Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Εισαι συ μια γρια π.....α.....:cool:
Δεν ξέρω εγώ βλέπω ότι στο φόρουμ τελικά υπάρχουν πουριτανοί ! Οπισθοδρομική ρε παιδί μου ,είπα να βάλω λίγο συναισθημα και με πήρατε στο ψιλό !!!!!!αλλά δεν πειράζει θα ξεσπάσω πάνω στα παιδακια της προβατινας καλά και φιλετακι Μπουτακι να είναι δεν με χαλάει !!!!!! Όμως παιδιά πιστεύω ότι πρέπει μετά την 1 γιατί νομίζω θα λείπουν αρκετά παιδιά
 
Πρόταση..επίδη από δω κ πέρα ο καιρός φτιάχνει, μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καλύβια σε ένα πανέμορφο δάσος υπάρχει ένα ξωκλήσι η Ευαγγελίστρια με μεγάλα στιμεντενια τραπέζια κ ωραίο χώρο να παίξουν κ παιδιά. Να κάνουμε από ένα φαγητό ο καθένας μας να πάρουμε κ τις οικογένειες όσοι θέλουν θα είναι όνειρο . Και έπειτα καφεδάκι ή παγωτό στην παραλία του Π. Ράφτη.
Από κέντρο Αθήνα είναι 50χιλ το συγκεκριμένο μέρος
 
Παιδιά εγώ λέω κάπου πιο κοντά για αρχή και να κανονίσουμε σύντομα μια έξοδο σαν αυτή που λέει ο Αργύρης. Γνκ είναι σχετικά πιο εύκολη η συνάντηση μεταξύ μας σε γνωστό μέρος. Ας ορίσουμε πρώτα μια ημερομηνία, για πείτε οι ενδιαφερόμενοι.
 
Την λιμαρει την οπισθεν??? .big smile..sarcastic..sarcastic.
Για αυτο του απάντησα του μάστορα.Ομως δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες ,αν τη λιμαρει ,την ξύνει ή της μεγαλώνει την οπή.
.my man.Για να μπορει η τζαβέτα να μπαινοβγαίνει ,μέσα εξω δηλαδή .
 
Εάν ψήνεστε πάντως και προς τα εμένα έχει καλές ταβέ
Αν είναι καθημερινή Πέμπτη είναι καλά. Αλλιώς ΣΚ. Απλώς επειδή έχουν μαγαζιά μερικοί ίσως βολεύει περισσότερο Κυριακή. Ας πουν και οι άλλοι.
Πέμπτη είναι αγορίνα .
 
Back
Top