Πρωτοχρονιάτικη πίτα HL 2018

Ωρα 3:10 .
Επιστροφή στην αλεποφωλιά πονεμένος και απελπισμένος ,αλλά περάσεμε πολύ ωραία.
Περισσότερα αύριο..
Αστες τις μ@λ@κιες απελπισμενος.fff. χαρηκα-χαρηκαμε που σε ειδαμε, ολοι στην ζωη τους εχουν τουμπες, και εχουν και θα εχουν,αυτα τα πραγματα ετσι ειναι, θα γυρισουν τα πραγματα και θα γινουν καλιτερα, παντα ετσι γινεται, ακους μωρη αλεπου; η θες να στο πω διαφορετικα:.my man..love.
 
Συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν και οργάνωσαν μια άψογη και ζέστη βραδιά.
Ήταν όλα πραγματικά υπέροχα. Το κλίμα στην παρέα παραπάνω από άριστο μας έκανε να φύγουμε σχεδόν στις τρεις η ώρα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που μπόρεσαν και ήρθαν.
 
Να είστε όλοι καλά παλικάρια ώστε να είμαστε μαζί και του χρόνου. Να πω με την σειρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας που έτρεξαν αυτήν την βραδυά. Επίσης να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη (@dim63 ) για την πολύτιμη βοήθεια σε κάποια θέματα που είχαμε. Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία με πάρα πολύ φαγητό και την καλύτερη παρέα. Μακάρι να ήμασταν πιο πολλοί. Αυτές οι στιγμές είναι που μένουν. Τέτοιες καταστάσεις μας βοηθούν να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα και μας υπενθυμίζουν το νόημα που υπάρχει αυτή εδώ η παρέα! Είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά της επαρχίας θα ήθελαν να είναι μαζί μας. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν...
 
Και του χρόνου παίδες να είμαστε καλά, περάσαμε τέλεια.
Φάγαμε, ήπιαμε, είπαμε γελάσαμε. Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για αυτή την συνάντηση και για "τρέχουν" για αυτό τον χώρο γενικά.

Ρε αυτός ο Μάνος και Βασίλης έχουν καμία σχέση; Σαν να μου φάνηκε ότι μοιάζουν.xm.
 
Συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την διοργανωση της χθεσινης μαζωξης ηταν ολα υπεροχα . Χρονια πολλα κ του χρονου με υγεια.!!
ΥΓ. η πιτα ηταν υπεροχη μηπως εχει μινει περισσευμα..:)
Αργύρη πραγματικά φίλε ήταν υπέροχη!!! Δυστυχώς το περίσσευμα μόλις το έφαγα .sarcastic.
 
Και του χρόνου παίδες να είμαστε καλά, περάσαμε τέλεια.
Φάγαμε, ήπιαμε, είπαμε γελάσαμε. Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για αυτή την συνάντηση και για "τρέχουν" για αυτό τον χώρο γενικά.

Ρε αυτός ο Μάνος και Βασίλης έχουν καμία σχέση; Σαν να μου φάνηκε ότι μοιάζουν.xm.
Είσαι ο μόνος που πάλευε ακόμα όταν όλοι οι άλλοι σταμάτησαν... πίστευα ότι το χθεσινό μενού θα κέρδιζε και εσένα αλλά δεν!!! .RESPECT.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν χθες στην γιορτή αλλά και στη διαχειριστική ομάδα που έτρεξε το όλο εγχείρημα για το μαγαζί και τα δώρα. Να είμαστε όλοι καλά να βρισκόμαστε συχνά και να περνάμε έτσι όμορφα.
 
Συγχαρητήρια καταρχάς στο Βασίλη και τον Μάνο για την όλη διοργάνωση και βέβαια και στον Πέτρο και τον Λιακο που έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους!! Μπράβο και σε όσους στηριξαν έμπρακτα αυτή την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών! Πάντα τέτοια εύχομαι και του χρόνου να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ!
 
Πληροφορίες αναφέρουν οτι σώθηκε τελευταια στιγμή απο τα δόντια ενος ψηλου μουστακαλη.μπράβο μαγκες και του χρονου με υγεια
Ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό, δεν έχει ξανακατέβει προς Πάτρα....xm..xm.
 
Εξαιρετική οργάνωση,πολύ και ποιοτικό φαγητό ειδικά για την τιμή του.. . Το οινόπνευμα έρρεε άφθονο... ωραία ζωντανή μουσική και η βασιλόπιτα όλα τα λεφτά!όσο για την παρέα δεν χρειάζεται κάποια ειδική αναφορά....όλοι οι νεολαίοι διαλεχτά παιδιά.....με χαροποιησε ιδιαίτερα η γνωριμία μου με τους κύριους Γιάννη και Σταυρό που δεν είχε τύχει έως τώρα να τα πούμε από κοντά!
 
Τελικά η βραδιά ήταν πράγματι φανταστική!
Καλή παρέα , πολύ καλή διάθεση και κέφι απ όλους. Στα μεγάλα συν της βραδιάς , ήταν ότι το μαγαζί είχε και το μπουζουκάκι του που μας ανέβασε κι άλλο τη διάθεση.
Πολύ κρασί,πολύ φαγητό ,τραγούδι και κέφι.
Προσωπικά το χάρηκα ιδιαίτερα ,αφού έστω και "ντοπαρισμένος" μετα την περιπέτεια που με κράτησε κρεβατωμένο 3 βδομάδες κατάφερα να παω.
Ενα μπράβο σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν για να οργανωθει όλο αυτό.
Επίσης ένα μπράβο και σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλλαν στο να περάσουμε αυτή την υπέροχη βραδιά.
Αντε και στην επόμενη παίδες πιο δυναμικά.
 
Back
Top