο πιο πολλά Beretta εχω,αλλά είχα βολευτεί την ultra light όπως λέει και το όνομα της λόγο βαρους. Το εικοσαρι είναι άλλη κ@¥£α και παρόλο που πέρσι τα κοπάδια ήταν μικρά και σε λίγα μέρη δεν με ένοιαζαν τα νούμερα μου έφτανε που ήμουν εκεί και έκανα αυτό που αγαπω. Δεν είμαι και καμία σημαδευταρα εξοικείωση θέλει το εικοσαρι.

Συμφωνώ σε όλα..Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε τα κοπάδια είναι μικρά το ιδιο συμβαίνει και εδώ και είναι κρίμα..Ευτυχώς που όταν αγριέψει η πέρδικα γίνετε καχύποπτη και δεν δέχετε φερμα..Αλλιώς δεν θα ειχε μεινη πουλί.Πιστεψε με αξίζει ένα ιδιαίτερο σεβασμό απο όλους μας..Βλεπω κάποιες φορές κυνηγούς 3-4 ατομα στην ίδια ευθεία και τα σκυλιά μπροστά να κάνουν σκούπα.Ουτε αυτο το θεωρώ κυνηγι,άσχετα αν είναι παράνομο η όχι..Σηκώνετε το κοπάδι κ ριχνουν ολοι..και τι κοπαδι?5-6 πουλιών..

Συμφωνώ σε όλα..Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε τα κοπάδια είναι μικρά το ιδιο συμβαίνει και εδώ και είναι κρίμα..Ευτυχώς που όταν αγριέψει η πέρδικα γίνετε καχύποπτη και δεν δέχετε φερμα..Αλλιώς δεν θα ειχε μεινη πουλί.Πιστεψε με αξίζει ένα ιδιαίτερο σεβασμό απο όλους μας..Βλεπω κάποιες φορές κυνηγούς 3-4 ατομα στην ίδια ευθεία και τα σκυλιά μπροστά να κάνουν σκούπα.Ουτε αυτο το θεωρώ κυνηγι,άσχετα αν είναι παράνομο η όχι..Σηκώνετε το κοπάδι κ ριχνουν ολοι..και τι κοπαδι?5-6 πουλιών..
Σωστά τα λες Τάσο, αν δεν αφήνουμε γονο την επωμενη χρόνια τι θα βρουμε, υπάρχουν πολλοί ανεγκεφαλοι μέχρι να υπάρχει μια στο κοπάδι την κυνηγανε. Και δεν χρειάζεται απαγορευσεις τα ξέρουμε τα αποτελεσματα (πεδινη) σύνεση και σεβασμο.

Μπραβο συνονοματε να χαιρεσαι το σκυλι σου .congrats.
Σας καμαρωνω εσας του περδικαδες
Αρκετες φορες εχω συναντηση στο λαγοκυνηγι συναδελφους που τρωνε τα ποδια τους επανω στην πετρα εστω και για ενα σηκωμα της Βασιλισσας του βουνου
Καμια φορα σκεφτομαι τι τρελα κουβαλαμε και εμεις οι λαγοκυνηγοι περπατωντας σε γκρεμια και κορυφες
Βλεποντας ομως και εσας να κανετε κατι παρομοιο αμεσως παιρνω δυναμη και συνεχιζω αυτο που γουσταρω
Το Κυνηγι .well done.

Να σαι καλά συνονοματε ,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια, όλα τα κυνηγια έχουν την ομορφιά και την χάρη τους και της δυσκολίες τους. Όμως αυτό πρέπει να σαι και λίγο πειραγμενος αλλιώς δεν εξηγείται όλη αυτή ή ταλαιπωρια: ζεστη, ορειβασία, για να συναντήσεις τη βασίλισσα του βουνου.

Να σαι καλά συνονοματε ,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια, όλα τα κυνηγια έχουν την ομορφιά και την χάρη τους και της δυσκολίες τους. Όμως αυτό πρέπει να σαι και λίγο πειραγμενος αλλιώς δεν εξηγείται όλη αυτή ή ταλαιπωρια: ζεστη, ορειβασία, για να συναντήσεις τη βασίλισσα του βουνου.
Χρόνια πολλά Κων/νε για αύριο του Αγίου Μαμα.
Κρίμα που λείπεις και δεν θα είσαι στο μοναστήρι.
Έχετε και πανηγύρι;

Status
Not open for further replies.
Back