Σωστοοοος!ειναι τέλειο όντως.το κακό ειναι ότι δεν κυκλοφορούν σε κουτάκι των 100,αλλά τα ακριβά αρώματα μπένουν σε μικρο μπουκαλι!αξίζει τα λεφτά του πάντως!τώρα θα μου πεις υπάρχει κάτι γιαπωνέζικο που να μην αξιζει.
Morigen 634BNοποτε έχεις χρόνο κοίτα τον κωδικό κ γραψε μου
Δεν χρειάζεται να τους κάνεις τέτοια τεστ, δεν σκουριάζουν με τίποτα. Τον κωδικό που γράφεις δεν τον χρησιμοποιώ σε πολυάγκιστρο γιατί το θεωρώ υπερβολή. Έχουν αρκετά πιο χοντρό στέλεχος και όσο να είναι γίνεται δυσκολότερα η εισχώρηση, τα άλλα είναι σαν βελόνες. Τα χρησιμοποιώ ωστόσο σε συρμάτινα διπλάρια για δόλωμα ζωντανό ή νωπό.Γιώργο αν καποτε θέλεις να δέσεις πολυαγκιστρο δοκίμασε κ τα μοριγκεν 624bn..ειναι πιο ενισχυμένο απο το 634 και ξυρίζει το ίδιο...ειναι η δεύτερη μέρα που το εχω μέσα σε ενα ποτήρι με θαλασσινό νερό χωρίς ίχνος σκουριάς..
Τρεις κέφαλοι και μία σάλπα μας ακολούθησαν σήμερα το μεσημέρι, μετά το μπάνιο... Με ψωμάκι στον αφρό...
Πολύ νόστιμο αλλά παρεξηγημένο ψάρι..(σαν την σαλπα) .Και έμενα μου αρέσει πολύ και των τρώω σε όλες τις εκδοχές..Ψητός,κακαβιά,φουρνο,τηγανητος.Οπως όλα τα ψάρια καλό καθάρισμα να φύγει η μαύρη πέτσα..Εξαρτάτε όμως και σε τη νερά έχει ψαρευτει....κέφαλοι
Σωστά Τασο, όλα τα ψάρια με μαύρη πέτσα στην κοιλιά αν δεν καθαριστουν αμέσως στη θάλασσα χάνουν από τη σωστή γεύση τους,ειδικα ο σαργος αν έχει φάει αχινο, η γοπα και η σαλπα χόρτα και ο κεφαλος λάσπη.Οπως όλα τα ψάρια καλό καθάρισμα να φύγει η μαύρη πέτσα..Εξαρτάτε όμως και σε τη νερά έχει ψαρευτει.