Spinning

Αμα καμια φορα δεν σε θελει...απλα δεν σε θελει....goodboy. Εχοντας παρει στα χερια μου μια μικρη παραγγελια με κατι ωραια σιλιοκονακια ροζ χρωματος (το ροζ παει με το καλοκαιρι....yel.) , ενα seaspin pro-q 120 για μενα κ ενα 90αρι για εναν καλο φιλο.buy., ειπα εχθες να παω να τα βρεξω... Λιγο πριν δυσει ο ηλιος ειμαι σε εκβολες και αποφασιζω να ριξω οσο φωταει ακομα το σιλικονακι 11 εκ που το ειχα συνδυασει με 10αρι jighead... Ριχνω, το αφηνω να φτασει στον πατο και αρχιζω τα τιναγματα, ενα μικρο, 3 διαδοχικα κ 1 μεγαλο( ειχα συστημα ο σπεσιαλιστας .yel. )... Κ ενω η πετονια εχει φτασει κοντα στην επιφανεια κ νιωθω ενα κενο στην πετονια μου αποροντας, πηδαει ρε μαγγες ενας γοφαρος εξω απο το νερο πανω απο δυο κιλα... Επαθα σοκ, για φωτογραφια ηταν... Με το που σκαει στο νερο κ παιρνει φρενα μου το κοβει στεγνα... .kkk. Αρχιζω τα γαλλικα αλλα συνεχιζω....llk. To Pro-q 120 ειναι ισως το καλυτερο τεχνητο επιφανειας τουλαχιστον για το σκοπο που το θελω εγω... Εχει ηρεμη πλευση χωρις φασαρια κ μια πολυ απαλη φιδισια κινηση ονειρο... Βολη πολυ καλη αλλα ηταν κ 27 γρ το 12αρι... Αφου το εχω ματιασει, η ωρα εχει παει 10 κ δεν εχω παρει αλλο χτυπημα αποφασιζω να ριξω κ καμια καλαμια μεσα στο ποταμι που επαιζαν καποια λαβρακακια, μπας κ ειχε κ κανενα κρατησιμο... Εχω ριξει καμια 15αρια βολες κ αφου το τεχνητο επεφτε με δυναμη στο νερο, αφηνα μερικα δευτερολπετα να ηρεμησει κ ξεκιναγα... Σε μια ακρη εχουμε καρφωμα κ ειναι καλο το ψαρι... Κ ενω εχω χαρει μου κανει το Γ@μ@@@@ο .kkk. ενα κεφαλι κ μου μπαινει κατω απο μια πεσμενη καλαμια... Σκαλωμα....vah.την τυχη μου μεσα... Να ειναι το ψαρι επανω, να το νιωθω κ να μην μπορω να το τραβηξω... Νιωθω το ψαρι να ξεκαρφωνεται αλλαζοντας θεση μπας κ σωσω την κατασταση αλλα ηταν αργα... Στο επομενο τραβηγμα το καλαμι εκοψε σαν ξυραφι το νημα κ εχασα κ το τενχητο... Το ματιασα....llk. Αφου ειμαι σιγουρος οτι αμα εριχνα κ το 90αρι κατι θα γινοταν κ θα το εχανα κ αυτο... Τα μαζεψα τσαντισμενος, παρηγγειλα ξανα το pro-q κ θα του κρεμασω κ χαντρα αυτη τη φορα....buy buy.
Καλα να παθω γιατι στην διαδρομη εστελνα μυνηματα σε ενα φιλο κ τον ρωταγα αν τον σαπουνιζει τον opinel....sarcastic.
Περαστικα μου....buy buy.
Η φαση παντως που το γοφαρι πηδηξε στα 15 μετρα μπροστα μου εξω απο το νερο, αλλο πραγμα...
Η ιστορία σου μου φάνηκε ένα τυπικό ψάρεμα...αυτά συμβαίνουν δηλαδή! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το σαπούνισμα έμεινε και έχεις ακόμα ένα αστείο να πειράζεις τον φίλο σου! .sarcastic..sarcastic.

Πιο πολυ μου την εδωσε που εχασα το pro-q .hit. Το ματιασα ο σπεσιαλιστας....buy buy.
Δεν το ηξερα οτι χτυπανε τα γοφαρια σε σιλικονες παντως, ηταν τερατακι... Σε κανα τεχνητο δεν μπορουσε να πεσει να ευχαριστηθω φρενα, τη σιλικονη διαλεξε... Παντως βλεπω οτι σε εποχες που ειναι δυσκολες απο αποψη ψαριων οι πιο ψαγμενες επιλογες κανουν τη διαφορα..
Αναμενω το καινουργιο Pro-q που εκτος των αλλων το γουσταρουν πολυ κ οι κυνηγοι απο αυτα που βλεπω στο Youtube κ ο Σεπτεμβρης ερχεται....eat.
Ψηλο παλικαρακι, τωρα που αρχισα να σου διαλγω εγω τα τεχνητα θα δεις χαρα στα αγκιστρια σου γιατι μονο κατι γοπες με τασεις αυτοκτονιας σε επισκεπτονται τελευταια....yel.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το σαπούνισμα έμεινε και έχεις ακόμα ένα αστείο να πειράζεις τον φίλο σου! .sarcastic..sarcastic.
Βασιλη δεν εχω παραπονο... Οι φιλοι μου, μου προσφερουν τετοιες ατακες συνεχως... Δεν ξεμενω ποτε... .sarcastic.

