Υλικά για ιδιογόμωση

Θόδωρε, έχουν νιτρογλυκερίνη, αναφέρεται σε πολλά σημεία. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι πρόκειται ακριβώς για τις 3 γνωστές διβασικές πυρίτιδες, αλλά μάλλον δεν κατασκευάζονται πλέον στην Ιταλία, αλλά στην Τσεχία, για λογαριασμό της Nobelsport !!!;)
ΠΑΝΤΑ στην Τσεχία κατασκευάζονταν .
Η LOVEX υπήρξε ο πρόγονος της TECNA .terror.

"Χορηγήθηκε έγκριση κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά"...
Με εκπλήσσει θετικά το γεγονός ότι έχουμε την κατάλληλη υποδομή (εργαστηρίων και προσωπικού) για να δώσουμε έγκριση κυκλοφορίας σε πυρίτιδες..very funny.

ΣΥΣΤΑΣΗ – ΜΕΘΟ∆ΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Νιτροκυτταρίνη: 87% της ενεργού µάζας
∆ιφαινυλαµίνη : περίπου 1.5 % της ενεργού µάζας
Τρινιτρική γλυκερίνη : 51% της ενεργού µάζας
Αιθυλεσταίρας : περίπου 1,2% της ενεργού µάζας
Κεντραλίτης : περίπου 8% της ενεργού µάζας

Eδω ολα μαζι τα παραπανω, αθροιζουν 100, τι να λεμε τωρα. Εφηυραμε ξανα τα μαθηματικα.sarcastic.

Μήν μου αγχώνεστε .Υπάρχει λύση
Πάρτε Gm3 κ καθαρίσατε με το άναμα του τζακιού ha haaa
εγω που την δοκημασα με cx2000 1,50 Χ30 ηταν πολυ καλη , τωρα δεν ξερω ουτε προκητε εαν ηταν η παλια η , η καινουρια παρτιδα

εγω που την δοκημασα με cx2000 1,50 Χ30 ηταν πολυ καλη , τωρα δεν ξερω ουτε προκητε εαν ηταν η παλια η , η καινουρια παρτιδα
Nίκο η νέα είναι πιό λεπτόκοκκη με χρώμα γκρί σκούρο .Ηπαλιά είναι γκριζοπράσινη .Πρέπει την παλιά να έχεις για να λές πολύ καλή .
Φίλοι κ γνωστοί την παράτησαν όλοι αφού δέν βρίσκουν μιά βάση αρχής με την νέα
Σκέτη καταστροφή ,πολύ νευρική κ ιδιότροπη με λιγότερη προοδευτικότητα απο την παλιά θέλει πολλή μελέτη κ κόλπα .
Τήν έβαλα στην άκρη αφού με 3 διαφορετικές συνταγές δέν πήρα αυτό που ήθελα .
Μόνο πίκρα κ φαρμάκι με κέρασε .evil.

"Χορηγήθηκε έγκριση κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά"...
Με εκπλήσσει θετικά το γεγονός ότι έχουμε την κατάλληλη υποδομή (εργαστηρίων και προσωπικού) για να δώσουμε έγκριση κυκλοφορίας σε πυρίτιδες..very funny.

ΣΥΣΤΑΣΗ – ΜΕΘΟ∆ΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Νιτροκυτταρίνη: 87% της ενεργού µάζας
∆ιφαινυλαµίνη : περίπου 1.5 % της ενεργού µάζας
Τρινιτρική γλυκερίνη : 51% της ενεργού µάζας
Αιθυλεσταίρας : περίπου 1,2% της ενεργού µάζας
Κεντραλίτης : περίπου 8% της ενεργού µάζας

Eδω ολα μαζι τα παραπανω, αθροιζουν 100, τι να λεμε τωρα. Εφηυραμε ξανα τα μαθηματικα.sarcastic.
.very funny.

Δεν την ξερω καθολου ρε φιλε αλλα βλεπω οτι την χρησιμοποιούν πολλοί γιαυτο ρωταω.
Είναι πυρίτιδα που κανονικά προορίζεται για γομώσεις magnum και semi-magnum. Για τσιχλοφύσιγγα καλύτερα να δεις κάποια άλλη πυρίτιδα που θα είναι και πιο οικονομική.

Back