• Like
Reactions: jnp
Αρι καταλαβενω πως ενιωσες..Δεν υπάρχει ψαράς που να μην το έχει πάθει..Όλοι μας έχουμε χάσει ψαρια..Όμως αυτή είναι η μαγεία του ψαρέματος και του κυνηγιού παιδιά,και η ομορφιά του..Αν ας πούμε υπήρχε αγκίστρι που θα κράταγε το ψάρι χωρίς να μπορεί να ξεψαρισει δεν θα το αγόραζα ποτέ..Το ίδιο κ αν υπήρχε κάποιο υπεροπλο που να χτυπαγε το θήραμα απο μόνο του..Το ψάρεμα και το κυνήγι θα καταντούσε πολύ βαρετό..ΥΓ κάποτε έχασα ένα πολύ μεγάλο λαβράκι γιατί είχα πάρει τα πάντα εκτός από την αποχη..Ξεκρέμασα όλα τα καντήλια..Όμως μετά έκατσα σε μια πέτρα κ έβαλα τα γέλια..άλλη φορά..

• Like
Reactions: jnp
Tασο δεν με πειραζει που εχασα τα ψαρια... Αυτα συμβαινουν κ ειναι η ομορφια του ψαρεματος... Αλλωστε η εικονα του γοφαρου να πηδα εξω απο το νερο εχοντας μολις κανει επιθεση στη σιλικονη μου αξιζε ολο το ψαρεμα... Που εχασα το τεχνητο με πειραξε... .hit..sarcastic.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο..Κοστίζουν και ακριβά γαμωτο:(
Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σπινινγκ σε μισό μετρο νερό
Χωρίς να κοπαναει το τεχνητό μας στον πάτο σε κάθε μανιβελια?
Το έχω κάνει αλλα χτύπαγε συνέχεια στη άμμο..

Αρι βρίσκει κανείς εύκολα αυτά τα τεχνητά στη αγορά η είναι κάτι πιο εξειδικευμένο ας πούμε?Τύπου φλοατινγκ είναι ακατάλληλα γιατί κατεβενουν κ αυτά πιο χαμηλά..

Δεν εχει σχεση ο τυπος, εχει σχεση το πως ειναι τοποθετημενη η γλωσσα του τεχνητου κ ποσο το αφηνει να κατεβει κατα την ανακτηση... Ολα τα τεχνητα αναγραφουν επανω το βαθος πλευσης, δεν ξερω ποια μπορεις να βρεις ευκολα... Η αλλη λυση ειναι τα τεχνητα επιφανειας που κινουνται στην επιφανεια του νερου...

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα τα γνωστά popper έχεις δίκιο..Να δω ποτέ θα βγάλω το πρώτο μου ψάρι στο σπινινγκ..Ως τώρα έχω βγάλει..την μασχάλη μου...sarcastic. Κάτι είναι και αυτό...sarcastic. Τι να κάνω το παλεύω ρε παιδιά και σήμερα θα πάω..ΥΓ όσο να νε είναι αμαρτία να έχω σπινοκαλαμο κ να το έχω για άλλες τεχνικές...fff.:eek:

Αυτα ειναι γονατισματα στα καλαμια... Τα τεχνητα αυτης της εταιριας, Seaspin, αν κ δεν εχουν ιδιαιτερη αντοχη στα χρωματα τους, μου εχουν δωσει ολα ψαρια... Τοσο τα διαφορετικα μοντελα που εχω Mommoti, coixedda, pro-q οσο και οι διαφορετικοι χρωματισμοι αυτων... Αν κ δεν πρεπει να αφηνω απεξω το Old time Classic, max rap σε 11, 13 κ 15 εκ το οποιοι δουλευει παντου κ παντα...

Ερώτηση .
Στον κόμπο Tony Pena όταν έχεις για μάνα νήμα και παράμαλλο πετονιά αυτό που περιστρέφεις είναι το νήμα πάνω στο παράμαλλο.Σωστά ;
Το ίδιο αν η μάνα είναι πετονιά και το παράμαλλο επίσης ;
Δηλαδή αυτό που περιστρέφεις πάνω στο άλλο είναι πάντα το πιο λεπτό ;

Last edited:
Ερώτηση .
Στον κόμπο Tony Pena όταν έχεις για μάνα νήμα και παράμαλλο πετονιά αυτό που περιστρέφεις είναι το νήμα πάνω στο παράμαλλο.Σωστά ;
Το ίδιο αν η μάνα είναι πετονιά και το παράμαλλο επίσης ;
Σωστά!

Λέω κατά το απόγευμα να κάνω μια περατζάδα προς Λαύριο, έστω με τα λίγα τεχνητά που έχω .Να το πάρω απο το εργοστάσιο της ΔΕΗ και να ανηφορίσω ολη τη βραχώδη αυτή ανατολική πλευρά που σήμερα θα την δέρνει ο Βοριάς.
Eκτός και αν το αποφασίσω για casting η για μπύρες . .buy.

Ακριβώς, αυτός είναι ο κανόνας.
Τι γίνεται αν έχεις ίδιες διαμετρους σε νήμα και πετονιά;
Τότε περιστρεφεις το πιο μαλακο, δηλαδή το νήμα και πάλι.
Γενικα περιστρεφουμε το νήμα που έχει την τάση να γλιστράει. Και μια σταγόνα κυανοακρυλικη δεν κάνει κακό.

Back